מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ זוגילי25/04/2010
אנחנו זוג במשבר של בגידה {של בעלי}וחושבים על יעוץ זוגי. השאלה היא העים אפשר לשכוח וליסלוח על הבגידה והכאב והסבל.אני מאוד חלשה מאז שנודע לי על הביגידה.העים אפשר להמשיך הלאה .אני רוצהלהישאר בנישואים האלה.אני לא יודעת מה עים אהבה לבעלי אני מבולבלת.הלב שלי שבור ופגוע מאוד.ורוצה מאוד לחזור לחיים הנורמלים.תענולי עים משהי עים שעברה יעוץ זוגי אז בבקשה.שתכתב ל.תודהי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
שמחה25/04/2010כאחד שיודע טוב מאוד מה עובר עליך אני יכול רק להגיד לך לתת לזמן לעשות את שלו.
אבל ניראה לי שקודם כל עליך לבדוק עם עצמך איפה החלק שלך במה שקרה והאם אהבתך לבעלך
אמיתית וחזקה ולא הרגל שכן על מנת לעזור כוחות להתמודדות אנו צריכים להיות שלמים ובטוחים בהחלטה.
חשוב להיזהר מאותם מנובלים שיורידו לך את הביטחון והאמונה מאחר והם משליחים את המקרה הפרטי שלהם על מכרים כדוגמת שלך או שלי או של כל אדם אחר.
לצערי ניתן למצוא לא מעט כאלה גם בפורום זה.
ברצוני להמליץ לך בחום גם על טיפול אישי וגם זוגי אין לך מושג עד כמה באמת ניתן לגדול ממקרה כזה ועד כמה בעלך יכול להתאהב בך מחדש ולהבין את הטעות הקשה שעשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
לי25/04/2010אני לא יודעת עד כמה האהבה שלי ירדה מבעלי.יש לי רגעים שאני רגילה ודואגת.ויש לי רגעים שאני מתרחקת ולא מתיחסת .אפילו אכשו אני מרגישה שאייך הואו עשה לי את מבלי למצמץ .אני אדין לא מאמינה שבעלי בגד בי. נורא קשה לי המחשבה ולא יוצאת מהראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק
שמחה25/04/2010כפי שאמרתי אני לא חושב שזה הזמן להחליט ברור לי לגמרי שבימים אלה את אוהבת ושונאת גם יחד.
הפגיעה היא קשה והכאב בלתי נסבל אם זאת את עלולה לגלות שבעלך כואב מאוד את שעשה ומפחד פחד מוות מהתוצאות.
תנסי לדבר איתו על הכל לשאול את כל השאלות ולהסביר לו שעל מנת לפתור את הדברים יש לדבר עליהם. יכול להיות שתגלי שהוא כועס ומאוכזב מעצמו יכול להיות שהוא מבין עד כמה פגע בך ובסך הכל יצר לעצמו מנגנון הגנה בצורת שריון וחיפוס שאותך מוציא מדעתך.
לא איש בשורות אני שכן את במצב לא קל בסך הכל אני כניראה מקדים אותך במספר חודשים לא רב
אבל ממקומי קיום אני יכול לומר שזה אפשרי ושווה לנסות.
בניתם יחד בית קל מאוד להרוס ולשבור קשה בהרבה לתקן ולהבין מהמקום בו אתם נימצאים כיום
שיכול לצאת מזה גם טוב יותר טוב.
חשוב לזכור החיים שלכם קודם לא היו מושלמים אחרת זה לא היה קורה אבל מצד שני אם יש בסיס טוב ניתן לתקן ואף לשפר זיכרי לזמן מרכיב חשוב .
עצה קטנה כתבי לעצמך את תחושותיך באופו קבוע וכך תגלי פתאום שיש התקדמות במידה וקשה לך תשני את השמות של הנוגעים בדבר ותהפכי את זה לסיפור אליו את יכולה להסתכל מהצד תהי ישרה עם עצמך וכיתבי בסיפור גם את הצד של בעלך מנקודת המבט שלך.
המון בהצלחה את לא לבד וזה אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ זוגי
מיכל פאטל26/04/2010שלום לך לי,
הכאב, הפגיעה , העלבון והבלבול -כל אלו ועוד הם חלק מהתחושות שאת חווה, והן מובנות מאוד.
אין פלא, חוית בגידה הינה חוויה מאוד לא פשוטה, ומשאירה אותנו המומים, חסרי כוח וכעוסים.
במצב שלך, יש משבר אמון בבעלך, ועדיין מוקדם לדבר על אהבה לבעלך.יש לבנות ולשקם את האמון והתקשורת ביניכם.אני בהחלט ממליצה לכם לפנות לטיפול זוגי מיקצועי, שיאפשר לכם להתמודד עם המשבר בדרכים בונות, ואף לקבל כלים לתקשורת במצבים מציפים כאלה ובכלל.במהלך הייעוץ בעלך ילמד כיצד לשוחח עימך על הקשיים שלו, רצונותיו וצרכיו , וגם את.הוא גם יקבל הדרכה מה עליו לעשות על מנת לרכוש את אמונך מחדש.מניסיוני המיקצועי, יש סיכוי לשיקום ,לסליחה- אך חשובה ההתגייסות והרצינות של בני הזוג.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?