איתך בלב ובנפש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איתך בלב ובנפש
    שולמית
    12/05/2010

אחרי חשדות ארוכות טווח אזרתי אומץ ושכרתי בלש לכולם היה ברור שיש כאן בגידה חוץ מאשר לי, בתוך תוכי התפללתי שלא למרות שהיום בדיעבד הכתובת היתה על הקיר. בגדים חדשים והרבה, בשמים, יציאות,מועדונים,ברים סמס בשעות המאוחרות של הלילה ריח של בושם של אישה הנייד בכיס בכל שעות היום ומשהו בהבעה השתנה מעין מסך ,זגוגית על העיניים .
    ביום שני שעבר תפסתי אותו על חם בדרך לצפון עם מישהי , ביום ג' שהוא חזר התעמתתי איתו והוא החל לשפוך הכל .מסתבר שהיתה לו מישהי בעבודה ( כמה נוח) במשך חודשים ואני לא ידעתי כלום הבחורה שנסעה איתו לצפון זה משהו חדש שבמקרה עליתי עליו.
    כרגע עולמי חרב עלי הילדים יודעים הכל והדבר הקשה ביותר זה שאין את מי לשתף לא חברות כי אחרת כל השכונה תדע, ההורים שלי לא יודעים כלום וגם הוריו ,מצאתי לנכון לבקש ממנו לא לספר להם . חשוב לי שאת השנים הבאות שנותרו להורינו הם יעבירו בהנאה בתחושת סיפוק ואושר מהנכדים מהילדים מהזוגיות המוצלחת של ילדיהם שזה בכלל לא דבר מובן מאליו בימינו .
    לצערי אני מבינה יודעת ומרגישה בדיוק את מה שאת חווה יום יום שעה שעה , ההבדל היחיד ביננו הוא שאני עדין לא עיכלתי לא בכיתי לא צעקתי ולא התאבלתי , פשוט לבשתי לי שיריון אני נמצאת כרגע בהצגה ואני השחקנית הראשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איתך בלב ובנפש

הוספת תגובה

• יקירה !

רון
    12/05/2010

ראשית עם כל הצער שבעניין הרשי לי לפרגן לך על התושיה לשים מעקב על "אישך" עקב החששות שלך דבר שאני תומך בו מאוד ! שאפו לך!
    ובכן כפי שאת יודעת הסיטואציה בה את נמצאת היא מביכה לכל הצדדים הסובבים אותה החל "מאישך" עד לילדיך,
    אני יודע בלב שלם כי כעת זה סוג של שלב הכחשתי ובהמשך יבוא המפץ הגדול אני בדעה חד משמעית שתשתדלי להמשיך בחייך ולשים הכל אחרייך משום שכנראה אפס הזה לא בשבילך !! מקומו בגיהנום ואני מאחל לו שישפכו לו עופרת נוזלית לוהטת לגרון.

תמשיכי את חייך יקירתי את שווה יותר ממה שאת חושבת שהנבל הזה יחפש את עצמו וזיונים אבל !! יבוא לו היום שהוא יבחין שהאישה המושלמת שחיכתה לו בבית עם סקס איכותי כאשר הוא רצה, טלויזיה יחד עם המשפחה, האוכל של האישה שהוא רגיל אליו, המיטה אליה הוא רגיל לא יהיה !! ואז יבוא לו הבום הגדול והוא יבין איזה נכס הוא הבין !!

הורידי את השריון והיי חזקה הוא קטן לידך ועצם העובדה שהאפס הזה בגד בך לא מפחית מערכך !! בגידה זו לא מחלה !

יהיה בסדר יקירתי

ליבי איתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו