מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהשירי16/05/2010
שלום,
אני נשואה כ-10 שנים יש לי 3 בנות מתוקות. אני ובעלי התרחקנו אחד מהשני (בעלי היה קצת בדיכאון) בעל שלא מרוצה מהעבודה שלו ומהחיים שלו ולפני כ-5 חודשים גיליתי שהוא נפגש עם אישה נשואה (יש לה 4 ילדים) מדבר איתה ואף שולחים אחד לשני מכתבים. אישה שבעבר (לפני שהתחתנו הוא יצא איתה כמה חודשים אך היא עזבה אותו ולא רצתה אותו)
כמובן שגיליתי את זה כל חיי התמוטטו לי. לא אכלתי ולא ישנתי בכיתי והוא הבטיח לי לנתק את הקשר. אך הוא המשיך להפגש לכתוב מכתבים לדבר איתה . אחרי שתפסתי אותו פעם שנייה. הוא שוב פעם הבטיח ושוב פעם לא עמד בהבטחה שלו (גיליתי שהאישה הרעה קנתה לו ולה פלאפונים היות ושמנו ציטוטים על הטלפונים שלהם) וש פעם הוא נשבר והבטיח לי שהוא רוצה לסיים את הקשר.
הוא אמר שהיא מבינה אותו ויש בניהם התאמה מושלמת בזמנו דיבר על נפש תאומה.
חשוב לציין
שהלכנו לטיפול זוגי ביחד והמטפל הזוגי אמר לו שהוא חייב לנתק את הקשר כדי לבנות יחד איתי והוא הסכים.וכשגיליתי כהקשר עדיין חיי וקיים. המטפל הפסיק את הטיפול הזגי ועכשיו הוא מטפל בו פרטנית. בעלי מנסה להתקרב אליי ואומר לי שהפעם ההוא סיים את הקשר כי הוא יודע מה הוא עומד להפסיד
(חשוב לציין כשפעמים הראשונים שגיליתי את זה לא עשיתי שום צעד לקראת גירושין ובפעם האחורנה הוצאתי אותו מהבית לתקופה אומנם קצרה ,אך לעניות דעתי היא קצת השפיעה - הוא יודע שהיום אני יותר איתנה וחזקה לעמוד לבד ללא תלות בו ולהיות מוכנה ובשלה לגירושין)
בעלי טוען שהוא לא נגע בה (לזה אני נוטה להאמין -הוא בחור דתי -למרות מה שהוא עשה והאמון והמוסר שלו והשקרים לא מעידים על בחור דתי.אבל כמה שהוא שיקר לי הצלחתי להוציא ממנו תמיד את האמת ותמיד למרות שהוא שיקר הוא רמז לי ומה אפ אני אכשל.....) אני לא מנסה להויצא אותו צדיק כי הוא רחוק מזה אבל גם האישה הארורה הזאת רדפה אחריו (יש לה חיים אומללים עם בעלה) והיא רצתה מושיע היא התקשרה אליו וביקשה להפגש (היא יזמה קשר איתו לפני הנשואיםשלנו -שאז הוא הצליח לעמוד בזה ועכשיו שהוא נפל) היא פימיפה לו שהיא לא הפסיקה לחשוב עליו והוא אהבת חייה ובעלה זה טעות. היא אמרה לו שהוא הנסיך הלבן ושהוא מזכיר לה את אבא שלה ועוד ועוד...
אני מרגישה שבעלי רוצה להתנתק ממנה ולהיות איתנו - הוא יודע מה הוא הולך להפסיד הוא יודע
שלאהבה הזאת אין שום סיכוי הוא גם הולך לטיפול פרטני. הוא מנסה להתקרב אליי ואני לא מסוגלת ואמרת לו עד אשר אתה לא מתנקה ממנה אני לא איתך .אני מפחתד שהוא יפגע בי שוב (למרות שהפעם אני מרגישה שוהא יותר חזק) אני מפחדת שלעולם לא יפסיק לחשוב עליה (כי הם יצרו לעצמם עולם משלהם וקשה להתנתק מזה ). אני גמורה מותשת ועייפה .
מצד אחד אני יודעת שאם הוא לא יצליח לשכוח ממנה אין לי מה להשאר איתו (אמרתי לו אין אישה נוספת בבית הזה) מצד שני אם יש סיכוי אני מוכנה לעשות את זה ולהשאר איתו גם בשבי הילדים וגם בשבילנו כי היה לנו משהו טוב בנינו. איך אני אדע?ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב מאוד לשמוע---
בני16/05/2010אני מבין לליבך ומשתתף בצערך,,,
אכן מצב בלתי נסבל, ונראה שגם השקעתם לא מעט כדי להציל את הזוגיות, אבל,,,
הדרך היחידה שחייבים לנסות זו הדרך הקשה , וכפי שכתבת שאחריי שהוצאת אותו מהבית חל שינוי מסויים,
אם הוא בחור דתי, הרי מה שמרתיע אותו בוודאי זה מה יאמרו הבריות, דעתצי האישית שתלכי לרב שלו או לאיש הכי חשוב בקהילה שלכם, ותספרי לו את העניין, תבקשי שזה יהיה בסוד ושלא יאמרו לו שאת התלוננת עליו,
כפי שאני מכיר את המערכת, אמורה להיות להם שיניים, שייגרמו לו לנתק ולתמיד את הקשר איתה, מה גם שהיא תקבל טיפול הולם ונקודתי בעיניינה שלה,
הרעיון בגדול הוא > לזעזע את אמות הסיפים, ולחדד לשניהם את הסיכון שבפגישות, ובמלחמה כמו במלחמה כל האמצעים כשרים,
---
בלי שום קשר את חייבת ללכת לייעוץ ותמיכה כיצד לעבור את התקופה הזו, ולהישאר חזקה ולהרגיש שהצלת את נישואייך, והצלת לו את החיים, פשוטו כמשמעו, אבל לא מתוך נקם אלא בגלל מה שכתבת שהיה לכם טוב בייחד, ויש לכם ילדים משותפים,
---
תצטרכי לעבוד קשה כדי להחזיר את האמון שהיה בינכם, אבל זה זה תהליך ארוך ומשתלם, שעולים בו כל פעם שלב אחרי שלב, אז התאזרי בסבלנות,
---
יהיו שיגידו לך מה את צריכה את כל הסבטוחה הזאת, תתגרשי וזהו, אז זהו שלא, זה יותר קשה יותר מכוער, יותר אנרגיות, הרבה כסף, וקרע של משפחה שלמה,
כמובן אם את עדיין מעוניינת למרות הכל ללכת לכיוון של שלום בית, זהו זכותך ובחירתך,
ב ה צ ל ח ה בכל דרך שתפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דליה שוורץ16/05/2010מירי שלום,
מצד אחד את לא מוכנה להתקרב אליו עד ינתק אתהקשר עם האישה השנייה, מצד שני אם לא תראי סימנים של מתקרבת וממשיכה הלאה, איך בדיוק הוא יוותר על האישה האחרת?את רוצה לרקוד על שתי החתונות, תעזוב אותה תסבול קצת ואז אני אשקול אם אני מוכנה לקבל אותך חזרה בצורה שתראה כמו זוגיות... זה לא עובד ככה! אם את רוצה אותו חזרה תראי לו שאת מוכנה לשים את האפיזודה הזאת מאחורייך, כל זמן שאת תחייה תחת הפחד שהוא יפגע בך ושהוא ימשיך לחשוב עליה הוא לא יהיה שלם עם ההחלטה לעזוב אותה. לפעמים בשביל לקבל את מה שרוצים צריך " לבלוע צפרדע" ולכן אם קיבלת החלטה שאת רוצה אותו בחיים שלך תעשי את הצעד לקראתו כדי שהוא ידע שיש לו לאן לחזור ובעיקר שיש לו מה להפסיד. אם את תעשי זאת והוא ימשיך בשלו... אז תבדקי אם הוא האדם המתאים לך להמשך החיים.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאישה הנבגדת
שוש16/05/2010יקירה נבגדת
אני מבינה לליבך- כך תעשה כל אישה- אבל אני רוצה להועיל לך במשהו:
גבר שבוגד במקרה שלך- נראה כי מצא בחוץ את מה שלא היה לו בבית- הוא מאותת לך על צורך שחסר לו- והוא גם אמר לך מה:" היא מבינה אותי" הוא לא מרגיש שאת מבינה אותו ומתנהלת כחברה במצבו ( ציינת שהוא בדיכאון מסיבה כלשהיא)- תשתמשי בבגידה כמנוף ליחסים שלכם- במקום לזרוק אותו מהבית- תשאלי שאלות להבין מה גרם לו ליצור קשר עם אישה אחרת
אני מסתמכת על האמירה שלו שהוא לא נגע בה- כלומר החסך שלו לא היה מיני- שאם כך הבעיה היתה אחרת. שיחה פתוחה שמאפשרת לו לבטא את החסכים בבית בתוך מערכת היחסים שלכם תועיל לך יותר.
