חוששת שהוא בוגד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת שהוא בוגד
    שרונה
    02/05/2010

אני בת 26 ונשואה כבר 3 שנים כרגע בתחילת הריון ויש לנו כבר ילד בן שנה חייי המין שלנו לא משהו אבל הסיבה היא ההריון שני ההריונות שלי הם מהפרייה ואני לא רוצה לקיים יחסי מין בחודשים הראשונים 3- מהפחד לאבד כי זה כבר קרה ,אבל לפני כמה ימים עבדתי לילה בעבודה והיו 3 קונדומים במגירה השייכים לנו ובבוקר שחזרתי מהעבודה היה שם אחד ובערב שעבדתי הוא יצא לערב עם חברים מהעבודה התעמתתי איתו על זה לטענתו הוא עשה ביד והוא שם את הקונדום להנאה בלבד אני לא מאמינה אבל אין לי דרך לברר זאת אין לי רשיון נהיגה לעקוב אחריו אין לי סכום כזה גדול לשלב למעקב אחריו ידיי כבולות מה לעשות עיזרו לי אוליי משהו בפלאפון שאפשר לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת שהוא בוגד

הוספת תגובה

• לשרונה מ

מלי
    02/05/2010

כל שקר מתגלה בסוף, שתדעי, גם המוסתר ביותר, אומרים ש"חרא תמיד צף" ואת תעלי על זה אם כן או לו. כתבת שהיו 3 קונדומים ואח"כ היה רק אחד, מוזר שהוא השתמש להנאתו ב 2 באותו לילה, אבל הכל יכול להיות, יתכן והוא נהנה מיזה אבל אם הוא השתמש בזה כדי לחסוך סרבול הוא הרי יכל לעשות זאת במקלחת וזהו. תחכי לראות עוד סימנים, בלי שהוא ירגיש תבדקי בארנק, בתיק, ברכב, בכל מקום שיכול להיות משהו מוזר, אם יש לכם חשבון פלאפון משותף את יכולה לבדוק פרוט שיחות ולראות מספרים לא מוכרים, את גם תרגישי בתגובות אם הוא מתרגש שאת מתעמתת איתו, אם הוא מתרגז לעיתים תכופות, אם הוא לא נחמד ככ אלייך, אם הוא ממהר בבוקר או בערב שהוא יוצא, יש המון סימנים, לא תמיד קל לעלות עליהם אבל אפשרי, זה לא נעים לעקוב ולחקור אבל את בהחלט רוצה לדעת שלא עובדים עלייך, תדעי שגם בהריון בגלל ההורמונים יש נטייה לרגשות של אולי הוא לא מעוניין בי אולי הוא לא נמשך אליי, זה קורה בהריון, אבל שוב, הכל יכול להיות, עצה אישית ממני "אל תרדמי בשמירה".....את חייבת את זה קודם לעצמך ולילדייך, בהצלחה ואשמח להיות כאן בשבילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש שהוא בוגד

דליה שוורץ
    02/05/2010

שרונה שלום,
    יכול להיות שאת צודקת ויכול להיות שלא אני מציעה לך להמתין מעט ולבדוק מה קורה. אם יש שינוי ביחס שלו אלייך וכו' אני לא חושבת שלרוץ למעקבים ולחטט בארנק יתן לך תשובות. בדקי את עצמך האם את משתנה בזמן האחרון ומתייחסת באופן אחר, האם את מחסירה ממנו את מה שהוא צריך מלבד יחסי המין, למשל ביחס ובחום שאת מעניקה? אם התשובה היא כן נסי לשים לב יותר לעניין הזה ולעניק לו את החום שהוא צריך ממך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו