מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצבאני15/05/2010
45, נשוי 15 שנה, אשה מקסימה, אהבה, ילדים, בית, כלב, כסף הכל פיקס חיים טובים.
בדרך מקרה התגלה לי שאשתי מקיימת יחסים (עמוקים) עם מישהוא אחר, יתכן שזמן רב.
לא אמרתי לה שגיליתי ולא בטוח שאני רוצה, די במבוכה עם העניין הזה-עצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב
מיכל פאטל15/05/2010שלום לך אני,
לא ברור מתוך דבריך כיצד נודע לך שלאשתך יש מערכת יחסים עם מישהו אחר, כלומר האם הדברים מבוססים מעל לכל ספק ? כך או כך יש כאן מצב שלא נכון לעבור עליו לסדר היום ללא ליבון ושיח.
מדוע שלא תרצה לברר באופן גלוי עם אשתך דבר שעומד בסתירה ברורה למה שאתה מצייר כנישואים שבהם 'הכל פיקס' ?בהנחה שיש לה אכן מערכת יחסים עמוקה עם מישהו אחר -אז כנראה שלא הכל אצלכם 'פיקס'.לעיתים אנו מעדיפים לעצום עיניים ולא להתמודד עם הקשיים/הכשלים שבחיינו אך אין זה נכון, ובסופו של דבר זה יביא למשבר עמוק אף יותר ואולי אף לסיום הקשר, ולא בטוח שזה מה שאתה רוצה....
אני מניחה שאם אכן זהו המצב עם אשתך , משהו חסר/בעייתי בזוגיות שלכם.מהו הדבר? את זאת תצטרך לעשות באמצעות דיאלוג פתוח וכן, לברר עימה מה חסר לה אתך? האם היא מתוסכלת ממשהו ולא שיתפה אותך?או אולי לא הבנת?ולנסות למצוא פתרונות למאווים של שניכם.
במידה ואינכם יכולים להתמודד עם המשבר הזה לבדכם אמליץ לכם מאוד לפנות לייעוץ זוגי.
בהצלחה!
מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יודע
אני17/05/2010מבוססים ביותר, מבוססים ומוקלטים בווידאו (נסתר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבוכה? אתה?
נויה17/05/2010אני לא ממש מבינה מדוע אתה במבוכה... עכשיו אתה גם אומר שיש לך הוכחות חותכות של סרט וידאו ואתה לא יודע מה לעשות? תשמע, אני בתור אישה אומרת לך שתתעמת איתה ומהר ורק אז תחליט איך אתה ממשיך משם. זו דעתי- בכל אופן. אני לא ממש מבינה איך אפשר להתעלם ולהתנהג כאילו כלום לא קרה אחרי שטרחת והלכת והשגת צילומי וידאו וראית במו-עיניך שהיא בוגדת בך עם גבר אחר... ממש לא ברור לי, אבל שוב- זו החלטה שלך ושלך בלבד.
ועל מה אתה מרגיש נבוך? אם היית אומר מושפל או כועס או פגוע- הייתי מבינה, אבל נבוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגו
אני18/05/2010בואי נשים את האגו בצד, לא שזו לא בעיה להסתובב עם "קרניים" על הראש אבל בכל זאת אני מנסה להתעלם מהפגיעה באגו, ובכבוד ולראות מה אפשר לעשות.
אם אני אעמת אותה עם הווידאו אז היא עלולה להכנס לפינה ללא יציאה וכל מה שבנינו 15 שנה ילך לטימיון, מצד שני, אם לא נדבר על זה אני מרגיש כאילו גם אני מרמה ולא אומר אמת, לכן אני בבעיה כפולה. מצד אחד אני אוהב אותה מצד שני אני לא מבין איך משהיא שחיה איתי בצורה אינטנסיבית יכולה לחיות יום יום בשקר כל כך כבד, פשוט לא מובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
שימחה18/05/2010שלום רב
כינוי יפה בחרת נותן תחושה שאני הוא הכותב כלומר רבים יכולים להיתחבר לאני שלך.
ידידי היקר אין לך ברירה אלה לעזור כוחות ולעמוד מול אשתך
אינני שופט לא אותה ולא אותך אך כאדם שעבר סיפור דומה אני אומר לך שאין שום סיכוי שתלמד לחיות עם זה בשלום אלה לאחר שהדברים יהיו על השולחן.
קח את עצמך בידים שב היתה ללא הקלטות אך תן לה להבין שאתה יודע מה אתה אומר.
צפה מראש להמשך השקרים עד שהיא תבין שהיא בפינה ואין דרך אחרת מלבד לומר את האמת.
תגיד לה שאתה מוכן לבדוק גם את חלקך בעניין איפה אולי אתה עשית טעות.
אל תחכה אפילו יום אחד סגור את הדברים עוד היום.
אנחנו כאן כדי ללוות אותך בשלב הבא שיהיה לא פשוט מהמצב היום ואולי אפילו יותר קשה.
אל תתן לפחד להשתלט עליך קח אויר וצא לדרך צא למלחמה על ליבה של האישה שאתה כל כך אוהב.
עכשיו אתה במבחן הגדול ביותר בחייך הגדול ביותר בזוגיות שלכם
תצליח ותשמור על קור רוח
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימחה אתה מקצועי---
בני18/05/2010התגובה שלך נפלאה, אתה נותן דוגמה אישית וזה הרבה יותר מועיל,
הרבה פעמים הפחד משתק והבן אדם נהפך לאפטי, כאילו אם אני לא אפתח את המגירה הזו אז לא יכאב לי, הדחקה מהלא נודע,
הוא מקבל החלטה שלא להחליט, אבל זהו זכותו, רק שתדע שלאנשים מסויימים זו דרך האין ברירה, ולומדים לחיות עם זה,
עד כמה שזה נשמע הזוי---, ישנם אנשים שנהנים רח"ל מהעובדה שנשים שלהן עושה את זה עם מישהו אחר, ונראה לי שהוא מחפש פידבקים לצורך העניין הזה, ולהצדיק את זה שהוא כן נורמלי וזה מקובל,
מעבר לזה שים לב שהוא בוחר להציץ להם בסתר, מה שנקרא מעז יצא מתוק,
אבל ברגע שהיא תבחר לגלות לו, או שהוא לא יצליח לעקוב אחריהם, השבר בוא יבוא ובגדול, ואז לא יהיה לו מה לומר לה---, הרי הסכמת ?
חג שמח לכולם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל האני שלך.....
מלי20/05/2010הכל 10, הכל ורוד, לא חסר כלום בתמונה שציירת, אבל,
יש כתם בתמונה, אתה חייב לך ולמשפחתך לברר ממה נובע כתם הזה והאם אפשר להסיר אותו?
אתה חייב לדבר עם אישתך ולומר לה בדיוק מה שכתבת , כמה היא חשובה לך, כמה אתה אוהב אותה, מה אתה מוכן לעשות בשביל לשמור על התא השלם
תאמר לה שאין צורך להגן בהתקפה, אין פה מלחמה, היא חשובה לך ואתה לא מוכן לאבד אותה ואתה היית רוצה לנסות למצות הכל ולא לוותר על מה שיש לכם כבר 15 שנה
להרוס תמיד אפשר, בשניות, כמו מגדל קלפים, לבנות זה לא פשוט, המון עבודה, ריכוז, והרבה נתינה, רק כך אפשר להגיע רחוק
לדעתי, אל תזניח, זה יכול לגדול הכתם הזה ולהשתלט על התמונה היפה שלכם
נכון שאין מושלם בעולם הזה אבל אין סיבה לחיות עקום אם אפשר לישר.......
גוד לאק!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני20/05/2010תודה לכל המתייחסים.
כולכם צודקים, אבל, מעבר לצד הפיזי, הפורנוגרפי והאגואיסטי יש את הצד של האמת, כלומר, העובדה שהחיים הכפולים מתנהלים (כנראה שנים) ללא שום רמז של מצוקה מאישתי, ובעצם נראה שהיא מרגישה עם זה טוב מעלה את השאלה האם יש בכלל דרך אחרת אמיתית מבחינתה, ואני חושש שפיצוץ העניין לא יוביל למשהוא טוב יותר ואני מתכוון לתמונה הכללית (ילדים וכד').
אני לא חושב שאוכל לחיות בלעדייה יום אחד ולכן זה לא כל כך פשוט.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי
שימחה20/05/2010מה זה משנה מה זה עושה לאישתך?
השאלה היא מה זה עושה לך?
הילדים לא מטומטמים הם יודעים או ידעו ביום מן הימים.
אתה היית רוצה לחיות בבית ( כילד ) בו חיים בשקר?
תפסיק לפחד תפסיק לתרץ קום ועשה.
כל הכותבים פה איתך ולמענך וכולם אומרים בסופו של דבר את אותו הדבר...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא יכול לחיות בלעדיה
מלי22/05/2010יום אחד ובגלל זה אתה מוותר על עצמך? אם היא נותנת לאחר היא נותנת פחות בשבילך חמוד! אתה מוכן לחלוק את אהובתך עם אחר? רק שתישאר איתך? ומה, אתה לא חשוב?
איזה צד של אמת אתה מדבר? אתם חיים בשקר נשמה.......
היא במצוקה ועוד איך! חסר לה משהו מימך מהזוגיות שלכם, אחרת לא הייתה צריכה תוספות....
ואם זה ככ מקובל עלייך, אז לכו על משולש אהבה או יחסים פתוחים, לפחות גם אתה תוכל להנות מהעניין.......
זה שיש עכשיו שקט, חשבת אולי שזה השקט שלפני הסערה? אתה חושב שאפשר לחיות כך לנצח?
אני מבינה את האהבה הגדולה שלך כלפיה וזה מדהים ונדיר בעייני! אבל אל תוותר על עצמך תוך כדי, גם הילדים חיים בשקר וכל זה רק למענה?!!!!
היא יותר חשובה מהכל מכולם? חשבתי שהילדים חשובים לך מאוד?!
אז מותק, תעבוד על שיהיה להם אבא ואמא ולא אבא אמא וחבר של אמא.......
לסיום, זו דעתי האישית, אהבתך לאישתך ראויה להערצה אבל הוויתור העצמי שלך זה וויתור גדול מידי, האם אתה רוצה לחנך את ילדיך להיות וותרנים, מרימי ידיים, שלא ילחמו על מה שחשוב להם?
אתה חושב שאתה עושה טוב בזה שאתה מניח לזה לקרות? לדעתי אתה טועה ובגדול, היא נישאה לך מסיבות מסויימות וכדאי הייתה שתישאר באותה מסגרת זוגית שלשמה היא נישאה לך ולא לתוך משולש מעוות משהו........
שורה תחתונה, "איש באמונתו יחיה"
עשה מה שטוב לך ולילדייך ותצליחו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?