נינה מתקשה להתמודד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נינה מתקשה להתמודד
    נינה
    14/05/2010

שלום לכולם הייתי מאושרת שלוש שנים עם בן זוג שמאד אהבתי,גרנו יחד בדירתי ואת דירתו השכרנו,לפתע ללא התרעה,הודיע לי שהוא חוזר לדירתו,השמים נפלו עלי,עשיתי המון כדי שיהיה לנו טוב,אפילו הכנסתי את אמי שהתגוררה עימנו לדיור מוגן,חשבתי שעכשיו נתחיל פרק חדש טוב יותר ,אחרי שכל התקופה הוא התלונן שקשה לו לגור יחד עם אמי,הוא ביצע את החלטתו למרות שנשברתי מזה כי היה לנו טוב יחד מעולם לא רבנו ,הוא הציע לי שנפגש פעמיים בשבוע ובסופי שבוע,אבל זה לא יצא לפועל המתנתי לו והוא לא הגיע,ביקשתי ממנו שיהיה הגון ויספר לי אם יש מישהי אחרת בחיו,אבל הוא אמר שאינו מחפש ויש לו צורך לנקות אותי מהראש לפני שיתחיל זוגיות חדשה.איך אפשר להסביר התנהגות כזו,אני מתקשה לתפקד לעבוד ולנהל חיים רגילים,הדירה ריקה ואני בודדה מאד,פרצי בכי בלתי נשלטים,מתקשה לחשוב על זוגיות חדשה.איך מתמודדים עם זה?? נינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נינה מתקשה להתמודד

הוספת תגובה

• וואי---איזה רשעות---

בני
    14/05/2010

הצד הטוב בעניין, שניצלת מאדם אגואיסט, שלא מסוגל להתמודד עם שום דבר, לעניות דעתי הוא לא ראוי לך בכלל,
    את חייבת לקום ולומר לעצמך שאת יותר חזקה וזה לא קשור אלייך, ככה הם החיים אחד נפגע בתאונה ואחד נפטר ממחלה, ואת נפטרת מאדם שלא היה בשבילך. נקודה,

לא נותר אלא לברך אותך שתמצאי את האביר על הסוס הלבן בהקדם,
    שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני מי אתה מלאך?

נינה
    14/05/2010

תודה בני.למה אתה קורא על צרות של אחרים? בכל אופן הייתי שמחה אם הייתי מבינה מה קרה?למה גבר שטוב לו ושסוף סוף מצא אהבה מתנהג ברשעות? איך זורקים ככה אהבה?הוא לא אדם צעיר וגם אני לא עברנו דברים בחיים אך איך זה שכשסוף סוף מוצאים אהבה,ככה מתיחסים אליה. נינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה? ואיך זורקים אהבה?

נויה
    15/05/2010

אני חייבת לומר לך שבמהלך השנים למדתי שיש גברים שלא מסוגלים להיות מאושרים- תמיד רוצים יותר ולא מסוגלים ליהנות ממה שיש להם ולהעריך אותו. ואני יודעת! תאמיני לי! נראה לי שלבן זוגך יש גם אישיו בסגנון- פשוט לא יודע להיות מאושר. אני קוראת לזה "נכות רגשית". מנסיון- אל תתני לעצמך לסבול מגבר כזה כי זה לא שווה- ממש לא מתגמל ואפילו גרוע בשבילך ובשביל הבטחון והכבוד העצמי שלך והרסני! את עלולה למצוא את עצמך שואלת את עצמך כל פעם "איפה אני טועה ומה אני עושה לא בסדר?" כשהאשמה אינה בך! שיהיה לך בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש לך זמן מיותר---

בני
    15/05/2010

או כחלק של בקרה רצינית לפחות ללמוד איך להתנהג להבא, אז חשוב שתשבי ע"ע ותעשי חושבים, מה את עשית בקשר הזה ? מה עשית נכון ומה לא נכון ?
    אם את שלמה ע"ע ומרגישה בסדר, אז ברור שזאת הבעיה שלו, ולכן הצעתי תשכחי ממנו, ומהר, ובעברית זבשו ---
    אבל אם את חשה שיש לך צד בעניין, או שהוא פירש אותך לא נכון במקרה מסויים, אז תכתבי לו מכתב כנה, והיה וקיבלת תשובה, סבבה, ואם לא קיבלת תשובה זה אומר שהוא לא מעוניין בך נקודה, ואת הרווחת שהוצאת את הדברים שהיו על ליבך, ובכך תם ונשלם פרק זה בחייך,
    ---
    התמכרתי לפורום הזה ואני ישקול גמילה ממנו רק כשהרגיש שזה משבש לי את סדר היום,
    אולי זה מוזר אבל לפעמים ממש כואב לי כשאני קורא על מקרים של פרידות, וההזדהות היא כמו ניקוי של המצפון, וגם שלא יטיחו בי ש, מה אתה היית עושה ? אז הנה אני לפחות מקשקש כמה מילים בתור עזרה ראשונה וגורם קצת להקלה בצד השני,
    שבוע טוב לכולם
    ו ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתקשה להתמודד

דליה שוורץ
    16/05/2010

נינה שלום,
    הסיבות לבחירות שעשה בן הזוג שלך נמצאות רק אצלו, ואם הוא לא מוכן לשתף אז זה גם ישאר כך. והאמת היא שזה לא כ"כ חשוב. אם את חושבת שעשית את כל שביכולתך כדי שהזוגיות הזאת תצליח, אם הקפדת להיות את עצמך לאורך כל הדרך אז מה זה חשוב למה. תתרכזי כרגע בעצמך ובדרך שלך למעלה. תחליטי מה את עושה החל מרגע זה כדי שיהיה לך טוב. תרימי את הראש ותתרכזי רק בעצמך בלי לחפש את הסיבות שהוא עזב כי הם באמת לא חשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו