על סף בגידה ונשים מבוגרות....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סף בגידה ונשים מבוגרות....
    יובל
    19/05/2010

שלום אני גבר בן 32 נשוי ואב ל2
    חיי המין שלי הם פשוט אפס מאופס אשתי פשוט לא אוהבת סקס וזה הולך ומחמיר מיום ליום.
    חייב לציין שאני גבר שנראה לא רע חטוב ומאוד מאוד יצרי ומאוד אוהב מין
    לעיתים קרובות מאוד אני מאונן עד 5 פעמים ביום!!
    אני נמשך מאוד לנשים מבוגרות ממני והשאלה שלי היא בעיקר לקוראות בגילאים של עד 45 האם
    יש סיכוי איתכן או שהגיל שלי לא אטרקטיבי ??
    מאוד מסקרן אותי לדעת אם ללכת על הגילאים הללו
    מה דעתכם אשמח לשמוע גם מנסיון של גברים
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יובל היקר...

מלי
    20/05/2010

אתה מחפש סקס או שאתה רוצה להציל את הזוגיות שלך?
    לאישה מבוגרת עד גיל 45 (גרושה או רווקה) יהיה מאוד אטרקטיבי צעיר בן 32 (גרוש או רווק)
    כנשוי אתה לא אטרקטיבי בכלל!!!!!!
    מסכנה אישתך, אתה לא חושק בה ולהיפך, היא חושבת שאתה בחיר ליבה כי נישאת לה לא?!
    ואתה חושב על לז.......(סליחה)
    יש בעיה בסקס? אתה מאוהבים עדיין? לכו לטיפול או עשו משהו ה_יונים לא יביאו לך אושר אם משפחתך!!!
    בתור התחלה, דבר איתה, מה היא הייתה רוצה, ספר לה מה הפנטזיות שלך, אולי תוכלו לפתור את הבעיה יחד, תצפו בסרטי סקס יחד, תוסיפו אביזרים, תשתו יין יחד, תשחקו 9 וחצי שבועות......
    תנסה כל מה שאתה יכול להעלות על דעתך ואל תחפש _יונים מזדמנים, כי הם באים והולכים ואתה נשאר בודד וריק...כמו ה_יונים שלך!
    לא נעים לכתוב פה מילים גסות.....לבעלי לב חלש אז השתדלתי צנזר....
    תחשוב מה הכי חשוב לך בחיים, ושלא תכתוב פה כמו כל המסכנים שחוו חוויות קשות
    יש לך הזדמנות לשנות ולהצליח
    אז בהצלחה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מלי

יובל
    20/05/2010

אני אוהב את אשתי מאוד אבל היא בטח לא בקטע של סרטים כחולים ודברים מהסוג הזה
    היא מהדור הישן (אף על פי שהיא צעירה ) זה ממש ממש לא מדבר אלייה בדקתי את הנושא כבר
    אני בבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבר הכי חשוב

מלי
    22/05/2010

שציינת הוא שאתה אוהב אותה מאוד וזה הבסיס לכל המיקרה שלך ועם זה תעבוד, אבל תעבוד קשה
    אתה חייב לדבר איתה על מה אתה היית רוצה שתעשו יחד כדי לא חלילה לפרק את החבילה
    אם היא מהדור הישן אז בטח היא גם אנטי בגידות וגירושים, בגלל זה חשוב מאוד שתדבר איתה פתוח ככל שתוכל ותאמר לה לנסות לראות את הדברים מהצד שלך
    יש לי חברה טובה שנשואה כבר 15 שנה, היא טיפוס די קריר ומיושן (דומה לפי הסיפור לאישתך) ומאוד הפריע לבעלה שהיא לא חמה יותר ופותחת ת'ראש קצת, בכל מיקרה, הוא החליט שהוא מדבר איתה פתוח והוא אמר לה כמה שהוא אוהב אותה וכמה היא חשובה לו ואם היא לא תשתנה הוא יגיע למצב שהוא "רועה בשדות אחרים".......היא לקחה את זה לתשומת ליבה, אמנם לא בן יום או רגע, אבל היא השתנתה למענה למענו ולמען הזוגיות שלהם והיום היא פורחת ,שלא לדבר איך היא מדברת על סקס, מה שלא עשתה אף פעם באופן כה גלוי ופתוח
    לדעתי, תנסה להילחם על אהובתך, תאמר לה את זה, תאיר את פניה, תגרום לה לאהוב את זה, אין מצב שהיא לא נהנית כלל, בטוח יש דברים שהיא אוהבת, אולי תקנה לה איזה משהו סקסי ללבוש או אולי תתחיל בפשוט זר פרחים, תחזר אחריה והיא תענה לחיזורייך אם היא אוהבת אותך, גם היא תלחם על מה שחשוב לה
    בהצלחה
    מלי
    נ.ב. לעולם אל תאמר לעולם לא..........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדון נכבד

שימחה
    20/05/2010

יובל שלום

צר לי אך אין אישה שלא אוהבת סקס יש אישה עיפה מעבודות היום
    יש אישה שלא מקבלת עזרה שהילדים מטישים אותה
    תנסה לשנות כיוון במקום לחפש בחוץ.
    תחזור הביתה בזמן נורמאלי תעזור עם הילדים ועבודות הבית תן לה תחושה טובה
    ותגלה פתאום שהמשיכה גוברת .
    אסור לתת לחיי היום יום להשתלט על החיים קח אותה לבילוי לפחות פעם בשבועיים
    בקיצור תבדוק גם את עצמך...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאמיני לי שיש

יובל
    20/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתבגר

שימחה
    23/05/2010

האמת לא מאמין לך ניראה לי שאתה מחפש תרוצים לעצמך.
    תבדוק מה קורה בינכם כי לפי מה שניראה מדבריך
    העתיד שלכם לא וורוד במיוחד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשים מבוגרות?

דליה שוורץ
    22/05/2010

יובל שלום,
    אין ספר הוראות שמגדיר התאמות גיל בין גברים ונשים ולכן השאלה שלך תיהיה ספציפית כל פעם שתפגוש מישהי בגיל הזה האם זה מתאים איתה או לא.
    אני מציעה לך לברר מדוע אתה רוצה נשים אחרות ולא מנסה להבין מדוע אישתך לא מעוניינת בסקס עם גבר צעיר, חטוב וייצרי. אולי בכל זאת יש משהו שמפריע לה?? לא כדאי לבדוק זאת לפני שרצים לנשים בנות 45 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו