מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להישאר או לפרק את המשפחהא05/05/2010
אני נשוי מזה 7 שנים ויש לנו בית לתפארת ו3 ילדים קטנים מדהימים.
לפני חצי שנה גילית שאשתי נמצאת בקשר עם עמית לעבודה שלה והם שולחים אחד לשני הודעות SMS רומנטיות ומנהלים שיחות ולפון מספר רב של פעמים במהלך היום.
לאחר שהיא נתפסה היא ביקשה סליחה והבטיחה לשקם ואז כעבור זמן קצר שוב תפסתי אותה מנהלת איתו קשר ושוב אותו פיצוץ והבטחות מצידה שהכל יהיה בסדר ושוב נתתי צ'אנס וכעבור כחודש שוב פעם תפסתי אותה הפעם מנהלת שיחה איתו וקובעת איתו פגישה ושוב חזר הסיפור של הבכי ההבטחות שלא היה כלום מעבר לשיחות ועכשיו הכל יהיה בסדר.
במהלך כל אותה חצי שנה אני לא ישן בלילות מעצם המחשבות מה היה מה יקרה אם אעזוב איך זה ישפיע על הילדים שלנו במקביל ניסיתי לשכנע אותה לעשות פוליגרף כדי להוכיח שלא היה כלום אך היא מסרבת.
גם כאשר אני מתנה את עזיבתי ופירוק המשפחה היא לא מוכנה לעשות פוליגרף ואני מאמין שכן היה קשר מיני ביניהםץ
אני מוכן ויכול לשקם את מערכת היחסים שלי אבל אין לי אפשרות כל עוד הכל תלוי באויר ואין לי עם מה להתמודד לא עם הודאה מצדה שאוכל לסלוח עליה ולא עם כך שלא אהיה כל בוקר כאשר הילדים שלי מתעוררים לגנים.
האם להישאר בשביל הילדים בבית ולחיות בצביעות או פשוט לעזוב ולהתחיל חיים חדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יאומן
רון05/05/2010קראתי שוב ושוב את שכתבת ואני לא מבין אותך !! באמת שלא מבין
אני מתבייש בך !! אתה עוד שואל מה לעשות ?
תתחיל חיים חדשים עם אישה איכותית וכנה לעזעאזל !!
אל תהיה אפס !
ימח שמה של אשתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככל הנראה
א05/05/2010היא כן בגדה בך מפני שאם לא אז לא היה לה מה להסתיר זה הדבר ההגיוני היחיד שעולה ממה שכתבת.
לא צריך למהר לפרק משפחה גם במקרים כאלו אבל כן חשוב להגיע למצב של פתיחות אחד עם השני ולהגיע לשקט ושלווה פנימית של שתיכם.
לרוב מי שיסבול מהכל אלו הילדים במיוחד אם הם קטנים אז קח לך קצת זמן ותן לה להגיע לתובנות של עצמה שכדי לשקם צריך את שתיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ
א05/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
שמחה05/05/2010אומנם אתה מתאר מצב לא פשוט שאינו דומה למצבי עם זאת ברצוני להעלות בפניך מספר דברים.
א אף אחד מאותם אומללים שכותבים לך כאן מילות גנאי לא שווה התיחסות.
ב לא ברור לי למה לא שוחחת גם עם הבחור יכול להיות שהוא מנצל חולשה של אישתך , יכול להיות שהוא חזק ממנה, יכול להיות שצריך להעמיד אותו במקומו.זכור שיחה לא מפגש צריך לזכור תמיד שבמידה וחס וחליליה תרים יד אתה עלול לא לראות את הילדים לא בבוקר ולא בערב מאחר ותשב מאחורי סורג ובריח.
ג. הוא נשוי?
ד. יכול להיות שאישתך אכן התאהבה בו ( חיה בסרט ) וגדול אליה לצאת מזה לבד
ה. על יעוץ זוגי חשבת?
בהצלחה ידידי לך עם התחושות בטן שלך בדרך כלל הן לא טועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד משמעית!
מלי08/05/2010להתחיל חיים חדשים! אם נשארים בשביל הילדים זה לטחון מים
מה יהיה שהילדים יגדלו ויעזבו את הקן? עם מה אתה תישאר?
עם ריקנות, בדידות לא מאושר ואז להתחיל חיים חדשים?
לדעתי עשה היום את הצעד, כי כל יום שעובר לא חוזר!
מה שווה שהתפוח יהיה אדום ויפה מבחוץ אבל בפנים רקוב?
אם אין מה לתקן, אין מה שיעבוד, הגלגלים שבורים ומכונת האהבה לא יכולה לעבוד על ריק!
אל תדאג מהבאות, במקרה שלך זו ברכה להתגרש, אישתך לא "תיגמל" מדרכיה כנראה ועברו כבר הרבה מים בנהר......תחשוב על עצמך, תדאג לעצמך והכל יהיה רק יותר טוב! בטוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשאר או לפרק משפחה
דליה שוורץ08/05/2010שלום לך א'
אתה כותב על קשר שאשתך מנהלת ואתה די בטוח שהיא גם קיימה קשר מיני עם אותו הבחור. אם אתה יודע את זה מדוע כ"כ חשוב לך שהיא תעשה פוליגרף? מה המשמעות של זה ומה זה ישנה את המצב לעומת המצב שלך היום? האם לאחר ההודעה שלה תוכל לסלוח כמו שאתה כותב? אם כן אז מדוע שלא תסלח לה עכשיו? אולי הבקשה שלך לפוליגרף נותנת לך סיבה לא לסלוח בנתיים, אתה דוחה את הצורך שלך לסלוח לה? אני לא חושבת שתמיד נכון לפרק משפחה בגלל בגידה אבל אם מחליטים להשאר צריך להיות מסוגל לסלוח ולחזור לתת אמון ולא תמיד זה פשוט.
אני חושבת שכדאי לכם להעזר ביעוץ זוגי כדי לנסות להבין כמה דברים בזוגיות שלכם ולהגיע למקום טוב יותר.
אשמח לעזור באופן אישי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?