האם זוהי נורה אדומה.???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זוהי נורה אדומה.???
    בעל
    17/05/2010

אשתי מפלרטטת עם חברי בכל הזדמנות שרק יש. לפני זמן מה כשאתי צעדה לאיטה על המדרכה, חברי היה מאחורי, הלך מהר והתנגש בה בגופה (נראה במזיד). אשתי הסתובבה וראתה אותו, היתה בהלם ולא הגיבה. הוא יכל באותו מידה לבקש סליחה בכדי שתפנה לו את הדרך, או לעקוף אותה, מדוע היה "חייב" להתנגש בה?? ,אחר דיברו מעט וכל אחד המשיך לדרכו. האם זוהי נורה אדומה עבורי??? האם זה לא חשוד???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זוהי נורה אדומה.???

הוספת תגובה

• בעל

שימחה
    17/05/2010

האמת לא יודע האם זה חשוד אבל אני מבין שיש גם חבר בעניין אולי שם יהיהלך פשוט יותר לבדוק את הדברים.
    לא ניתן להבין מדבריך האם מדובר בדברים שונים שגורמים לך לחשוד או בפעם אחת בלבד.
    מה שכן מניסיון תמיד טוב לפתוח את העיינים אבל לא תמיד טוב לראות את מה שהן רואות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה חשוד.

סלעית
    17/05/2010

עם כי שווה בדיקה. נסה להיזכר האם זהו מקרה חד פעמי וראשון או שקרה בעבר, ווהאם קרה גם עם גברים אחרים.
    אם זה חוזר על עצמו עם החבר, הייתי ממליצה לך לתפוס ממנו מרחק באופן שייראה טבעי כאילו אין זמן להיפגש... אך כדאי גם לבדוק איך רעייתך מתנהגת בקרב גברים אחרים ומה משדרת. אל תדבר על כלום בינתיים אם אין לך חשדות מבוססות. תבחן בשקט ואם יש דברים בגו- אז תפעל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה חשוד

סלעית
    17/05/2010

אם כי שווה בדיקה. נסה להיזכר האם זהו מקרה חד פעמי וראשון או שקרה בעבר, והאם קרה גם עם גברים אחרים.
    אם זה חוזר על עצמו עם החבר, הייתי ממליצה לך לתפוס ממנו מרחק באופן שייראה טבעי כאילו אין זמן להיפגש... אך כדאי גם לבדוק איך רעייתך מתנהגת בקרב גברים אחרים ומה משדרת. אל תדבר על כלום בינתיים אם אין לך חשדות מבוססים. תבחן בשקט ואם יש דברים בגו- אז תפעל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה

בעל
    17/05/2010

אף פעם לא קורא בשמה אלא מכנה אותה "יפיופה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה בדיקה בלבד

נויה
    17/05/2010

אני לא הייתי עושה סיפור גדול ממה שתיארת... לדעתי שווה בדיקה אבל לא יותר. לא הייתי כבר מחליטה שהיא עומדת לבגוד או משהו בסגנון- יש אנשים שמפלרטטים בטבעם אבל צריך לשים גבולות- כל עוד לא פוגעים בכבודם של בני זוגם. זו דעתי.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו