מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצהאני01/05/2010
גיליתי שאישתי בוגדת ומקיימת מערכת עם גבר נשוי, אבל, החלטתי לא לעשות דבר בינתיים, ואפילו לא רמזתי לה שאני יודע.
נשואים 14 שנים באושר כולל הכל.
האם צריך לגלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגיד אתה פסיכופט ?
רון01/05/2010אשתך מזדיינת עם בחור אחר ובלילה מזדיינת איתך ?!?!
אתה שואל אם לספר ?!?!
לך לרופא המשפחה שלך שיתאים לך כדור מיוחד לתסמונת המוזרה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא
אני01/05/2010אני לא (פסיכופט), אני אוהב את זוגתי ואני מאמין שאם אני יעמת אותה עם העובדות היא עלולה להתפרק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
רון01/05/2010שמע אחי אתה פסיכופת
בהצלחה בדרך שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו החלטה שלך...
מלי01/05/2010אם לגלות או לא, השאלה אם אתה יכול לחיות עם זה בשקט נפשי, או קיי, גילית, זה לא מפריע לך שזה נמשך כל עוד אתה לא פותח את זה? היא תתפרק? ואתה לא מתפרק מהגילוי?
מניסיון שלי ורק מנקודת מבטי האישית, אני אישית לא יכולתי לסבול את הידיעה שיש מישהי אחרת, עצם העובדה שיתכן ויש שינוי ברגשות אז כדאי לך לברר איפה אתה עומד, מה אתה רוצה, מה היא רוצה,טוב לכם יחד, אתם רוצים לעבוד על מה שהביא אותכם למשבר....תחשוב על הדברים החשובים, מקווה שתגיע להחלטה הנכונה....כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשבר
אני01/05/2010איו משבר, אנחנו רגועים, החיים טובים, היא מבלה קצת, אבל אם אני אפתח אז היא עלולה להתחרפן
ואז מה יהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא שפוי
ירון01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפוי
אני01/05/2010פשוט אוהב את אשתי ולא רק את עצמי.
היא כנראה צריכה יותר ממה שיש לה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שנכון לך
דליה שוורץ02/05/2010חביב שלום,
אתה שואל שאלה שאף אחד לא יכול לתת עליה תשובה חוץ ממך.
נסה לחשוב מה המצב שלכם בזוגיות היום ומה ומה יהיה השינוי אם תגלה שאתה יודע.
בחן את עצמך כמה זה מפריע לך שהיא מנהלת רומן עם גבר אחר. אם אתה חי עם זה בשלום וגילוי של העובדה הזו יעשה לך רע את תמתין עם זה. מה שחשוב בחלטה שלך אם לגלות או לא זה מה זה גורם לך ולא מה יקרה לה. שים את עצמך במרכז השאלה ורק אז תוכל להגיע להחלטה.
שים לב שבנתיים אתה בחרת את הדרך... אתה ממשיך לחיות איתה בלי לגלות. האם זה טוב לך או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביב
אסף02/05/2010לאור התגובות של האנשים כאן ובעיקר לאור התשובות שלך יש לי הרגשה שאתה לא פסיכופט אלא אדם תלותי באופן מזעזע עד כדי כך ששיכנעת את עצמך שזה בסדר שהיא בוגדת ושאתה אוהב אותה והכל בסדר ביניכם ושניכם מנהלים חיי נישואין מאושרים. אני חושב שאתה באמת מאמין בזה.
ידידי אתה מפחד פחד מוות מלהיות לבד. אתה מוכן לוותר על הכבוד העצמי שלך ולהמשיך לחיות לצד אישתך בידיעה הברורה שאתה כבר לא העיקר אצלה בזוגיות. העיקר שהיא לא תעזוב.
אח שלו יש לי חדשות בשבילך. אתה כבר מזמן לבד. אתה פשוט לא מוכן לקבל את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?