מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני שבורה לגמרי בבקשה תעזרו ליטלי07/05/2010
היי.
אני בחורה בת 30 לפני כשנה וחודשיים ילדתי את בני ותוך כדי כך פרץ משבר ביני לבין בעלי.
הוא היה מתחיל אחרי לידה עם התקפי זעם-זורק עליי דברים,צועק,מקלל אך הדבר שהיה הכי קשה היה זה שברח מהבית כל הזמן-פעם ליומיים,פעם לכמה שעות....
תמיד האשים אותי בכל דבר שקרה לו במהלך החודשים האלה והפך אותי בראשו למפלצת.
בסוף דצמבר הוא החליט שאינו מעוניין יותר לחיות יחד ולא משנה כלום או כמה התחננתי שננסה לטפל בעצמנו-הוא רוצה להתגרש.
אני אציין רק שתמיד אני זו שפירנסתי אותנו-הוא היה סטודנט ולפני הלידה עזבתי הכל כדי להיות עם התינוק והוא זה שפירנס.
לאחר חודשים של מדורי גהנום שעברתי איתו הוא עזב את הבית והרגשתי פתאום טוב לבד.שיש לי שקט.....לא עבדתי וגם את הרכב הוא לקח והייתי די תלושה מהמציאות אבל הערכתי פתאום את הלבד שלי...
הכנסתי את הילד לגן ובמקביל חיפשתי רכב ועבודה.
אני והפרוד חזרנו למערכת יחסים סבירה אך עדיין מתגלעים ביננו ויכוחים רציניים בדרך כלל על נטל הטיפול בתינוק.
כל אותו הזמן שהיינו יחד באותו הבית דאגתי שמא מעולם לא אמצא מישהו ושאף אחד לא ירצה אותי כי יש לי תינוק קטן...
כשבועיים לאחר שבעלי עזב את הבית הגיע בחור שהתלהב ממני ורצה קשר איתי בכל מחיר
למרות שהיינו צריכים להתחבא כי אני אשת איש ועדיין לא גרושה ולמרות שיש לי תינוק ולמרות שהוא בחור תל אביבי שאוהב את הלבד שלו..
היה לנו כיף ומעולה יחד והוא פשוט החזיר אותי לחיים...פתאום הרגשתי שוב...
יש לציין שלפני שהכרתי אותו אמרתי שאתן לעצמי זמן עד שאכנס לקשר נוסף אבל זה פשוט קרה.
לא נתתי לעצמי להקשר אליו עד שלא ראיתי שזה "בטוח"
ורק אחרי איזה חודש וקצת יחד התחלתי להראות גם סימני חיבה....
מה שקרה זה שלפני 3 שבועות הבחור נבהל ואמר שהסיפור כבד עליו ולפני שאנחנו נקשרים יותר זה לזו עדיף שנפרד לבנתיים.
מאז לא יצר איתי שום קשר התקשרתי לפני שבוע הוא אמר שיקפוץ אליי במהלך השבוע וגם מאז לא שמעתי ממנו.
כואב לי מאוד ואני מתגעגעת.אני פתאום מבינה מה חסר לי.הבחור הזה החייה אותי מחדש.
אני מתגעגעת אליו ולא עומדת בזה.
והכי קשה לי זה שהוא הבטיח שיתקשר ולא מתקשר.
אני גם לא מבינה מה קרה ולמה הוא נבהל אני לא לחצתי עליו בכלום בקשר הוא זה שקבע את הקצב.
אני חושבת עליו מהרגע שאני קמה ועד הרגע שאני נרדמת.קשה לי לתפקד...כאילו הכל תקוע בחיים שלי כרגע בגללו.
עם הגירושין היה לי פחות קשה מהסיפור הזה.
