אוהבת אבל לא סולחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהבת אבל לא סולחת
    שירן ז.
    08/05/2010

אני נשואה 11 חודש ,ולפני מס ימים הבחנתי בפלאפון ישן ששרת אותו בעבר על אחד השולחנות בבית ,יש לו פלאפון נוסף בו הוא משתמש אבל הישן תמיד נמצא באוטו ,ומשום מה הגיע לבית .
    מתוך שקרנות התחלתי לחטט בהודעות ולצערי נוכחתי לראות שתי תמונות של בחורות שאני לא מכירה ,בנוסף תמוהנ שלו שאני צילמתי מלווה בהודעה של "תוכלי להתמודד? "-מעיין התגרות או חיפוש עיניין במשהו מהצד ,יחד עם זאת שיחת טלפון ממוצאי שבת לבחורה בשעה 2:39 לפנות בוקר .ברגע שהגיע לבית התעמתתי איתו וסיפרתי לו כל מה שידוע לי ,הטחתי בו שהרס לי את האמון שהיה לי בו ,ושאני לא מאמינה למילה שיוצאת מפיו ,אני בת 26 והוא בן 28 ,ובסיוטים הכי גדולים שלי לא תיארתי שאעבור חוויה מגעילה כמו זו .
    מבחינתי הדברים הללו נחשבים כבגידה לכל דבר ,אמרתי לו שאימו יודעת על הכל ומאוד מתביישת בו -אני והיא ביחסים מעולים ,היא ואביו הצדיקו אותי ללא כל דופי והתביישו במעשיו .
    למרות ההטחות שקיבל מהוריו ,עדיין לא הצליל להתאפס על עצמו ולהודות בטעות שעשה וזה מה שהכי מפריע פה -כי הרי זהוי התנהגות של ילד קטן שלא מוכן להתמודד.
    הבנתי שיהיה לי מאוד קשה להסתתיר את הכאב שלי ,קיבלתי עצה טובה מאימו "להחזיק" את עצמי ולהבהיר לו שדברים כאלה לא מקובלים עלי ,אבל הוא מצידו לא מראה אפילו מעט חרטה ,מנסה להעביר את הדברים דרך התחנפות ורואה שלא מצליח לו .
    אני לא יודעת מה לעשות ,אנחנו כרגע נמצאים שתחילת טיפול פוריות בו נזקקת תמיכה של שני בני הזוג ואני חוששת שמא דברים אילו יהוו גורם משמשעותי להפסקתם ,
    אני אוהבת אותו אבל מאוכזבת ומרגישה שזלזל בי, דרך עלי ורמס את טיפת הכבוד שנשארה לי ,
    לציין כי הוא בעצמו גדל תקופה מסויימת ללא אביו (שדיבר איתו ו"ירד " עליו על מעשיו )ודווקא ממנו לא חשבתי שיגיעו דברים כאלה ,כי הרי בתוך ילד קטן שרואה את אימו שלו מיוסרת וסובלת -למה לגרום את אותו סבל לאשתך..????

שאלתי היא ,מה לעשות בעיניין ? מצד אחד ,אני לא מעוניינת לסגור את הדברים האל בצורה כזאת פשוטה ורצה להביא לכך שיתחרט ויבקש סליחה ,שיבין את חומרת מעשיו ,אבל לא מוכנה לפנות אלי בשום פנים ואופן,מה שהוא היה צריך עשות וטרם ע/שה ,
    מצד שני לא רוצה להגיע למצב של פרידה מחמת הבושה ,כי בכל זאת אנחנו נשואים פחות משנה ,אבל מאוד קשה להליג על דברים כאלו בקלות ...
    מה לעשות ,עיזרו לי בבקהש לאזור אומץ ולעבור את התקופה המסריחה הזאת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת אבל לא סולחת

הוספת תגובה

• לשירן

מלי
    08/05/2010

אני לא הבנתי מתי הכל התגלה לך, נראה כי זה טרי מאוד
    את כרגע במערבולת של רגשות, מבולבלת ולא החלטית
    את צריכה זמן לסדר את הדברים בראש שלך ולראות מה את רוצה
    את כרגע "מתאבלת" על אובדן האמון אבל את תצאי מזה, עוד קצת ( אולי שבוע שבועיים) ותצאי כמו לביאה! חזקה! החלטית, שיודעת בדיוק מה היא רוצה
    תני לעצמך זמן להרגע, הסערה בים הרגשות והמחשבות שלך ירגעו
    תנסי לדבר איתו ולהבין בדיוק מה קורה ומה הוא רוצה, גם הוא בטח נופל בתהום שלו, השאלה אם הוא רוצה שאת תוציאי אותו משם או שתשאירי אותו שם למישהי אחרת....
    צריך לבדוק טוב טוב את הזוגיות והתקשורת בינכם אז ועד היום, אם יש על מה לעבוד יחד, תמשיכו יחד קדימה
    אל תדאגי, אנחנו פה נשתדל לעזור עד כמה שאפשר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהבת ולא סולחת

דליה שוורץ
    08/05/2010

שירן ז. יקרה,
    את לא מוכנה לפנות אליו אבל רוצה שהוא יפנה אלייך, את רוצה שיתנהג כמו אדם בוגר אבל מצד שני את רצה לספר להורים שלנו על ההתנהגות הלא הולמת של הבן שלהם. את לא רוצה להפרד אבל מצד שני לא מוכנה לחיות כך, אני חושבת שהעצה הראשונה שיש לי אלייך היא תתבגרי. בחיים צריך לקחת אחריות על הרצונות ועל העקרונות. אם את לא מוכנה לחיות איתו ככה אז כדאי מאוד שתפני אליו ותבהירי לו את העניין. אם את לא רוצה לפנות אליו אז תעזבי אותו. את בוחרת לשבת בצד ולחכות שההורים שלו יתנו לו על הראש ושהוא יבוא ויתנצל וגם כשזה לא קורה את ממשיכה לחכות שזה יקרה.
    תחליטי מה יותר חשוב לך הזוגיות הטרייה הזו או העקרונות, הפחד והבושה.
    לאחר שתבחרי מה יותר חשוב תפעלי בהתאם.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו