מתי ודעים שזה הסוף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי ודעים שזה הסוף...
    אלמונית
    18/04/2010

שלום,

אני נשואה לבעלי 11 שנה, הכרנו לפני 14 שנה ומייד עברנו לגור ביחד. יש לנו 2 ילדים הכי מדהימים בעולם, אבל יש לנו בכל זאת בעיות. היה לנו סיפור אהבה מהסרטים ואני עדיין אוהבת את בעלי. מעולם לא היה לנו סקס טוב, אבל תמיד נמשכתי אליו וזה לא הפריע לי, לא חשבתי אז על כמה הסקס אמור להיות טוב, הוא היה וזה הספיק לי. כבר כ- 8 שנים אין לנו סקס, בהתחלה זה היה בגללי (בעלי סובל משפיכה מוקדמת, ואני לא מספיקה להגיע לסיפוק). נושא הסקס פשוט לא נראה חשוב לו מספיק, ואני אישה שלא מוכנה לוותר על חיי סקס. אין לנו יחסים בכלל, אלא רק סביב ילדים. עכשיו כבר יותר מ- 5 שנים בעלי כל הזמן בנסיעות לחו"ל במסגרת העבודה ואני חייבת להודות שאני אוהבת את הנסיעות שלו. הוא איש מקסים, הוא אבא הכי מדהים שיש, אבל הוא לא בעל. אני מרגישה שאין לי גבר שיהיה בשבילי כשהילדים הולכים לישון, אני מרגישה לא רצויה ולא מושכת כשאני נמצאת איתו, אני מרגישה שהוא מנהל רומן בחו"ל ואני לא מבינה איך אפשר להזניח ככה את האישה... כבר כמה חודשים לא שכבנו (אי אפשר לקרוא לזה סקס, כי זה לא). הוא עצבני, הוא צועק בבית הרבה, הוא מנסה להיות בעניינים, אבל אני רגילה כבר שהוא לא פה ואני שולטת בהכול. הוא יודע לנהל את התקציב שלנו בצורה יוצאת מן הכלל (זה המקצוע שלו), הוא דואג לילדים ומקדיש להם המון זמן, אבל איפה אני? אני לא מסופקת משום בחינה, ועכשיו הוא הלך לישון בסלון אחרי שרבנו כבר בפעם המיליארד. מעניין איך בכלל אנחנו מצליחים להספיק לריב, הוא רק חזר ביום שישי והוא אמור לטוס שוב שובע הבא.
    רק רציתי לשפוף את כל מה שהצטבר בתוכי, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי ודעים שזה הסוף...

הוספת תגובה

• זהו שאין לזה סוף---

בני
    19/04/2010

את מתארת נכון ובכאב את היחסים בבית, וזו רק ההתחלה, הסוף הרבה יותר גרוע,
    קחי ייעוץ שיחה או שניים עם בעל מקצוע ותראי נפלאות,
    את יכולה כמובן לעשות זאת לבד, ולהזמין את בעלך לפגישה במקום רגוע וללא ילדים ומטרדים אחרים, ולנהל שיחה עיניינית שבו את מבקשת ממנו לראות את החיים שלכם עוברים ע"י ומתפספסים, אם את לא בטוחה שייצא מזה משהו אז לכי לייעוץ כאמור,
    ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו