לבני בידידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבני בידידות
    שמחה
    30/04/2010

בני שלום

אומנם ההתכתבות הראשונה ביבינו בפורום אחר היתה לא ממש נעימה ויחסת לי דברים שלא היו
    אולם ידעת גם להתנצל ולהמשיך קדימה ועל כך אני מודה לך.
    תשובותך והתיחסותך לאנשים מעוררות התפעלות והייתי שמח לדעת האם אתה בעל מקצוע או בעל ניסיון?
    אני הדוגמא הטובה ביותר לכך שאפשר לצמוח גם מבגידה במידה ויודעים לדבר ולקחת אחריות
    כל אחד לעצמו.
    הפורום הזה עזר לי לא מעט ונתן לי מקום לשחרר לחץ, לגלות שאינני לבד ולהבין שאפשר להמשיך קדימה והאמת בזמן קצר יחסית.
    העניין הוא שפוגשים כאן גם אנשים מרירים שקיים בהם רצון אדיר לפגוע ולהעליב אנשים במשבר עמוק.
    לדעתי עד כדי סיכון, האם ניתן לעשות משהו עם אלה אני מודה שלי קצת קשה להתאפק...
    ( הנבגד, אכפת לי ושמחה ) שינוי הכינויים מראה על התחושות המשתנות אצלי במשך הזמן).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבני בידידות

הוספת תגובה

• איש יקר ---

בני
    02/05/2010

האמת נמצאת איפשהו באמצע, ולא אפרט יותר,
    אני שמח שאתה בא לחזק את ידיי האנשים שעושים במלאכה, ומסייע לאלו שבמצוקה,
    ישנו וויכוח לא קטן האם ניתן לעזור דרך הפורומים, או שזה ברכה לבטלה, לעולם לא נדע !
    אני בעיקר עונה לשאלות דחופות, כעזרה ראשונה, ובתנאי שלא ענו מנהלי הפורום, ובפרט שהשאלה טרם קיבלה מענה לאחר זמן,
    אני רואה בכך שליחות של הושטת סיוע בדיוק כמו כל שרותי ההצלה בישראל,
    אבל,,,
    בוודאי היה זה קל יותר אם היינו יכולים להתכתב במייל, אולם הנהלת הפורום שאינני חלק ממנה לא מעודדת דבר זה,
    אפשר לנסות שוב תן מייל שלך ואם אספיק לראות אותו, אענה לך שם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

שימחה
    02/05/2010

שבוע טוב
    ראשית אין לי ספק שפורום זה עוזר או עזר לפחות לי שכן אדם מגלה שהוא לא לבד
    רואה סוגים שונים של דרכי חשיבה ורואה את התהליכים שאנשים עוברים במקרים דומים.
    אני ממש מרגיש באיזה שלב נימצא הכותב.
    האפשרות לקרוא את הדברים מבחוץ כצד שלישי עוזרת גם היא לסדר את המחשבות בראש
    במקרה שלך והחשוב מכל היא היכולת לתת תמיכה לאנשים בתחילת הדרך.
    הבעיה היחידה שאני רואה בפורום היא אותם אנשים שמחפשים לרמוס את הכותבים בשעה הכי קשה שלהם ועל כך חבל.
    אני מקבל את הרושם שאתה רואה במעשיך שליחות ועל כך אין לי מה לומר מלבד לחזק אותך
    ואף להציע את עזרתי במידת הצורך.
    בשלב זה אני לא כל כך מעוניין לפרסם את המיייל שלי ואני מאמין שהסיבות די ברורות.
    יתכן ואחשוב על פיתרון בהמשך.
    שוב תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק

בני
    02/05/2010

אנשים מחפשים כאן בעיקר תמיכה ושיתוף ממישהו שעבר את אותם דברים,
    הרבה יותר מעצה בגרוש של כל מיני מתפלספים כמוני,,,
    אולי בשלב השני הם פנויים לשמוע קצת על תובנות כאלו ואחרים,
    מקובל ללכת לאיש מקצוע, בתשלום, זה מחייב ומשיג תוצאות,
    אז שוב שיהיה לך יום טוב,
    ואתה אל תעזוב את הפורום, אתה מעודד אחרים לכתוב,
    ביי
    דרך אגב בעניין המייל, אפשר להחזיק היום 100 כתובות מייל בלי קשר אחד לשני, לפתוח לצורך עניין מסויים, ואח"כ לשכוח ממנו,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו