מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפורו של גבר -מדהים עד כמה זה דומהבועז05/05/2010
שלום למלי ולאלמונית
גם אני גבר בן35 נשוי פלוס שניים חווה את החוויה שלכן ולא מזמן (לפני חצי שנה) מסתבר שבזמן שאני עשיתי הכנות ליום הנישואין שלי ושל אישתי (9) אשר כלל צימר בצפת ארוחה במסעדה גורמה התברר לי כי אישתי בוגדת בי עם גבר בן 49, תחילה הקשר היה תכתובת מיילים ואחר פגישה "רק להכיר את הבן אדם שמאחורי המיילים" ושוב פגישה ואחכ ארוחת צוהריים וכמובן זה נגמר במיטה (לפחות שלוש פעמים) וכל זה עטוף באריזה יפה שנקראת אהבה! אישתי טענת שהיא אוהבת אותו, והשגרה גרמה לה לחפש הרפתקה....והחיים האלו במחצתו נפלו עליה היא לא התכוונה להתאהב בגבר אחר או לפגוע בי... פשוט קרה.
אתן יודעות מה, אחרי חודשיים של יסורים ושאול הגעתי למסקנה שאני אוהב אותה למרת המעשה אך מה לעשות שזה לא סטוצ בשירותים של מועדון או פאב זה ניהול רומן עם מספר פגישות ואהבה!
במשך השלושה חודשים אחרי הגילוי הלכנו לייעוץ זוגי, בדיעבד זה היה סוג של מכבסת מצפון בשבילה, רק אחרי שהבינה שאני לא יכול לחיות לצד המאהב שלה היא אמרה שהיא תתנתק... כעבור שלושה שבועות שוב גיליתי שהיא בקשר איתו (חשוב להדגיש קשר היה במיילים כי הוא גר בחול והרומן התחיל כאשר שהה בחול והתגלגל לפגישות וסקס כאשר הוא בא לחופשת מולדת של שלושה חודשים). שאלתי אותה - למה? והיא אמרה שהיא אוהבת אותו ושאני לא יכול לסמוך או להאמין לה.
האם יש למשהו מושג מהי ההרגשה של גבר לגלות שהאישה שלו החברה האהובה המלאך ששומרעליו פתאום לא קיים!!!!
אני גבר, עמוד בבית, סלע, איש משפחה למה מגיע לי העונש הזה? למה לצאת מהבית ולא לגדל את הילדים שלי, זה הבית שלי המשפחה שלי החיים שלי שבניתי בעמל רב מדוע אני צריך לצאת מהבית מהמשפחה! אז נשארתי... ללא אהבה לא מיצדה ולא מיצידי בשלב מסוים בינתי חומות מבטון מזיון שאף אחד בעולם לא יוכל לפגוע בי.
יכול להיות שהאהבה שלי הא גפרור דל בתוך מנהרה ענקית וחשוכה שכל משק כנפיים יכול לכבה אותה, כרגע היא מספרת לי שהיא רוצה לתקן שהיא חייה באשליה שמה שיש לה הוא לעולם לא יכול לספק ושהיא אוהבת אותי - ואני רוצה אך לא יכול להאמין.
לפעמים אני מריץ תסריטים (כדמיון מודרך) על החים החדשים שלי - הגרוש, אוקי אשלם מזונות אבל יהיה חופשי לבנות את עצמי מהתחלה, אך ברגע שהילדים נכנסים לחדר התסריט מתפוצץ למליון רסיסים.
ברור לי שההחלטה היא שלי האם להמשיך ולחיות אתה או לא, כרגע אני בספק לגבי שני הדרכים.
בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד
אב06/05/2010כואב לי לקרוא את הסיפור שלך, אתה יכול לנחם את עצמך רק בדבר אחד בקשר לאשתך, שהיא אומרת לך את האמת אפילו קשה, שהיא מאוהבת במישהו אחר!!! קום ותתחיל חיים חדשים, היום הילדים חיים גם אצל אמא וגם אצל אבא, ואולי עדיף להם לגדול בשני בתים נפרדים, מאשר בבית אחד שאין אהבה בין אמא לאבא, תמצא לך אהבה חדשה ובכך תוכל להפסיק להתאבל על הישנה,
אם בעלי היה מודה בזה שהוא התאהב במישהי אחרת, לא הייתי נשארת איתו אף לא יום אחד נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה רוצה שיקרה?
דליה שוורץ08/05/2010בועז שלום,
פרידה מהאישה היא אינה פרדה מהילדים, נכון לא רואים אותם כל יום אבל בהחלט ניתן לחלוק את השבוע, לא זה לא אידאלי אבל זאת אפשרות. אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להמשיך לחיות איתה או לא ובנתים מה שאני קראתי זה רק דברים טכניים הקשורים במזונות ובראיית הילדים, ניסת לבדוק מה אתה מרגיש כלפיה ומה אתה רוצה שיהיה איתה בהמשך?\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?