שוש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות. אבל אני משתגעת
שירי17/05/2010תודה לכם על התגובות חיזקתם אותי מאוד.
יש לי כמה בעיות עקריות
1. כמו שכתבתי אני מפחדת להפגע - נתתי מעצמי למרות שידעתי שהוא נפגש איתה המשכתי להתנהג כמו אישה לכל דבר וזה כולל ללכת למקווה לנסות להעביר בנינו חיויות טובות.אבל הוא המשיך את הקשר. היום אני כמעט בטוחה (אני מפחדת להגיד 100%) שהוא לא בקשר איתה אבל בכל אופן אני מפחדת להפתח ולהפגע שנית. אני מוכנה לחכות שיעבור תהליך של ניקוי לבד עם עצמו
ואני אחכה עד שהוא לגמרי יתנקה ואז אני יוכל לחזור להיות אשתו. האם זה ראלי?
למרות שהם לא שכבו היית בניהם אנטימיות רגשית עברו חויות משותפות שהוא היה אמור לעשות את זה איתי . איך אוכל לשכוח את זה ?
2. אכן אני ובעלי התרחקנו אחד מהשני עוד לפני המקרה (כל אחד תפס את הפינה שלו)
בשולחן שבת פחות ופחות דברנו. ועכשיו אני לגמרי אטומה אין לי מה לדבר איתו בכלל .
אני מרגישה כלואה שלא מצליחה להוציא מילה מהפה מעין משהו שחונק אותי. מה עושים ,האם ניתן לטפל בזה? האם ניתן לחדש\לעלות תחומי עניין משותפים (למרות שאני ובן זוגי שונים) ,דיבורים מענינים?
3. יצר הנקמה שלי הוא גדול מאוד - ידוע לי שהאישה (השטן והזו...) בורב המקרים היא רדפה אחרי בעלי . למרות שהיא ידעה שאני יודעת מזה למרות שהיא ידעה שזה יפגע בבעלי ובילדים שלי היא המשיכה בשלה. ולא הרפתה ובקשה להפגש וכל זה שבעלה לא יודע . היא אישה רעה מאוד
ובעלי לא רואה את זה וזה מפריע לי מאוד . אני רוצה שהוא יודע שהיא רעה. אני רוצה שיהיה לה רע
הילדים שלי נפגעו מזה הם הרגישו את האוירה בבית ובני הקטן זקוק עכשיו לטיפול. ובעלה
והילדים שלה יושבים בשקט מנהלים חיי משפחה נורמלים. התייעצתי עם רב ואני גם יודעת שאני יכולה לגרום לה הרבה נזק - הילדים שלה לומדים במוסדות חרדים ויכולים לסלקם (אבל הם לא אשמים אז אני לא יעשה דבר כזה) השכנים שלה הסביבה שלה אםידעו - יוקיעו אותם (אבל שוב מה הילדים אשמים) והבעל שהיא לא סובלת ואוהב אותה גם יכול לדעת מזה - הוא יכול לגרש אותה ואין לי בעיה עם זה כי אני יודעת שאם בעלי ילך אליה אז לפחות הספקות שלי יותרו ( אין השמחה כהתרת הספקות) מצד שני אני מפחדת כי היא אישה מסוכנת שאם אני אתנקם בה היא תנקום בנו ותשחיר את משפחתי ויילדי. אני כל כך רוצה לרדוף אותה . כי היא לדעתי לא תפסיק היא מסוגלת עוד כמה חודשים עוד שנה לפנות שוב אל בעלי (הרי לפני שהתחתנו היא פנתה לבעלי פעמיים). היא אפילו סיפרה לו שהיא קראה לאחד מיילדיה על שמו. (אני לא מאמינה לה זה מגוחך- זה לא בדיוק השם המדוייק היא מצאה איזהוא פירוש לתת איך זה מתקשר לשם שלו והוא מאמין לה . בא לי לנער אותו אבל הוא בתוך חולם זה מחמיא לאגו שלו)היא מטורפת והיא מאיימת על חיי משפחתי. מה עושים במצב כזה? לצערי אני מרגישה רדופה ואני רוצה לשמור על הקן שלי.נוצר מצב מגוחך שאני כל הזמן חושבת עליה (איימו עליה כמה פעמים אך היא בשלה) אני מדברת עליה עם בעלי (מנסה לשכנע אותו שהיא...) מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי---
בני17/05/20103 דברים נפרדים:
1 היחסים שלך עם בעלך,
2 התנהגותו של בעלך,
3 האשה הרעה,,,
הא בהא תליא, ומה לעשות ואת זו שנבחרת ע"י ה' להניע את המערכת כולה לטובתך ולטובת המשפחה כולה,
ראשית תקבלי את העובדה שאת הצד הטוב והיפה כאן,
כשתפנימי שהכל זה ניסיון ודרך, ללמד אותך כמה דברים ובכך לשפר ולזכך אותך כאדם, וכדי לתת לך עוצמות לשיפור חיי נישואייך,
דמייני שלבעלך יש איזה קושי שהוא מנסה לעבור אותו ואינו מצליח, ואת, הרעיה הגבורה מובילה אותו ומעודדת את רוחו עד סיום אותו קושי, שבו את מרוויחה חיי זוגיות נפלאים, כלומר את והוא באותו סירה, אלא שאת נמצאת בצד של המסייע והוא זה שנעזר בך,
בעלך הוא שלך לנצח, אבל עלייך להשקיע על בסיס יום יומי,כמו צמח בגינה שאם לא נטפח אותו אז ייבול,
תבדקי מה את יכולה לעשות, תתייעצי, בכדי לעלות את היחסים בינכם לטורים גבוהים, ושבעלך ירגיש שאכפת לך ממנו,
2, בעלך חייב לחטוף שיחה רצינית ונענוע מאיש מקצוע, ולהכיר בחולשה שלו, ולקום ולעשות מעשה כדי שגם את תרגישי שהוא מתקרב בכל הכוח, אם הוא לא רוצה ללכת וטוען שאין לו בעיה, תזרקי אותו כמו שאומרת וורדה רזיאל ז'קונט, שיפסיק לשחק באש, היא שורפת, הבית כולו בוער מה הוא לא מריח ?