בבקשה תגיבו לי כי אני כבר לא יודעת מה לעשות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ---
בני07/05/2010ברוך בואך בצל התסבוכים,,,
יש לי כ"כ הרבה שאלות שאני מעדיף לא להכנס לזה כעת,
אבל בתור עזרה ראשונה אני חייב לנחם אותך שניתן עם רצון עז להתגבר על כל המכשולים שנקלעת אליהם על לא עוול בכפיך,
זה ברור שיש כאן תאונת שרשרת, שכפי שאת מציגה אז לא את התחלת,,,
אבל זה לא משנה את העובדות,
לדעתי, קחי אוויר צאי לסדר לעצמך את המחשבות אולי עם חברה טובה שמקשיבה בלי לקבל ממנה עצות אחיתופל, ואם זה לא עוזר או שאין לך וכו', אז גברתי הנכבדה אשת איש כפי שאת קוראת לעצמך, פני עוד היום לייעוץ,
אין טעם שננתח כעת המקרה וניתן לך טיפים כאלו ואחרים, את זקוקה לאיש מקצוע במשרה מלאה,
בינתיים היי חזקה ושימרי על עצמך ועל תינוקך,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדון אפס נכבד אינני נשואה
טלי07/05/2010בעלי עזב את הבית מרצונו הבלעדי ואנחנו לקראת סוף ההליכים.
בכלל מי שמך לתת לי על הראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר שמוביל אותי לשאלה הבאה !!
רון07/05/2010האם אישך (בדגש על המילה אישך !!!!) אמר לך את המשפט הפורמאלי (בדגש על המילה פורמלי) הבא: מגורשת מגורשת מגורשת ?
נכון שלא ?!?!
תפסיקי לבלבל את השכל במשפט בעלי עזב את הבית ראבאק !!
את נשואה עדיין כדת וכדין אז בחיית.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מעוניינת לדבר עם אנשים רעים
טלי07/05/2010כמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא רע הוא מסכן---
בני07/05/2010עשית משהו ממה שכתבתי או שסתם אני משקיע פה זמן ?
את לא חייבת, אבל לא יזיק להקשיב לעוד אדם
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש
רון07/05/2010חבל שאינך יכולה להעמת עם העובדה שאת תכלס נשואה ואת רועה בשדות זרים
וישר מפילה את הכל על "אנשים רעים"
כמה שאת פתאטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת היא שכן....תודה
טלי07/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבורה
דליה שוורץ08/05/2010טלי שלום,
את נמצאת במערכת של שתי פרדות, אחת פורמלית - הפרדה מבעלך והשניה הפרדה מבן הזוג החדש שלך. לא תמיד מערכות יחסים מתנהלות בדיוק כמו שאנחו רוצים אבל צריך לדעת להתמודד ולהמשיך הלאה. אם הוא לא מוכן להסביר מה כבד לו במערכת היחסים הזאת אז או שהוא לא מרגיש את מה שהלב אמור להרגיש או שאדם קטן שלא מסוגל להגיד מה שמפריע לו.
בכל מקרה אני מציעה לך לסיים את הקשר עם בעלך ולתת לעצמך זמן להבין איך את הולכת לנהל את חייך ולהחליט את מי את רוצה בחיים שלך.
ממליצה על ייעוץ אישי כדי לקבל כוון להמשך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאובה
לי12/05/2010שלום .איום אני שבורה לגמרה {תפסתי את בעלי בוגד עים אישה הנשואה לפני 4 חודשים ואומר לי שאזב אותה}היום תפסתי שהיא עדין בקשר איתו ומדברת פשות לא יוכולתי ואמרתי לבעלי שהינה אתם בקשר היה לנו ריב מאוד קשה ובמהלך הריב בעלי נתן לי מקות כואבות מאוד בגלל שאני מוציאה אותו מדעתו .אנילא יודעת מה לעשות אני נשואה 18שנה אהיתי מאושרת עד שגיליתי.יש לי3ילדים מקסימים שאוהבים את אבא שלהם מאוד אני מאוד כאובה ושבורה יש יועץ זוגי בתמונה אני מבולבלת מאוד.למרות המקותאניאוהבתאותו הוא הראשון שלי התחתנתי בגיל18 מאהבה גדולה מאוד שהיום הי קצת ירדה אבל יש אהבה בנינו .לא יודעת מה קרה לנו פשוט לא יודעת.?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?