מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגידו לי מה קורה לגברים של היום?נמאס לי ממנו!14/05/2010
אני קוראת בהודעות ואני רואה שאני לא לבד,שסובלת מבעל שלא מבין מה זה לחיות עם אישה,שלא יודע לכבד, חצוף מתעלל מילולית ורגשית..נמאס לי ממנו בא לי להרוג אותו בכל פעם שיש לנו ריב,אני עכשיו בת 25.5 ,יש לנו 2 ילדים מקסימים,בן3 שנים ובן 4 חודשים,אלוהים נתן לו מתנה אישה יפה אינטלגנטית,
רגישה חמה אוהבת נאמנה ומסורה,ונתן לו שני ילדים מקסימים ,והוא מזניח המתנה הזאת,בעצם מזניח אותי..עם הילדים הוא בסדר..רק שהוא לא מפנק אותי לא מתחשב בי מתעלל בי מילולית ורגשית ,הוא חי לאנשים,עושה טובות לכולם,וכשזה מגיע אליי ..זהו..אין לו כוח בשבילי,אין לו מצב רוח,אין לא כסף,ובנוסף אני צריכה לסבול הכל כי ככה לדעתו אישה צריכה להתנהג..אז לאן נעלמו הצרכים שלי?!!! כאישה קודם כל..כאמא שמטפלת בשני הילדים שלנו,שמנקה הבית,שמבשלת,שעושה הכל בשביל משפחתה?!!ואני צריכה להתחשב בו כשהוא חוזר מהעבודה גם דואגת לקחת הילדים,ואני לא מגיע לי כלוווום!רק צרחות,העלבות,לא מוצא חן בעיניו כלום,לא מעריך,הוא לא רוצה שאני אבקש כלום ממנו...ואם כן אני צריכה לדעת מתי ואיך...נמאס לי ממנו בא לי להתגרש ולזרוק אותו בבעיטה כמו כדורגל,לעשות לו את המוות שירגש קצת מה זה כאב...אבל זה לא פתרון,תעזרו לי בבקשה אני על קצה התמוטטות עצבים,
חשק לברוח ולא לראותו לא חסר,רק שמולי ישנם ילדיי שאין להם שום אשמה ולא צריכים לסבול את זה שאבא שלהם ואמא שלהם לא מסתרים..מה לעשות,אני מאוד עייפה נפשית.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש איתך...
נויה15/05/2010אני כל כך מבינה אותך! אני במקום די דומה מבחינת התנהגות הבעל- אני כל השנים- 15 שנות נישואיי- נתתי את כל כולי לבעל, לילד, לבית- אף פעם לא שמתי את עצמי בפרונט והגעתי עכשיו למסקנה שזו הטעות שלי! תאמיני לי- תתחילי לאהוב את עצמך קצת ולשים את עצמך בפרונט ולדאוג גם לעצמך ולמה שעושה לך טוב כי מסתבר שממש לא משתלם לתת מעצמך יותר מדי! בטח לא כשאת נשואה לגבר שלא מעריך כלום! גם בעלי טיפוס דומה למה שתיארת וזה מוציא אותי מהכלים ממש! אולי תעלי בפניו את האפשרות של יעוץ זוגי ותנסו לתקן דברים- כמה שאפשר. אתם הרי לא נמצאים ביחד המון שנים ואולי יש עוד סיכוי לתקן. תנסי! מה יכול להיות?.
אני מאחלת לך שדברים יסתדרו! בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחת אחריות בחיים
דליה שוורץ15/05/2010שלום לך,
אני לא יודעת אם הגברים של היום שונים מהגברים של פעם או שאולי גם פעם בדיוק כמו היום יש גברים מכל מני סוגים ונשים מכל מני סוגים, בואי נתמקד במה שקורה לכם בזוגיות שלך.
