מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמיכל20/05/2010
לצערי החל משבר עם בעלי לאחר לידת בני.
הוא החל לדבר אלי לא יפה, רצה להרחיק אותי ממשפחתי (עד הלידה היה חבר טוב של בני משפחתי) והחל להעיר ולבקר בכל הזדמנות.
לפני מס' חודשים הגשתי תביעה לגט. הוא ביקש לנסות להגיע לשלום בית.
מיד לאחר שקיבל את התביעה הוא סגר את החשבון בנק ולא נותן לי לנהוג ברכב (רכב מהעבודה שלו) גם למרפאה ולטיפת חלב עם התינוק אני נסחבת במוניות וברגל!!!
היה לנו כבר דיון בבית המשפט ושם שוב הוא ביקש שלום בית.
האם ניתן לסלוח על האלימות הכלכלית שהפגין כלפי? הוא מצפה קודם שנלך לטיפול ואז העניינים הכספים יחזרו לקדמותם ואני טוענת שזהו תנאי מקדים. לא יהיה טיפול (יהיו גירושים) אם הוא לא יתן לי לנהוג ברכב ויפתח את החשבון.
חשוב לציין שאני עובדת ובעבר הוא לא הגביל אותי כלכלית.
אודה להתיחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של :מיכל
מיכל פאטל20/05/2010שלום מיכל,
אכן זו תחושה מאוד לא נעימה שסוגרים לך את חשבון הבנק ומונעים ממך נהיגה ברכב ואפילו מקוממת, אך יחד עם זאת אני מתרשמת שבעלך נקט בצעדים לא בונים אלו ממקום של חרדה ומכך שהופתע מכך שהגשת תביעה לגט באופן חד צדדי. אני חוששת שאף את בהיותך מתנה את קיום הטיפול הזוגי בנהיגה ברכב ובפתיחת החשבון - אינך מקדמת את הטיפול בבעיותיכם.
לדעתי עלייך להסכים ללכת לטיפול זוגי , לברר ביחד עם איש מיקצוע מה גרם לשינוי ביחסו של בעלך כלפייך? האם אמנם הדבר קשור ללידת בנך? מה ניתן לעשות כדי לשפר את התיקשורת ביניכם.? ללמוד כיצד לא להיות ביקורתיים ובמקום זאת לבקש אחד מהשני מה שאתם זקוקים וכו' וכו'.
יש לכם ילדה משותפת וזו בלבד סיבה מספיק טובה להתאמץ, להפסיק את משחקי מאבק הכוחות, לגייס את הכוחות וללכת ולקבל כלים לחיים בצוותא.
בהצלחה רבה!
מיכל פאטל -יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?