מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבל............ לא יודע מה לעשותאסי05/05/2010
שלום רב.
אני נשוי זה 4 שנים נישאנו
לפני כחודש אישתי עזבה את הבית עם הילד בן שנה לאחר ויכוח שבמהלכואישתי התקשרה למשטרה בטענה שאני לא נותן לה לצאת עם הילד וללכת לבית אימה, השעה היתה 2 בלילה ולא הסכמתי למרות הויכוח לתת לה לצאת מהבית עם הילד במיוחד שהיא היתה מאוד נסערת עקב הויכוח,השוטר הגיע אלינו לבית ואמר לי שיש לי שתי אופציות או לתת לה ללכת עם הילד או להכנס למעצר.
החלטתי להישאר בבית כמובן שאחרי שהיא יצאה מהבית עם הילד אני פשוט התפרקתי היה לי מאוד קשה.
חשוב לי לציין שבמהלך נישואינו לא היה אף פעם אלימות פיזית ולא בגידות מצידי.
יום לאחר מכן הודיעה לי שהיא רוצה להתגרש.
אף אחד מאיתנו לא עשה שום צעד כרגע לכיוון הגירושין חוץ מזה שהיא כמעט כל יום מבקשת ממני שנלך קודם כל לעורך דין על מנת שנסדר את נושא המזונות.
אני הסברתי לה שאני לא מעוניין להתגרש וכי יש אפשרות לתקן ולעבוד ביחד על הבעיות בינינו.
היא לא מוכנה להקשיב ומתעקשת לגירושין.
היא מבקשת ממני שאשלם מזונות בשווי 1700 ש"ח
ובנוסף 30 אחוזים משכר הדירה שהיא מתכוונת לשכור לה ולילד.
כרגע גרה אצל אימה.
ביום שעזבה את הבית היא השאירה אותי לבד בדירה שאנו שוכרים וכל תשלום השכר דירה נופל עליי וכמו כן עוד תשלומים נוספים על דברים שונים. איני יודע מה לעשות האם שאני יגש לרבנות? אני משתכר כ5 אלף ש"ח בחודש.
אני בקושי רואה את הילד שלי ולא יודע מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידידי הטוב
רון06/05/2010ראשית ליבי איתך !! אתה לא מבין כמה
שחרר אותה איש טוב ! תתמקד באתה שלך ונסה להגיע לפשרה בנושא הכספי אני משוכנע כי תהיה פירצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?