את מתארת בעל שלא מתחשב, מעליב וכו'. יכול להיות שהוא באמת גבר מהסוג שחושב שהנשים צריכות לעשות הכל והוא יכול לחיות כמו "אפנדי" ולהעליב ולקלל ואז את צריכה להחליט אם את רוצה לחיות עם בעל כזה או לא. יכול להיות גם מצב שבו את שכחת להעריך את העצמך בתוך הזוגיות הזו ותמיד דאגת שהוא יהיה מרוצה ויקבל כל מה שהוא צריך כדי שיחשוב שאת אישה טובה ורעיה נאמנה, והיום את בעצם בראה ומבקשת שיתיחס אליך אחרת. זו כמובן בקשה לגיטימית אבל לפני זה את צריכה לעשות כמה דברים, את צריכה קודם כל להאמין בעצמך ובעיקר לאהוב את עצמך,
כל זמן שאת מוכנה לסבול את ההתנהגות שלו "בשביל הילדים" זה סימן שאת לא באמת אוהבת את עצמך. הילדים ילמדו לחיות בכל אחת מהסיטואציות שאת תבחרי והם יחיו בצורה הטובה ביותר כאשר לך יהיה טוב ואת תיהיה מאושרת ולכן קחי על עצמך את האחריות לחיים שלך ותחליטי מה את רוצה ואיך את רוצה לחיות ותפסיקי להפיל את האחריות על הילדים ועל המתנות שהוא לא מעריך. את הבחירות שלך בחיים רק את יכולה לעשות.
חשבתם על ייעוץ זוגי? אם הוא לא מעוניין לשתף עם ייעוץ זוגי פעולה, אני מזימינה אותך לייעוץ אישי כדי למצוא את הדרך שנכונה ומתאימה לך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לדליה---
בני15/05/2010דבריה של דליה קולעים ל80% מהזוגות מאז ועד היום,
הגיע הזמן שנשים יפסיקו לנסות לרצות את כולם, בתחילה זה את האמא והאבא בבית, אח"כ את החברים בבית ספר, וכמובן עם ההרגל הזה נכנסים למערכת זוגית שבו האשה מנסה להתעלות על עצמה בשביל למצוא חן,
כפי שכתבה דליה, וכפי שרואים בכל זוגיות מצליחה, הבסיס לקשר טוב, נובע מאשה חזקה שאוהבת קודם כל את עצמה, מודעת לנשיות שלה, ויודעת "לתת מעצמה אבל לא את עצמה",
זאת החכמה של לחיות בייחד, בין אם זה שותפות עיסקית וק"ו בשותפות זוגית,
כגבר אני יכול להוסיף נופך אישי - אנחנו מכבדים נשים חזקות שיודעות לעמוד על שלהם, אבל רגע לפני שאתן מתחילות לזרוק עלינו חפצים, וכמו ההיא שרוצה לבעוט בגבר שלה כמו כדור כדורגל,,, זה לא עובד כך, פתאום אחרי כמה שנים את תופסת שטעית ואז את מתחילה לעשות שרירים ? הבן אדם עלול לפרש לא נכון את היוזמה הזו, וכלל לא להתייחס אליך ברצינות, ואז את מתוסכלת, באה להראות לו מי יותר חזק, ופותחת תיק ברבנות או כמו ההיא שהלכה לעו"ד שזה לדעתי שגוי ,,, כי האיש בצד השני צריך להיות איש מקצוע ולא בעל אינטרסים, הקיצר- מכאן ועד לגירושין הדרך קצרה, כי נעשו פגיעות שלא במתכווין לפרידה, אלא כחלק ממאבק על שליטה וכוח, ומי יותר שווה וחזק, ומי סוחב את מי על הגב של מי,
---
