שאלות שמטרידות מנוחתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות שמטרידות מנוחתי
    שירי
    23/05/2010

שלום,

רציתי לשאול
    האם בעלי שבגד בי במשך כמה חודשים ובמשך החודשים הללו הוא כל הזמן אמר לי שהוא ניתק את הקשר ולמעשה לא ניתק אותו . כי לטענתו הוא היה מכור וזה קשר משמעותי.
    כיום הוא טוען (ואני רוצה להאמין שאכן זה כך -כי כמו שכתבתי הוא יודע מה הוא עומד להפסיד וכמובן אני קצת השתנתי והפכתי ליותר נחושה ויודעת מה אני רוצה) שהקשר נפסק לחלוטין.

1. השאלה שמטרידה אותי מאוד- הפסקנו את הטיפול הזוגי בהמלצת המטפל (כך שלמעשה אין
    מישהו שיוביל אותנו וינחה אותנו איך לבנות אימון מחדש להתקרב להתנקות...
    האם זה צעד נכון?
    2. והדבר השני שעוד מטריד אותי - שהוא עכשיו עם היועץ הזוגי בטיופל פרטני כבר חודש (טיפול
    מסיבי) שבו הם מפרקים את הנושא מאיפה זה הגיע, למה ,מה הוא הרוויח מהקשר איתה כמובן שעולה גם דברים עמוקים ופסיכולוגים מהילדות .אבל כמו שהוא אומר שזה מצד אחד טוב לו לפרק את זה , אבל מצד שני (וזה מה שאני מפחדת) עצם ההתעסקות בזה ,בקשר האסור לא נותן לו להרפות מהקשר האסור ולעבור הלאה.
    האם ההתעסקות בזה היא כדאית \נכונה? ואם כן אז מה אני עושה בנתיים מחכה בונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות שמטרידות מנוחתי

הוספת תגובה

• צר לי

שימחה
    23/05/2010

צר לי מירי אבל טיפול לוקח זמן והריפוי שלנו כנבגדים עוד יותר זמן.
    אני מאמין שאם נשארת איתו הוא מספיק חשוב לך כדי שתמתיני בסבלנות.
    תהי שמחה שהוא הולך לטיפול ותני לו לפרק את כל הקליפות ולעבוד על הדברים.
    לא ברור לי למה לך לא מגיע עזרה ? למה את לא בטיפול?
    אני יודע מה עובר עליך ...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו