מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושדת בבגידה רגשית והתהוות קשר.סלעית29/04/2010
רציתי להתייעץ אתכם. אני נשואה+3 (ילדתי לפני חודש...). לבעלי ולי יש זוגיות סבירה מזה כ-10 שנים, כאשר שנינו עובדים, הוא בהייטק, לאחרונה קודם לתפקיד בכיר יותר ומנהל צוות. שעות העבודה שלו התארכו פלאים כולל עבודה מהמחשב בבית. אחת מהעובדות תחת ניהולו החלה לשלוח לו הודעות טקסט רבות לפלאפון. תחילה רשמיות יותר ובהמשך יותר אישיות אך ללא רמיזות מיניות או רגשיות. לראשונה התעמתתי עמו על עצם שליחת ההודעה אך זה גרם לריב גדול ולפיצוץ, ואמירות כגון: "אין לך זכות לגעת לי בפל', זה לגיטימי היום לתקשר באמצעות ס.מ.ס, את לא שפויה וכו'". החלטתי לא לדבר יותר על הנושא אך בבדייקות שלי גיליתי כי הדבר ממשיך וצובר תאוצה. כעת אני במלכוד. האם עליי להתעמת איתו שוב? הרי שוב יחוש שפגעתי לו בפרטיות, אבל מצד שני הוא פוגע בי אם מתחיל לפתח משהו. אני מתנגדת עקרונית לחציית הגבולות הזו. מאופי ההודעות שלה אני חושבת שהיא מעריצה אותו ומתקרצצת אליו. השאלה אם אוכל לעצור זאת או שפשוט אחכה בשקט עד שזה יקרה?! יש לציין שהוא מאד מרוחק ממני, מבלה שעות בעבודה ובחדר עבודה בבית. עול הילדים מוטל על כתפיי בלבד ואני לא זוכה כמעט לשיחות, חיבוק, ליטוף, מילה טובה וכו'. יתר על כן הוא החל דיאטה, מודאג ממראהו, צמוד לפלאפון שלו ולא מתנתק ממחשב העבודה גם בשעות הלילה. מהו הצעד הבא שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבר איתו דחוף על ייעוץ זוגי---
בני29/04/2010אם את אשפית בתחום התקשורת הינך יכולה לעשות זאת לבד, אבל אם את לא כמו רובנו אגב, גשי עוד היום לייעוץ לבדך ! שהוא ייצטרף בהמשך,
ברור שהוא מפתח עניין בעבודה ובסביבתה יותר ממה שהמשטרה מרשה---, את כשותפה שלו לחיים חייבת לעצור זאת אבל בדרך הנכונה, ככל שתתקרבי אליו ותראי לו שאת מבינה לליבו ואת כאן כדי לעזור ולא ממקום של שפיטה, אלא מתוך רצון לעזור לכם !
אין אני, אתה, עבודה, יש "אנחנו בזוגיות המשותפת שלנו רוצים לשפר ולמלאות את הזמן בייחד", שזה אומר פחות עבודה, גבולות עם הבחורה, מטלות הבית מחולקות בינכם באופן שלכל אחד יש את התפקיד והאחריות וגם את החופש, אין מצב שבו רק את לוקחת חלק בגידול הילדים והוא מבלה בעבודה קשה ככל שתהייה,
בקיצור קחי אחריות כי לך יש את היכולת להוציא את העגלה מהבוץ מה שלהרבה גברים אין, והם נתפסים במלכודות שונות שהתוצאות שלהם ניתן לקרוא כאן בפורום,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי שהוא בוגד
ממיכל29/04/2010את במילכוד...? על מה את מדברת?? בעלך בוגד בך ואת חוששת להעמיד אותו על טעותו?!!!
תתעוררי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושדת בבגידה
תמי אורן29/04/2010סלעית שלום,
נכון שלפרטיות יש ערך עליון אבל במקרה שלך את רואה גם סממנים נוספים שמעידים על תשומת לב מופרזת סביב מראה, שיחות אישיות. לכן כדאי להתרכז במה את רואה לא במה הצצת ונגעת בטלפון האישי. ותדברי בעיקר על התחושות שלך שאינך זוכה לעזרה, לחיבוק , פירגון וכו'. עם התחושות שלך אי אפשר להתווכח ולכן יש לזה סיכוי הרבה יותר גדול שתזכי להקשבה ולא לתגובה הגנתית המתבטאת בהשלכה והאשמה.
כמו כן נשמע שללא קשר לרומן המתהווה יש בעיה בזוגיות אם לא מתקיימים הדברים שציינת. אולי הרומן המתהווה מהווה הזדמנות לבחון את מערכת היחסים בניכם. ולכן תנסי להלחם על טיפול זוגי. בנוכחות המטפל תוכלי להעלות את תחושותייך ויהיה מי שיהדהד את דברייך באופן שאולי יחלחל.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם חשובה לך הזוגיות
אב29/04/2010אם חיי הנישואים שלך חשובים לך, תנערי אותו חד משמעית, מתוך נסיון לצערי אני אומרת לך שמ"ידידות" כזאת מתפתחים דברים לא טובים בלשון המעטה, גם אני חוויתי את זה לפני כשנה כאשר משהי שעובדת עם בעלי "העריצה" אותו והחמיאה לו וליטפה את האגו שלו במיילים בסמס ובטלפונים וכמובן תוך זמן קצר זה מגיע גם לפגישות חטופות בסתר שהולכות ומתארכות כל זמן שאף אחד לא מפריע, לכן תדרשי חד משמעית לעשות סוף לקשר הזה, גם אם זה יעלה במקום עבודה, אני בשביל להציל את חיי הנישואין שלי דרשתי מבעלי לעזוב את מקום העבודה הזה, וכך הוא עשה, נשמע מטורף לגמרי נכון? אבל תדעי שכל זמן שהיא בסביבתו והוא לא נמצא איתך הרבה בבית הסוף הוא רומן!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו מיכל !!
רון29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?