מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה.ליאור04/05/2010
אנחנו כבר ביחד שנה ובפעם האחרונה שהיא הייתה במסיבה אז ידיד שלה נישק אותה והיא זרמה איתו כל הערב. אני לא הייתי שם אבל חברות שלה סיפרו לה ובסוף גם היא אמרה לי אחרי שהכחישה.
אני כבר עברתי בגידה בעבר במערכת יחסים וישר סיימתי את זה.
אני בן 18 והיא בת 17 וחצי.. אני יודע שרוב ההודעות פה הם של אנשים מבוגרים יחסית אבל אני באמת חייב עזרה. אני אוהב אותה כל כך ואני רוצה שזה יסתדר, אבל לא נראה לי שאני יוכל לסמוך עליה שוב. היא ממש מצטערת על זה ואומרת לי תמיד שהיא תשתנה. אני לעומת זאת ניתקתי את הקשר איתה לבנתיים. עד שאני יקבל החלטה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאור
אב04/05/2010עשית נכון, אתה כל כך צעיר ויש עוד המון דגים בים, בקרוב תיהיה לך אהבה חדשה, ולא כדאי להצטער על משהו שלא הולך כמו שצריך, תזכור שקשה מאוד לאנשים להשתנות וזהו כנראה אופיה וכך בחשבון שהיא לא תשתנה, תמשיך הלאה-בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
תמי אורן04/05/2010היי ליאור,
כתבת שהיא תמיד מבטיחה שתתשתנה, מה הכוונה האם יש דברים נוספים שהיא מתנהלת בהם באופן שפוגע בך? תבחן עם עצמך מדוע אתה מוכן לקבל הבטחות ולהמנע מהחלטות .האם אופייני לך? האם היא רגישה אליך ? לצרכים שלך לנאמנות? האם היא יודעת שהנושא רגיש אצלך?מה אתה מבין מהעובדה שכשאתה לא בסביבה היא מאפשרת לעצמה ? האם היא מחוייבת כמו שאתה? יתכן שקיים פער בבשלות של שניכם ליחסים. כדאי שתברר את כל השאלות ותיקח החלטות הכי נכונות לך גם אם הן לעיתים כואבות.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמי
ליאור04/05/2010היא מבלה זמן רב עם ידידים ומדברת אליהם באופן קצת שונה מאיך שמדברים אל ידידים. הנושא הזה הביא לכמה ריבים שלנו בעבר אך יאמר לזכותה שהיא באמת השתנתה והיא הבינה שזה באמת מפריע לי והפסיקה עם זה. בהדרגתיות.
היא מודעת לרגישות שלי בנושא הבגידות עוד מלפני שהתחלנו לצאת. כנראה שזה לא הפריעה לה לבגוד ולפגוע.
את האמת, אני כבר הרבה זמן חושב שהיא לא מקדישה מספיק צומת לב למערכת יחסים שלנו ומצפה שהכל יסתדר מעצמו.
היא ממש רוצה לחזור ולתקן את הטעות שהיא עשתה. אבל.. זה נכון מה שאלמונית מעלייך רשמה? אנשים באמת לא יכולים להשתנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
תמי אורן04/05/2010ליאור שלום,
מחד אני קוראת מדבריך שאתה שם לב שאינה מקדישה תשומת לב ליחסים כפי שאתה היית רוצה ו/צריך. כפי שאמרתי יתכן שאינה בשלה ליחסים רציניים ולא רוצה / יכולה להתחייב . מנגד היא רוצה לחזור ואתה צריך לבחון אם אתה רוצה לתת עוד הזדמנות. יש שנפרדים במיידי ויש שהפרידה מלווה בניסיונות נוספים כנראה קשה לך עדיין לוותר על הפנטזיה שתשתנה ויהיה לך טוב איתה.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?