חברים אני שוקל לפרוש מהפורום---

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים אני שוקל לפרוש מהפורום---
    בני
    13/05/2010

כמו הסיפור של הביצה והתרנגולת, איני יודע מה קדם למה, אבל כמות ההודעות של בגידות עולה מיום ליום, וגם האיכות,,, תבדקו בהסטוריה, בשבוע האחרון עם ישראל בוגד ונבגד בממדים של מגפה--- ! מה זה אומר עלינו ?
    חברה תרחמו לפחות עלינו, אם לא למענכם וילדיכם, אז עשו משהו למעננו,,,---

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צודק איש טוב

רון
    13/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא

סוחף
    16/05/2010

אם הוא קם עם פרעושים.

אתה נכנס לפורום בגידות - ומתפלא על כמות הבגידות המאוזכרת פה? הרי זה נושא הפורום, על מה רצית שידברו:"כמה כיף לא לבגוד"?

עוד מעט בפורום "גאווה" תתפלא כמה הומואים יש במדינה.
    ובפורום אופנועים - לבטח תתפלא כמה רוכבים יש בארץ
    ובפורום "נשים נשואות לערבים מהשטחים" תתפלא שיש בכלל תופעה כזו שנקראת נישואי תערובת.

אתה לא יכול לסבול את החום במטבח? אל תכנס אליו!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני- אתה רציני?

סלעית
    17/05/2010

אני מאד מקווה שהכותרת: "שוקל לפרוש מהפורום" היא רק כותרת, ושאינך מתכוון באמת לעשות זאת. תגובותיך החכמות ועצותיך הטובות סייעו לי בתור התחלה, ואני עדיין ממשיכה להיתמך ע"י תשובותיך לאנשים אחרים בפורום, מכיוון שקל מאד להזדהות עם רוב הסיפורים. אני רוצה לחזק את ידיך ולעודדך להישאר, כי מבחינתי הפכת לחלק אינטגראלי מצוות היועצים המקצועי של הפורום ואני מוחה על רצונך להתפטר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סלעית---

בני
    17/05/2010

ואוו מחמם את הלב, זהו אני נשאר ---
    האמת שרציתי כותרת משלי, , ,
    ניסיתי להעביר מסר > שהעולם הוא גלובלי, וכולנו בסירה אחת, והעובדה שיש כ"כ הרבה מקרים מעידה על הכלל, אנחנו כחברה בצרות , לאן שאתה לא מסתכל, אתה שומע בגידות,
    אז אולי דרך המסרים כאן ובפרט שאנשים קוראים את התסבוכות שיש לאחרים, אולי יפנימו שהדשא של השכן לא ירוק יותר,
    תודה רבה
    ובהצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי בני.

סלעית
    17/05/2010

יופי. לא כל יום פוגשים אנשים שאכפת להם מהזולת... ולענייננו, אכן הבגידות הפכו לתופעה כלל עולמית מצערת ומחרידה. מה שמטריד אותי מאד זו הקלות הבלתי נסבלת לחצות את הגבולות. בכל מוסד או מקום עבודה עובדים גברים ונשים יחד (איני דתיה אלא מסורתית אך די שמרנית וחושבת כי צריך שיהיה דיסננס בין עובדים), מבלים שעות רבות וממושכות יחד על פרוייקטים משותפים, שעשויים לעורר התקרבות, אמצעי התקשורת רבים ומגוונים- טלפון, אימייל, ס.מ.ס טלפוני, פגישות וישיבות. מיותר לציין כי מגיעים לבושים, מסורקים, מבושמים ומאופרים, עוטים את מסיכות הנחמדות, אוכלים יחד, משוחחים, יוצאים לימי גיבוש וכולי. יש נשים רבות ש"נמרחות" על הבוסים שלהן במשרדים, מביעות הערצה והערכה לא באופן ראוי ומהר מאד הגבולות נחצים. גבר, שוטה ושטחי מטבעו (סליחה בני, לא אישי), נשבה בקלות כאשר אשה חדשה ורעננה מטפחת לו את האגו, משמשת כיד ימינו בעבודה ולעיתים גם אינה יודעת מעצורים. אני חושבת שבסופו של יום נושאי השיחה ותחומי העניין רבים יותר בין גבר ואשה העובדים יחד שעות רבות ומנהלים פרוייקט משותף מאשר ביון בני זוג עם ילדים, שבד"כ נשארים עם נושאי שיחה הקשורים בילדים, כסף ומטלות הבית. קשה מאד למנוע היסחפות הבעלים בטירוף הזה, עד כמה שנהיה חכמות ועם אצבע על הדופק. אני מאד ממליצה לכל הקוראים לצפות היום בערוץ הוט דרמה בשעה 17:20 בסרט: "טירוף פרברי", המבוסס על סיפור אמיתי של בגידה. סרט מקסים, ראיתי אתמול, הוא יעורר בכם המון מחשבות והזדהות. יום טוב וחג שבועות שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב, לכל הקוראים.

סלעית
    17/05/2010

אני מאד ממליצה לכל הקוראים לצפות היום בערוץ הוט דרמה בשעה 17:20 בסרט: "טירוף פרברי", המבוסס על סיפור אמיתי של בגידה. סרט מקסים, ראיתי אתמול, הוא יעורר בכם המון מחשבות והזדהות. יום טוב וחג שבועות שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די

שימחה
    17/05/2010

די תפסיק אתה מכור לזה בדיוק כמו כולם פה...
    חוץ מזה אתה איש מדהים שעוזר מהלב
    תמשיך להיות כאן אחרת בסוף ישארו רק המנובלים שנימצאים כאן משיעמום ולא מרצון לעזור
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו