מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זוהי נורה אדומה.???בעל17/05/2010
אשתי מפלרטטת עם חברי בכל הזדמנות שרק יש. לפני זמן מה כשאתי צעדה לאיטה על המדרכה, חברי היה מאחורי, הלך מהר והתנגש בה בגופה (נראה במזיד). אשתי הסתובבה וראתה אותו, היתה בהלם ולא הגיבה. הוא יכל באותו מידה לבקש סליחה בכדי שתפנה לו את הדרך, או לעקוף אותה, מדוע היה "חייב" להתנגש בה?? ,אחר דיברו מעט וכל אחד המשיך לדרכו. האם זוהי נורה אדומה עבורי??? האם זה לא חשוד???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל
שימחה17/05/2010האמת לא יודע האם זה חשוד אבל אני מבין שיש גם חבר בעניין אולי שם יהיהלך פשוט יותר לבדוק את הדברים.
לא ניתן להבין מדבריך האם מדובר בדברים שונים שגורמים לך לחשוד או בפעם אחת בלבד.
מה שכן מניסיון תמיד טוב לפתוח את העיינים אבל לא תמיד טוב לראות את מה שהן רואות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה חשוד.
סלעית17/05/2010עם כי שווה בדיקה. נסה להיזכר האם זהו מקרה חד פעמי וראשון או שקרה בעבר, ווהאם קרה גם עם גברים אחרים.
אם זה חוזר על עצמו עם החבר, הייתי ממליצה לך לתפוס ממנו מרחק באופן שייראה טבעי כאילו אין זמן להיפגש... אך כדאי גם לבדוק איך רעייתך מתנהגת בקרב גברים אחרים ומה משדרת. אל תדבר על כלום בינתיים אם אין לך חשדות מבוססות. תבחן בשקט ואם יש דברים בגו- אז תפעל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה חשוד
סלעית17/05/2010אם כי שווה בדיקה. נסה להיזכר האם זהו מקרה חד פעמי וראשון או שקרה בעבר, והאם קרה גם עם גברים אחרים.
אם זה חוזר על עצמו עם החבר, הייתי ממליצה לך לתפוס ממנו מרחק באופן שייראה טבעי כאילו אין זמן להיפגש... אך כדאי גם לבדוק איך רעייתך מתנהגת בקרב גברים אחרים ומה משדרת. אל תדבר על כלום בינתיים אם אין לך חשדות מבוססים. תבחן בשקט ואם יש דברים בגו- אז תפעל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה
בעל17/05/2010אף פעם לא קורא בשמה אלא מכנה אותה "יפיופה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה בדיקה בלבד
נויה17/05/2010אני לא הייתי עושה סיפור גדול ממה שתיארת... לדעתי שווה בדיקה אבל לא יותר. לא הייתי כבר מחליטה שהיא עומדת לבגוד או משהו בסגנון- יש אנשים שמפלרטטים בטבעם אבל צריך לשים גבולות- כל עוד לא פוגעים בכבודם של בני זוגם. זו דעתי.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?