3 האשה הרעה הזו , נכנסה לוואקום מרצונה או שנסחפה וכו', זה לא עיניינך וגם לא עינייני, זאת הבעיה שלה ושל משפחתה, אנחנו לא אמורים לתקן את העולם,אין טעם להלחם בה, אין טעם לנקמה, שני הצדדים מפסידים,
את יכולה מקסימום לשלוח לה את הנטורי קרתא שיצעקו לה כל יום בחלון "גיוולאד",
הגורם המרכזי שמפריד בינך לבין אישך > היחסים בינכם, כל מה שקורה מסביב זה הפרעות שונות בדמות אותה אחת, ולכן זה הזמן לחזק את הקשר,
את כותבת שאין לך מה לדבר בשולחן שבת,,, מה ? רק אז אתם מדברים, לא יודע אצלנו אוכלים, שעת הדיבור שלי ושל אשתי זה כל יום בהליכה רגלית כ- שעה, + 30 פעם עידכונים במהלך היום, בקשר לילדים, או סתם תאומים בנושאים שונים, ואח"כ במיטה, ---
מאחר ויש לנו נטייה להאשים את ההוא ואת ההיא בצרות שלנו, ברור שזה בולשיט, אבל במקרה של אשה שכופה עצמה על מישהו, אני יכול להגיד לך בוודאות שגם כאן זה בולשיט, כי מי שלא רוצה לא עושה, אבל עדיין ניתן להבין כי בסה"כ אנחנו בני אדם, והסקרנות והתחושה כאילו לעזור לאשה ורק שיחה אחת, ועוד שיחה, ואח"כ פגישה " כי אין כמו פגישה פנים מול פנים" מכאן עד ל,,, הדרך קצרה מאוד, וזה בגידה מארץ הבגידות,
תשאלי אותי מה הוא היה יכול לעשות ? א, להפנות אותה לאיש מקצוע, ב' להודיע לך כבר בפעם הראשונה שהיא פנתה אליו, ולשאול אותך מה דעתך בעניין, תאמיני לי זה היה נגמר מהר וטוב, ואני לא מדבר על עבריינים שכאילו מתייעצים עם האשה ועושים מה ב,,,
---
ייתכן והדרך הקלה יותר היא פשוט לעבור ממקום מגוריכם, למרות שזה נשמע לא טוב, כי היא זו שצריכה לצאת לגלות, אבל צריך לבדוק את האופציה הזו ברצינות, או לגרום להם לעזוב את המקום,
חזקי ואמצי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי---
בני17/05/2010יפה מאוד שאת מחזיקה את הבית וממשיכה כאילו כרגיל, אבל ניכר ממה שאת כותבת שאת מתייסרת כל יום וחבל, היה רצוי שתלכי עוד היום לייעוץ או טיפול אצל אנשי מקצוע לא סתם ללכת לרב אלא אם הוא מוסמך ויש לו קבלות,
הפחד מלהיפגע משתק אותך בלעשות את הדברים החשובים באמת,
הציפייה שהוא יתנקה ואז יהיה טוב, טובה כמו חלום טוב, כמו להגריל בלוטו,
בטיפול נכון אתם תצליחו להיפתח ולהתקרב כפי שלא חשבת מעולם, עם מעט רצון משני הצדדים, ועבודה עקבית, אתם עוד תהיו זוג לדוגמא, "אין זוג שמתאים יש זוג שמותאם"
---
את יכולה בכמה צעדים להפוך את הקערה על פיה, תתחילי עוד היום לעשות בכיוון ותראי הצלחות,
ברגע שתלמדי להאריך את עצמך כראוי, תגלי את החוזקות שלך, את היתרונות שבך, כל הסביבה תרגיש בזה, ואז כמו בג'ונגל החזק שורד והחלש נסוג, היא החוליה החלשה בשרשרת הזו, והיא תתקפל ותמצא לה טרף אחר,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היה נכון להפסיק את הטיפול זוגי?
מירי17/05/2010בני, תודה רבה לך אתה מאוד מעודד. אתה כותב לעניין ואתה צודק במאה אחוז.
אבל במקום להיות בצד שבעלי מכרכר אחרייי ומנסה לכבוש אותי מחדש . אני מרגישה שכאילו הוא הקורבן ואני זאת שצריכה לעודד אותו. פעם הוא במצב רוח ופעם הוא בדכאון. הדכאון שלו משגע אותי - האם הוא חושב עליה ,האם הוא רוצה אותה.. אז שילך לשם אני כל הזמן רוצה לדעת איפה הוא עומד. כי כמו שאמרתי אני לא מוכנה לחיות עם עוד אישה בבית גם אם היא רק במחשבה.
