מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדיין אוהבת אותו.../=נוי24/04/2010
טוב.. אני בת 16.בגיל 13 הייה לי חבר והיינו ממש מאוהבים ושכבנו בגיל 14..נפרדתי ממנו לפני 8 חודשים בגלל שטות שאני כל כך מצטערת עלייה... ): חשבתי שהוא לא אהב אותי מספיק.. וכל כך קשה לי להתגבר עליו. דיברתי איתו, והוא אמר שאני לא יכולה ככה לשחק לו ברגשות..אני פשוט לא יודעת מה לעשות.. יומיים אחרי שנפרדתי ממנו הוא התחיל עם החברה הכי טובה שלי.. ולבסוף היא הסכימה, וכל פעם כשהייתי נכנסת לכיתה הוא הייה עושה לי דווקא ומנשק אותה.. ואז הם נפרדו, והוא התחיל עם חברה אחרת שלי.. וכך עם עוד חברות שלי עד שאחת הסכימה..והם עד עכשיו חברים (ונראים דיי מאושרים..) ואני רואה אותו כל יום בבית הספר.. מאושר.. וזה פשוט אוכל לי את הלב..איך הוא התגבר על זה כל כך מהר? הרי הוא אהב אותי מאווד (אני יודעת) למה הוא וויתר עליי בקלות כזאת...? ואני עדיין אוהבת אותו..
מה לעשות? אני משתגעת! אני רוצה אותו בחזרה.... :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למנהלי הפורום
חסויה25/04/2010שלום
יתכן והפורום הזה לא בשביל ילדה חמודה זו שעוברת אהבה נכזבת בגיל ההתבגרות
אך הוא באמת לא לבחור הטינופת הזה שמגיב לכולם בחוסר התחשבות מוחלט (והוא ילד בעצמו 25)שלא מבין או יודע אהבה/זוגיות/פרידהבגידה מה הן ומה המשמעות שלהן ..וכמה הן באמת גורמים לכאב!!!
בבקשה תדאגו לסנן את התגובות המגעילות שלו מכיוון שזה הופך את הפורום שלכם לזול !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה לחלוטין
עדי26/04/2010מסכימה לחלוטין. התגובות שלו חמורות מאוד ואינן מחוברות למציאות. הוא מעליב ופוגע.
אני חייבת לציין שמאז שהוא מגיב (סדרתית על כל דבר ....) זה פשוט ל נעים להיכנס לפורום יותר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אתה?
אור25/04/2010מה נסגר איתך בן אדם?
הפורום הזה לא מיועד לאנשים כועסים ומתוסכלים שבאים להוציא את זה על אנשים מסכנים
לא פלא שאשתך השרלילה בגדה בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטום
רון25/04/2010כשימך כן אתה טום - תום !
אני רווק ידידי הבתול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מאוהבת
דליה שוורץ02/05/2010נוי שלום,
לעבור חוויה של פרדה זהל א קל וכשנמצאים כל יום בכתה ביחד זה בוודאי קשה אפילו יותר. הבחור שהיה החבר הראשון שלך בוחר להכאיב לך בדרך שהוא מתנהג והוא גם מצליח. אני בטוחה שהקושי להתמודד איתו כל יום לא קל ואפילו קשה. הוא נמתנהג בצורה מאוד ילדותית אבל הוא אכן ילד ומערכת היחסים שלכם בנויה כל בסיס של ילדים בני 13. אני לא מתמחה בעבודה עם ילדים ( גיל 16 זה עדיין נחשב ילדים) ולכן אני ממליצה לך לשוחח עם הנושא עם מישהו קרוב לך שמבוגר ממך ויכול לעזור. האם יש אחים בוגרים? אולי עם אחד ההורים. לשוחח על הקושי מאוד עוזר ולהקיף את עצמך בחברות הטובות שלך (אלה שלא הסכימו להיות חברות שלו) יכול לשפר את המצב. נסי למצוא סיוע בעזרת מבוגר שקרוב אלייך!
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?