מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    תמר
    07/05/2010

שלום רב.נשואה מזה 12 שנה , מכירים 17 שנה.יש לנו שלושה ילדים מדהימים (6.5,3.5,0.5).
    מאז ומתמיד יחסינו עליות וירידות.לאחרונה היחסים מתנהלים סביב תפקוד יומיומי בלבד.
    ביחסינו - תחושה מתמדת של ביקורת על תפקוד הבית , על חינוך הילדים,עליי כאשה.יכולת פרגון היא ממנו והלאה.קשה לו לפרגן ולאמר מילה טובה.
    עליי לציין שבתקופות הטובות - הכי טוב לי בעולם אך יחד עם זאת כשרע - הכי רע לי בעולם.
    בשלושה מיקרי ריב - היתה אלימות כזו או אחרת כלפיי.
    בכלל באופיו הוא מאד קולני - מרבה לצעוק גם על הילדים ועליי.
    נושא הפרידה עלה לא מעט פעמים אבל ההרגשה שלי שהוא רק מנסה לאיים עליי.
    מבולבלת מאד - לא יודעת מה לעשות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

דליה שוורץ
    08/05/2010

תמר שלום,
    במערכות יחסים שיש בהם תקופות טובות באופן מיוחד יש לרוב גם תקופות רעות באופן מיוחד. אנשים שמתנהגים בקיצוניות נוקטים בקיצוניות לשני הכוונים. את כותבת שהוא מאיים בפרדה אבל לא כתבת מה דעתך על פרידה. האם היית רוצה להפרד? האם את מוכנה לסבול את התקופות הרעות בכדי לקבל את התקופות הטובות?

ההחלטה על המשך הזוגיות שלכם נתונה גם להחלטתך ולכן כדאי שתחשבי מה את רוצה שיקרה בהמשך חייך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו