דילמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה
    חנן
    27/04/2010

שלום.
    אני נשואה + 2 שנינו בגיל 50 + .
    לאחר ויכוח בינינו בנושא כספים בעלי טען בפני שאיננו מרגיש דבר אלי , שגרמתי לו להתרחק ממנו נפשית ופיזית , כל הויכוחים האלה רק מוסיפים ומחמירים אצלו את המצב , לא נמשך אלי יותר ואיך אני יכולה להמשיך לחיות איתו כשאני יודעת זאת .
    בנסיונות האחרונים להתקרב אליו הוא דחה אותי ואף לא לא מקיים איתי יחסי מין ואף לא יוזם כשלושה שבועות .
    שאלתי : איך אני מחזירה את המצב לקדמותו , האם עלי לחזר אחריו על מנת להחזיר את אהבתו אלי , האם להניח לו בתקווה שהמצב ישתפר, האם יש סיכוי שהרגש יחזור אליו .
    אני אוהבת אותו ולא רוצה להתגרש ואמרתי לו במפורש ואף הצטערתי על הויכוח האחרון וכו"י אבל זה לא עוזר נראה לי שהפעם זה יוביל להחמרת היחסים בינינו .
    איך אני יוצאת מהמשבר הזה ללא עזרה חיצונית ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

• ליפה מ

מלי
    01/05/2010

זה לא קל שאוהבים את בן הזוג והוא לא אוהב אותך, אבל רק את יודעת מה הכי טוב בשבילך, יתכן והוא משתמש בויכוחים כספיים כתרוץ לזה שיש לו שינוי ברגשות, תבדקי טוב טוב שלא מדובר בסיפור אחר לגמרי, אני לא אומרת שתחקרי ותציקי אבל בעדינות תנסי לברר מהיכן נובעים הרגשות הלא טובים, לצערי אם אין אהבה לא יעזור דבר, אבל אם יש רגש כלשהו שלמענו כדאי להלחם אל תוותרי, את חייבת לדעת מה הרגשות שלו כלפייך, הרי אי אפשר להכריח אדם לאהוב אדם אחר, אבל אתם נשואים ויש לכם ילדים משותפים, כל ה"מארז" הזה לא התחולל סתם, הכל בא מאהבה ולכן לבדוק מיד אם יש אהבה שצריך לשמר ולשמור
    בע"ה יהיה טוב.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשתף ברגשות

דליה שוורץ
    02/05/2010

יפה שלום,
    הפתרון לדילמה כמו שאת מתארת נמצאת ביכולת שלכם לנהל שיחה כנה ואמיתית שנאמרים בה כל הדברים גם הקשים ביותר. כדי שתוכלי לפתור את הבעיה את צריכה לדעת מה הבעיה. בעלך כנראה עובר שינוי עם עצמו או שהוא כל השנים חש תסכול שיוצא עכשיו או שבאמת קרה משהו ספציפי, אם בעלך לא מוכן להסביר למה הוא מרגיש כך אז יהיה לך קשה מאוד עד בלתי אשפרי לפתור את הבעיות ללא עזרה. אם הוא מוכן לשבת לשוחח איתך והסביר על מה הוא כ"כ כועס ולמה כ"כ מתרחק אז יש סיכוי שתוכלי לעשות זאת לבד. אין נוסחת קסם שיכולה לפתור את הבעיה, צריך להקשיב לו ולהבין מה קורה כדי שאפשר יהיה לבחור בדרך לפתרון.
    אני חושבת שתהליך של ייעוץ זוגי הוא בלתי נמנע במקרה הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו