מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מבחור....עדי30/04/2010
שלום.
אני בת 24, סטודנטית לכלכלה שנה שנייה. קצת קשה לי לתאר פה בכמה שורות מערכת יחסים של 3 שנים שהיו מבוססים בעיקר על סיפוק צרכים מיניים הדדיים, שיחות טלפוניות יומיומיות ותו לא.
מערכת היחסים הזו לא היתה אפשרית למימוש מסיבות כאלה ואחרות ולא תרמה לי כלום מעבר לריגושים מיניים. נהפוך הוא, הבחור הזה גרם לי לא לרצות לפתח קשרים עם אחרים, הוא מניפולטיבי, אנוכי, ומספר שקרים בלתי פוסקים לכל הסובבים אותו וכך גם לגביי.
אחרי כל שקר/מריבה, הייתי בוכה, נכנסת למצב נפשי קשה, הוא היה מתקשר לספר לי איזה תירוץ עלוב, הייתי מתרככת נרגעת ואחרי שבוע כל הסיפור מתחיל מההתחלה.
לאור זה, החלטתי שאני חייבת לברוח מהקשר הזה וכמה שיותר מהר ולמצוא לי אהבה חדשה.
נכון לרגעים אלו,זאת הפעם הראשונה שלא דיברנו תקופה של כ-4 ימים. (אמנם זה נשמע מעט אבל זה המון לעומת התדירות שהיינו רגילים לדבר).
לא נראה לי שהוא יזום שיחת טלפון מצדו.
רציתי לשאול איך אני מונעת מעצמי לטלפן אליו שוב? איך אני נשארת חזקה ? איך אני מתמודדת עם המחסור שהוא השאיר בחיים שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי עוד משהו....
עדי30/04/2010שכחתי לציין גם שכל הסיטואציה הזו מאוד מוזרה בעיני.
איך ייתכן שבחורה צעירה, משכילה, מחוזרת, הגיונית, רציונאלית,עם רגליים על הקרקע, עם משפחה מדהימה ועם חוג חברים מורחב הצליחה להיסחף לתוך קשר כזה הרסני שפוגע בה, שמונע ממנה להכיר בן זוג מתאים לחיים ???
ובכללי, איך בן אדם יודע שמשקרים לו, יודע שאינו מקבל את היחס הראוי ממישהו כלשהו אך עדיין מאוד רוצה את קרבתו ????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין של הרגל ותו לא !
בני30/04/2010תמתיני למומחים,
אבל ככה בקטנה אני יכול לומר לך, שגם אם זה אומר עלייך משהו זה רק בגלל שכנראה הסתנוורת והיה לך טוב איתו, אבל תהיי בטוחה שיש לך את היכולת למצוא בן זוג אחר וזה שנשארת איתו והאמנת לשקרים שלו כי היה לך נוח מתוך הרגל ותו לא, צאי עוד היום לחפש אהבה חדשה בלי לחץ כמובן ותצליחי,
האמת שתתפלאי ע"ע איך זה קרה, אבל אלו הם החיים, עושים סיבוב 1 אח"כ עוד 1 עד שמוצאים,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא נשוי ?
רון30/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון,
עדי01/05/2010זה רלוונטי לתגובה שאקבל ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוודאי יקירתי ללא ספק
רון01/05/2010זה רלוונטי בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאגם
הרמן01/05/2010אני לא מומחה גדול פשוט למדתי באוניברסיטה של החיים.למדתי שם, ובדיעבד,שאם קשרים בזוגיות לא מסתדרים ולא מתאימים צריך לסיים אותם.
לא נראה לפי דברייך שיש סיכוי לשפר. מה עוד שלחיות עם שקרן ומספר תירוצים יוביל את שניכם למערכת כושלת ומטורפת. פעם שקרן תמיד שקרן.
עד כמה שזה קשה ,תעיפי אותו מחייך לא תצטערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
זיוה03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה כרוכה בכותרת שלך לשאלה
גיפזו01/05/2010גמילה. ולא משנה ממה: סמים, סיגריות, אלכולהול ו.. אהבה. היא עניין יום ביומו. היא מתחילה בקימה בבוקר ומסתיימת אחרי ההרדמות בלילה. אם עבר יום בלי ליצור כל מגע עם מושא ההתמכרות - זהו יום לטובתך. כל יצירת מגע פשוט מאפסת את מניין הימים וחוזרים להתחלה. וכמו בכל גמילה יש קריזים. צריכים להיות חזקים בזמן של קריזים ולמצוא את הדרך לעבור אותם בלי לחזור לסם. גם אני בתהליך של גמילה ממישהי שאני מאוד אוהב, שגרה פחות מחמש דקות ממני. והגעתי למצב שפשוט נאלצתי להחליף את כל המקומות שהייתי מסתובב בהם לאור הפגישות המקריות שתקעו לי את תהליך ההתגברות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא נשוי ?
ירון01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מבחור....
דליה שוורץ02/05/2010אגם שלום,
את כותבת שמערכת היחסים היתה מבוססת בעיקר על סיפוק צרכים מיניים אבל את מתארת מצב של צורך נפשי חזק להיות עם הבחור הזה ולכן אני לא בטוחה שמערכת היחסים הזו היתה מבחינתך רק לצורך סקס וחשוב שתגדירי לעצמך קודם כל מה הצורך שהוא מילא אצלך שכ"כ חסר לך כרגע. אם תודי בפני עצמך מה את באמת מרגישה כלפי הבחור הזה זאת תיהיה המדרגה הראשונה בדרך החוצה מתוך מערכת היחסים הזאת שאת כותבת שהיא בלתי אפשרית. חשוב לי לציין שעד שלא תגידירי לעצמך מה את האמת מרגישה כלפיו אי אפשר יהיה להתקדם....
לשאלתך איך לא מתקשרים אלין שוב ואיך נשארים חזקה - זה קשה אבל אפשרי... הקפי את עצמך באנשים יקרים לך ושטוב לך בחברתם, צאי איתם לבלות, או סתם תיהיה במחיצתם, כמה שיותר. צאי לבילוי במקומות שאת נהנית בהם עם אותו חוג חברים שיש לך, כל יום שיעבור יקל במקצת על הצורך להתקשר וחשוב לזכור שבדרים האלה הזמן עושה את שלו אבל... יחד עם זאת אם לא תטפלי ברגשות שלך כלפיו - הטלפון הראשון ממנו יוריד כל המאמץ שלך לטמיון ולכן אל תוותרי על ההגדרות שלך כלפיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדליה ולאחרים....
עדי02/05/2010ראשית תודה על התייחסותכם.
שנית, הוא אכן סיפק לי גם צרכים רגשיים, תמיכה, פרגון ועידוד - כחלק ממסגרת מסויימת לפני שהיינו שוכבים - לא בגלל שעניין אותו מה שעובר עליי.
אני שימשתי עבורו בעיקר ריגוש מיני. (מה כבר יכולה סטודנטית לתרום לעו"ד מצליח)
לא יצרנו קשר אחד עם השני מאז....
ואם לומר את האמת, אני מרגישה שקצת הוקל לי למרות הכל....
יש לי יומהולדת בחודש הבא ואני תוהה האם יטלפן לאחל לי מזל טוב, ואיך אני מקפידה שזה ייגמר
בשיחת טלפון אחת בלבד ולא במפגש מיני סוער.
לשאלתם...הוא נשוי על הנייר אבל לא מתגורר בבית
וזה בוודאות ולא מהסיפורים שלו כי רוב המפגשים היינו בדירה שלו והיה לי גם מפתח לדירה כך
שיכלתי להפתיע מתי שהתחשק לי.
בגלל זה אמרתי שזאת מערכת יחסים שלא יכולה להתממש - אני לא יביא הביתה להורים שלי גבר שמבוגר ממני ב- 12 שנה, נשוי. ההורים שלי ימותו מאכזבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן
רון02/05/2010לפני שאתחיל חשוב לי להבהיר כי אינני איש דתי כפי שתחשבי/ו בהמשך כתיבתי
אתחיל בציטוט שממנו הבנתי את השתלשלות העניינים
"מערכת היחסים הזו לא היתה אפשרית למימוש מסיבות כאלה ואחרות "
מפתיע אותי עד עמקי נשמתי שטינופת לא יוצלחת שכמוך כמוך בת 24 עם השכלה פנומנלית שכפי שאני מבין לא חסר לה דבר בחיים מחוזרת בעלת משפחה נפלאה וחוג חברים מרשים הולכת לרעות בשדות זרים ואסורים.
לבטח את מבינה ללא צל של ספק כי התנהגותו של "בן זוגך" כלפיך היא לגיטימית לחלוטין ואף מקובלת בז'אר הבגידתי ועל כן אני "מברך" אותו על היחס הקלוקל שהוא נותן לך.
בה רע לזיין בשתי ווריאציות ?!?! כשהווריאצייה המשפחתית תמיד תהייה לצידי ויהי מה (לדברי ארז דה דרזנר)
אני נדהם מהעובדה שאת ככ צעירה ומצליחה ובעודך בתחילת הדרך את הולכת ומשתרללת עם איש נשוי, מיותר לציין שאת אישה (ילדה) נבזית ומסכנה אני בז לך ברמה שאינך מבינה ובעזרת האיש שיושב למעלה במרומים תבוא לך המכה שלך בכל ווריאצייה אפשרית.
אם אפשר בקשה קטנה ליושב במרומים, בעזרת השם תכירי בחור איכותי בדיוק כמו הבחור הנשוי שברשותך שהוא משוש חייך היום תתחתני ותביאי ילדים לעולם, תגיעי למצב שאת סוגדת לבעל שלצידך ההורים שלך יהיו משוגעים עליו ותמיד יפרגנו על היהלום שיש ברשותך אבל בבוקר יום בהיר הבעל שלך יבגוד בך ואת תמצאי אותו ערום כביום היוולדו עם אחת החברות הכי טובות שלך ואז תתחילי לבכות את היום הזה כמו שבחיים לא ביכית !
ואז ! לאחר שתתגרשו ותגדלי את הבנים/בנות שלך הן/ם יתחתנו ולפתע תבוא המכה השניה ! גם בהן/ם יבגדו והכל יהיה על הכתפיים שלך, כל הבכי שלהם יהיה על הכתפים שלך ורק אז תביני כמה שאת חרא של אימא וחרא של אישה, והכי חשוב !! חרא של אישיות
אין לך מושג כמה שאני מאחל לך את זה ! את אישה כל כך קטנה וזעירה,מין הזן הגרוע ביותר של בנות ישראל, אפס מאופס שכמוך כלומניקית, אני משוכנע שהמשפחה שלך מתביישת ובזה לך.
להקיא עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?