אני מציע לכל אחת שקצה נפשה בבעלה, שתלך לשטוח את דבריה קודם כל עם אדם ניטרלי, ושתנסה להבין את הצד השני, מה גורם לו לבצע ולהתנהג כך, "להבין זה לא אומר להסכים,,, !" זה שופך אור והסתכלות שונה ממה שאני מסתכל על הדברים, ושוב לא חייבים ללמד זכות ולהמשיך לשתוק רק בגלל שאבא של סבא שלו היה מתנהג כך, וזה תרבות,,, או כל תירוץ אחר,,, אלא להבין בלבד, השלב השני זה לדבר איתו "--תקשרות--" לדבר,,, לא לצעוק ! לא להטיח ! ל ד ב ר, וחשוב מאוד לוודא שהצד השני "פנוי לתקשורת" כי אם הוא באמצע משחק כדורגל, או עייף, או השד יודע מה, אז מחכים לשעת הכושר, וכל אחת ואחת יודעת מתי זה שעת הכושר של בעלה לדיבור אמיתי ורגוע,
אחד זה במהלך סקס, אחד זה תוך כדי ארוחת ערב, השני זה בהליכה באוויר הפתוח,וכו'
---
90% מהמקרים מתבררים כחוסר הבנה או כבורות של מאן דהו מהצדדים, ועל כך ניתן לגשר, או לעשות חישוב מסלול מחדש,
רצוי ללכת לאנשי מקצוע, זה מזרז את התהליך, ונותן פרספקטיבה אחרת על כל צורת החיים, פתאום אתם מגלים שאתם מאוד מתאימים, ומאוד אוהבים, אלא שעם השנים והזמן כמו כל דבר טוב יש קילקולים, וצריך לתקן או לנסות דברים חדשים כדי לעלות את העגלה למסלול נכון,---* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל מי שנימאס לה...
שימחה16/05/2010שלום בנות
ברצוני לומר לכן מספר דברים מהצד השני ( המבט הגברי )
בידקו את עצמכן האם מעבר לתלונות שלכן כלפי הבעל יש גם דברים שאתן צריכות לשנות.
האם נתתן לו פעם את האפשרות באמת לעזור אבל בדרכו שלו? האם במידה ויקפל כביסה או ישטוף
כלים תתנו לו לעשות את זה כמו שהוא מבין ויודע האם תתנו לו לטפל ולחנך את הילדים בדרכו
או שיש לכן גם חלק בסרוס ובחוסר המעש?
ושלא תבינו לא נכון שאלותי לא באו כדי להוריד משהו מהאחריות שלו למצב אלה לבדוק איכן
אתן יכולות לעזור בשינוי ?
במידה וחוץ מהכעס יש גם אהבה אתן לא צריכות לעשות הרבה.
שנו את סגנון הלבוש צאו לדבר מחוץ לבית כאשר אתן מקבלות שיחת טלפון השקיעו בגופכן,
שנו תיסרוקת צאו להליכות ודברו הרבה על הרצון להראות טוב ועל אהבתכן למראה החיצוני שלכן.
ואז תגלו עד כמה מהר הבעל מתחיל לחשוש למקומו עד כמה הביטחון שלו מתערער
ופתאום תרגישו שינוי,חום ואהבה שנשכחו קצת במשך השנים.
זכרו כל זה בכאילו אינני מצדד כלל וכלל בבגידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסלחי לי אבל...
אסף16/05/2010אני מבין שנפלת על חתיכת טפיל.אני מצטער בשבילך אבל למה את מכלילה? על כל בעל דפוק אפשר למצוא אישה זנזונת ונצלנית. לא שמעת אף גבר שבא בטענות לכל המין הנשי. אז בבקשה אל תכלילי. לא כולנו חולירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת בשבילך
נויה17/05/2010אפשר לסדר לו פגישה עם בעלי... גם יעשה הכל בשביל חברים אבל בשבילי??? LAST PRIORITY וזה מוציא אותי מדעתי.
הבעיה שאני לא ממש יודעת אם אפשר בכלל לחנך גברים כאלה. זה מתסכל ברמות כאלה שאי אפשר להסביר, בעיקר כשאת אישה חמה, אוהבת ומעניקה- פשוט פוגע וממש סטירת לחי!
מאחלת לך שיתפכח ומהר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?