מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבורהסיגל09/05/2010
קרה לי דבר נורא ....אני והחבר שלי יוצאים שנתיים יש בנינו אהבה מטורפת אני גרושה עם ילדה והוא רווק
הוא בנדם נהדר טוב לנו יחד אוהב את הילדה שלי חבל על הזמן
לפני חודשיים הציאה לי נשואין כמובון שהסכמי ,עכשיו אנחנו בשלבים של מעבר מגורים יחד אבל אתמול קרה דבר נורא....
הייתי אצלו בבית והוא נכנס למקלחת ,נכנס למחשב כדי להכנס לפייסבוק שלי ופתאום אני רואה את הפייסבוק שלו ומה שראיתי שם לא האמנתי!
ראיתי שהוא שולח הודעות לבחורות שהם פרובוקטיביות במראה שלם הודעות כמו? בוקר טוב סקסית!,את נראת טוב...,ואחת שלבשה הלבשה תחתונה אז הוא רושם לה יפה לך שחור וכל מינה כאלהנושא ללא תוכן....וכל זה לבחורות שהוא הציאה להם חברות ולא מכיר אותם
אני מאוד נפגעתי!
כשיצא מהמקלחת ישר דיברתי איתו על זה ממש לא תקפתי אותו אמרתי לא שראיתי במקרה את ההודעות ורציתי הסבר!
הוא אמר שזה סתם ואין לזה משמעות שהוא נורא אוהב אותי וכו וכו..... אתם יודעים את ההמשך....
אמרתי לו שאני מאוד פגוע ולא יכולה להמשיך הלאה איתו...ושזה נגמר בנינו לתמיד
מרוב שכעסתי אפילו לא בכיתי פשוט לא האמנתי שהוא עשה לי את זה מפחינתי זה בגידה אמרתי לו!
אמרתי לו שהוא כל הזמן מקנא לי ומחפש נאמנות ממני ועושה בדיוק ההפך
וכך זה נגמר בנינו אתמול!
היום הוא לא מפסיק להתקשר ולשלוח הודעות, ביקשתי מימנו שיפסיק להטריד אותי זה נגמר!
אני לא יודעת מה לעשות אני כלכך פגוע אבל אוהבת אותו באמת ו
כואב לי לזרוק הכל לפח אבל אני לא מוכנה לסלוח לו על זה ולא יודעת מה לעשות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטויות במיץ אם את אוהבת אותו קדימה
הרמן09/05/2010הפועל עזבי שטויות הרבה גברים נשואים משחקים בנדמה לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבורה
מיכל פאטל10/05/2010שלום לך סיגל,
אין ספק שאת חווית תחושה של בגידה הרי מצד אחד יש פה אהבה גדולה, קשר טוב עם הבת והצעת נישואין טרייה. בנוסף לכך כניסה למגורים משותפים- כל אלו צעדים המכוונים ליצירת מחוייבות ביחסים.מצד שני התנהגות תמוהה לכל הדעות.למרות שתחושתך מובנת לגמרי, קשה שלא להתרשם מאי יכולתך לתקשר עם בן זוגך בעת משבר.אם מערכת היחסים עימו חשובה לך (ונראה שכן) אני ממליצה לנצל את המשבר הנוכחי לצמיחה וגדילה. כלומר, נסי לנהל עימו שיחה פתוחה ותבררי את המניעים למעשה זה, מה חסר לו אולי במערכת והוא לא אמר לך,האם יש לו צרכים שאנם מקבלים מענה וכו'. את משבר האמון שנוצר לא מתקנים ע"H שתיקה והתנתקות, אלא ע"H בירור אמיתי ונוקב.
תגיעו להבנות ביניכם, תבדקו אותן (שאכן הן מתממשות ועונות על הצרכים של שניכם!).
לאחר מכן , תחליטי האם הוא ראוי לך או שמא לאו.טויות קורות כל הזמן- צריך לתת הזדמנות לתיקון.
בהצלחה!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל
מלי10/05/2010אין גבר שלא מתרגש מאישה פרובוקטיבית, השאלה היא, מה הוא עושה עם ההתרגשות הזו?
כל הגברים אוהבים לצפות בתמונות וסרטי סקס, כל עוד הם פתוחים עם המיניות שלהם ולא סגורים או מסתירים זה בסדר.
אם הוא מנסה ליצור קשר עם אחרות, השאלה היא אם זה סוג של פנטזיות מיניות או שהוא גם מממש אותן? אם זה עובר לביצוע ולא נשאר בפנטזיה, אז חמודה, תמשיכי הלאה, הוא חולה......
אם יש לו קשר עם אותן נשים אז איפה זה שם אותך???????
דברו על הכל, פתחו את כל הקלפים, גם אלה שהוחבאו, שימו הכל על השולחן ובטוחה שתעשי החלטה נכונה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר יקר
שמחה11/05/2010חבר יקר ככה לא תגיעו לשום מקום.
תנסה אולי להעזר בחברה קרובה שלה או בכל אדם אחר שקרוב אלה
לפי מה שאתה כותב ניראה לי שלא יזיק לה צטיפול אישי.
יכול להיות שזה מה שהיא מכירה זה מה שלמדה בבית.
אם אתה באמת אוהב ניראה לי שיש לך עוד מה לעשות לפני שאתה מדבר על גרושין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקל והגזר---
בני11/05/2010אני מבין ומשוכנע ממך שנסית הכל כדי להציל את נישואך, קבל לפחות ממני "כל הכבוד" !
קשה לתת לך מכאן עצה הוגנת, אבל ננסה לנתח ביחד את המצב,
ואני מצטט מדבריך-
מיום החתונה נתתי לאשתי כל מה שהיא רצתה, אני משתדל להיות קשוב וער לצרכיה בתקווה שזה יעזור,,, אתה משתדל לרצות אותה מאז ועד היום, נו,,, זה הצליח ?
תחנוניך לייעוץ הואילו ?
ועוד-
שכן זהו מצב בלתי נסבל בשביל שנינו,,,
אולי היא ניהנת לראות אותך מתאמץ ומזיע ? מאיפה אתה יודע שזה בלתי נסבל בשבילה ?
----
בטוח שאני טועה אבל אולי לא, תגיד אתם או אחד מכם היה פעם דתי /חרדי ?
מה זה יחסים בחושך ? היא מסתירה משהו ? לא נוח לה עם הגוף שלה ?
מהי השקפת עולמה ?
----
טוב עשית שהלכת לייעוץ לבדך, כך גם אני הייתי עושה, אבל את חייב להתאזר בסבלנות, מה גם שזה שאתה מעוניין בשינוי, זה עדיין לא מחייב אותה ללכת בכיוון הזה,
אז מה עושים ?
תמשיך ביעוץ לבדך, ותביא אותה למצב שהיא תתחנן להשתתף בו, איך ?
ע"י שהיא תראה שאתה עושה צעדים למען חיזוק העצמאות והפנימיות שלך, לא מתוך רצון לשנות את העולם או השקפת עולמם של אחרים, אלא כשינוי פנימי עמוק שבו מקבלים את השונה והאחר ולומדים לאהוב אותו דווקא מחסרונותיו,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקל והגזר---
בני11/05/2010אני מבין ומשוכנע ממך שנסית הכל כדי להציל את נישואך, קבל לפחות ממני "כל הכבוד" !
קשה לתת לך מכאן עצה הוגנת, אבל ננסה לנתח ביחד את המצב,
ואני מצטט מדבריך-
מיום החתונה נתתי לאשתי כל מה שהיא רצתה, אני משתדל להיות קשוב וער לצרכיה בתקווה שזה יעזור,,, אתה משתדל לרצות אותה מאז ועד היום, נו,,, זה הצליח ?
תחנוניך לייעוץ הואילו ?
ועוד-
שכן זהו מצב בלתי נסבל בשביל שנינו,,,
אולי היא ניהנת לראות אותך מתאמץ ומזיע ? מאיפה אתה יודע שזה בלתי נסבל בשבילה ?
----
בטוח שאני טועה אבל אולי לא, תגיד אתם או אחד מכם היה פעם דתי /חרדי ?
מה זה יחסים בחושך ? היא מסתירה משהו ? לא נוח לה עם הגוף שלה ?
מהי השקפת עולמה ?
----
טוב עשית שהלכת לייעוץ לבדך, כך גם אני הייתי עושה, אבל את חייב להתאזר בסבלנות, מה גם שזה שאתה מעוניין בשינוי, זה עדיין לא מחייב אותה ללכת בכיוון הזה,
אז מה עושים ?
תמשיך ביעוץ לבדך, ותביא אותה למצב שהיא תתחנן להשתתף בו, איך ?
ע"י שהיא תראה שאתה עושה צעדים למען חיזוק העצמאות והפנימיות שלך, לא מתוך רצון לשנות את העולם או השקפת עולמם של אחרים, אלא כשינוי פנימי עמוק שבו מקבלים את השונה והאחר ולומדים לאהוב אותו דווקא מחסרונותיו,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)