מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יכול להיות?שבורה וכואבת11/05/2010
היי אנחנו נשואים כבר 7 שנים
ולנו שתי ילדות בת 6 ובת חודשיים במהלך ההריון בעלי ממש התהפך מבעל אוהב הוא החליט שנגמרה לו האהבה שהוא מרגיש שהוא לא הגיע לשום מקום בחיים הוא מלא טענות וההאשמות על כל דבר אפשרי הוא טוען שבדיעבד זו הייתה טעות להתחתן איתי כשהייתי בחודש רביעי הוא שכר דירה אבל נשאר בבית עד אחרי הלידה ועזב כשהילדה הייתה בת 3 שבועות הוא לא מוכן בשום פנים ללכת לטיפול זוגי בטענה שבשביל שהטיפול יצליח צריך רצון ואין לו שום רצון הוא הבין שאנחנו לא מתאימים הוא לא מסופק משום דבר שיש לו בחיים כולל העבודה שלו הוא ממש פקעת עצבים וכל דבר קטן גורם לו לקלל ולהתעצבן יוצא מימנו רוע שלא ידעתי שקיים בו ואני למרות הזמן שעבר כאילו לא מעקלת מה שקורה עצוב לי נורא וקשה לי פיזית ונפשית איך מתמודדים?אציין גם שהוא לוקח דוגמא מאייל גולן שהולכים להיות לנו גרושים מדהימים ושהוא יבוא כל יום לילדות ונהייה חברים ואני כל כך פגועה ומאוכזבת איך בדיוק הופכים מנשואים לחברים?הילדה הגדולה שלי שבורה היא קיבלה אחות אבא שלה עזב את הבית היא עולה לכיתה א בקרוב כל כך הרבה שינויים בזמן קצר והיא עצובה וכואבת שזה הדבר שהכי עושה לי רע חוץ מזה שיש לנו עסק ועבדתי איתו ועכשיו נותרתי בלי עבודה איך מתחילים חיים חדשים שהכל כל כך שחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם חייבים ייעוץ---
בני11/05/2010אני מזדהה עם כאבך, וכמעט ואין בפי מילים מלבד האימרה של צ'רציל שאמר > "גם השעה הקשה ביוצר היא בס"כ 60 דקות" ואני מוסיף "גם הימים הקשים ביותר הם בס"כ משבר שנראה כעת סוף העולם, אבל בעוד חודש או פחות זה ייראה לך משברון שרק הצלחת להתחזק ממנו",
----
לדעתי את יכולה לכפות עליו ייעוץ, תשתמשי במילים שלו, של להיות חברים ! תאמרי לו שלך יהיה מאוד קשה לקבל אותו כחבר, ולכן כדי לעכל זאת ולהפוך לחברה את מזמינה אותו לבוא איתך לייעוץ שינחה אותכם "כיצד להתגרש ולהישאר חברים" !
האמת שיש זוגות שמתאמצים להפרד בטוב, זה אפשרי, וייתכן שכאן זה המקרה, אבל לעולם אל לו לאדם להתייאש אפי' חרב חדה מונחת על צווארו,
----
תבדקו על ציר הזמן מה נשבר אצלו, מהו הקש ששבר את הגמל, האם במהלך הניסיון להרות שוב ?, האם תוך כדי ? זוגות רבים עוברים משברים דווקא בתקופה הכי יפה וחשובה לאמא ולילד, וזה פשוט חבל,, לכן אני מציע שתנסו למצוא את הרגע שבו הוא מחליט את ההחלטה הקשה הזאת, ואולי זה ניתן לריפוי, לסליחה, ולתיקון,
תהיי חזקה בשבילך, ולמען ילדייך,
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני בעצמך
דליה שוורץ13/05/2010שלום לך שבורה וכואבת,
דבר ראשון אני מציעה לך להחליף את הכינוי שלך משבורה וכואבת למרימה ראש וממשיכה הלאה.
אחרי שתתיחסי את עצמך כאחת שמרימה את הראש יהיה לך קל יותר לעשות זאת. ועכישו לעניין עצמו,
אני מציעה לך קודם כל לעשות סדר עם הרצונות שלך. מה את רוצה שיהיה.. האם את רוצה שהוא יבוא כל יום להיות עם הילדים או שזה רק יעשה לך רע ואת מעדיפה הסדרי ראייה מסודרים. האם את רוצה למצוא עבודה ולהתחיל את חייך בצורה עצמאית או שאת מעדיפה להשאר במערכת היחסים שבה הוא קובע מתי הוא בבית ומתי לא וקובע אם את עובדת איתו או לא. לאחר שתחליטי איך את רוצה לנהל את חייך תוכלי להתחיל לפעול בעניין.
קחי לי ייעוץ אישי שתוכלי שם גם לדבר על הכאביםשלך אך יחד עם זאת למצוא את הדרך להרים את הראש ולהמשיך הלאה כמו שאת בוחרת ולא כמו שמכתיבים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?