מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירושיםr15/05/2010
שלום,אני גרוש מזה 6 חודשים יש לי ילד בן 4,הסדריי הראיה כוללים שינה פעם בשבוע ועוד 4 שעות
וכל סוף שבוע שני.
הוא מאוד חסר לי, אני מרגיש שזה לא מספיק לו וגם לא לי ומאוד קשה לי עם זה.
בכלל עדיין קשה לי על כל מוסד הגירושין וסצינת ההכירויותף אי לי סבלנות להשקיע באף אחת כרגע ובכלל אני מרגיש כאילו אני תלוש ואין לי כל דרך או כיוון.
אני משער שאת ההרגשה הזאת הרבה אנשים גרושים חווים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תן לזמן לעשות את שלו
נויה15/05/2010אני אמנם לא במצבך אבל מכירה מישהו שנמצא במצב דומה. כל מה שאוכל לומר לך שתן לזמן לעשות את שלו. נכון שעכשיו זה קשה וגם בהמשך יהיה קשה אבל תתרגל ויהיה לך עם הזמן קל יותר- ההתחלות תמיד קשות יותר כי לוקח זמן להסתגל למצב החדש.
אני חושבת שאתה צריך לקחת את הזמן הזה ולא להלחיץ את עצמך בדייטים והיכרויות יחד עם ההסתגלות להסדרי הראיה עם הבן שלך. פשוט צעד אחרי צעד. קודם קח תקופת הסתגלות ואחר כך תתחיל לחשוב על מציאת בת זוג חדשה. אני לא יודעת כמה זמן היית נשוי- אני מעריכה שמס' שנים- אבל אני מאוד מבינה את ההרגשה המוזרה הזו של לחשוב אפילו על להיות עם בן/בת זוג חדש/ה. אני נשואה יותר מ-15 שנה וכשאני רק חושבת על להיות עם גבר אחר- זה נראה לי אפילו בלתי אפשרי- אחרי שהייתי עם גבר אחד כמעט 20 שנה... תתאר לעצמך.
בקיצור- קח את הצעדים צעד אחר צעד ותן לעצמך זמן בלי לחץ. הדברים יבואו מעצמם כשתהיה מוכן- זו רק דעתי הלא מקצועית. בהצלחה רבה לך ומקווה שעזרתי ולו במעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושים
מיכל פאטל15/05/2010שלום r
התחושות הלא קלות שפוקדות אותך מאוד מובנות ואכן אופייניות לגרושים 'טריים'.זה טיבעי מאד שתשומת הלב שלך תהיה מרוכזת בתפקידך כאב ובכאב האישי של ההתמודדות עם האובדן של הזוגיות שהיתה והתא המשפחתי שאיננו כשהיה.
תן לעצמך את הזמן לעבד את הפרידה , תהנה ככל שתוכל מה'ביחד' עם בנך, ותשתדל במשך זמן זה
להכיר את עצמך יותר טוב.עצתי לך- נסה לברר לעצמך מה היה חלקך בפרידה .? מהי 'תרומתך'?
מתוך ניסיון מצטבר, אנשים שמנצלים את הזמן לבדיקה עצמית, בין היתר, ומפיקים לקחים מהמערכת הקודמת, מה עשו לא טוב ? היכן שגו? הופכים את המשבר להזדמנות ללמידה והתפתחות אישית, ובכך משפרים את הסיכוי שלא יפלו במערכת היחסים הבאה לאותם ה'בורות'......
בהצלחה!
מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?