אני יודעת שהיחסים בנינו היו בירידה לפני המקרה . אני גם יודעת שלמרות המצב בנינו זה לא מצדיק
את ההתנהגות והבגידה. אני רוצה לתקן .אבל הוא כרגע בטיופל פרטני. המטפל הזוגי הפסיק
את הטיפול הזוגי והוא מטפל רק בו. האם נכון מצידו שהוא ישב וידבר ויחקור את מה שהוא עבר ולמה הוא עבר את זה או שעדיף שיניח לזה? בעלי הוא בן אדם עמוק ויש לו תשובות לכל דבר (בהתחלה הוא חשב שזה לא בגידה ואין בעיה לדבר עם אישה אחרת .. עכשיו הוא לאט לאט מבין שזה מעשה חמור שפגע מאוד בנו) השאלה מה אני עושה ממתינה לו עם הטיפול הפרטני . ממשיכים עם הטיפול הזוגי ? הרי המטפל לא מסכים כרגע לטפל בנו. כל עוד יש אישה אחרת. הרי הרגשות גם אם הם דמינויים של התאהבות ואהבה לא יוצאים בשנייה אחת. אני מרגישה בפלונטר. מה עושים איך מתנהגים ואם עוד פעם הוא יפגע בי. הרי כל הזמן הזה שהקשר נמשך הבעיה הייתה שהוא לקח אותי כמובן מאליו ואז הוא יכול לעשות הכל אשתו תחכה לו תמיד בבית.
איך מתקרבים ומצד שני מבהירים שהנפילה הבאה שלו זה גירושים ?
האם היה נכון להפסיק את הטיפול הזוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקח כדורים נגד דכאון---
בני17/05/2010מה את לוקחת הכל ע"ע, זה לא בריא לנפש, ומה קורה בינתיים עם ילדייך ?
אני שמח לעזור ולעודד, אבל הכתיבה כאן זה עזרה ראשונה, את חייבת לפנות למיון, ואח"כ להיות בהשגחה של רופא מטפל, עד שתרגישי את ! שהתרפאת,---
מי אני שאומר לכם מה לעשות, ובוודאי אין לי את הנתונים כדי לייעץ לך האם לעזוב את הטיפול, אבל את חייבת להבין משהו שאני חושש שטרם הבנת, אז בבקשה אני אדגיש שוב וסליחה מראש,
בעלך הוא הבעיה. נקודה.
שייקח תרופות לדכאון, זה בשילוב הטיפול שהוא מקבל יעזור לעבור את התקופה הזו, אבל אם את מרגישה שזה גדול עלייך, תפני לאיש מקצוע אחר שיזיז שם את העיניינים, את אמורה לקבל הביתה בעל במשרה מלאה, ואם זה לא קורה אז קדימה להחליף יועץ או שתלכי לשם לראות על מה הם מדברים?? אם בכלל,,,---
הזוגיות שלכם אולי תרמה לברוך הזה, אבל ניתן לתקן, גם חתולה יכולה ללכלך, ותאמיני שאפשר לתקן,כדבריי ר' נחמן,
היה כדאי מאוד ואפי' נחוץ שתלכי ליעוץ בלעדיו, כדי ללבן את הדברים מהמקום שלך, ולחזק אותך כאדם, כרעיה, וכאמא לילדייך,
זהו שילוב של הכוחות הזמיניים, + תפילות שאף פעם לא הולכות לריק, ובעז"ה תרגישי שינוי,
---
החלק הכי חשוב בתהליך, הוא סבלנות, וזמן, ועוד דבר 1 > להימנע מלקלקל, זה אומר אף אחד לא מאיים בגירושים, ומנתקים לחלוטין, ל ח ל ו ט י ן !!! את הקשר עם גורם צד ג' שמפריע לתהליך,
---
לגביי התרופה נגד דיכאון, אני רציני מאוד, העולם השתנה, ויש היום יותר אפשריות לעזרה חיצונית, ואם כדור יכול לעזור אז לוקחים,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?