בעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    ע
    23/05/2010

אני לא יודעת אם זה המקום..אבל אנסה.
    לפני קצת פחות משנה היינו בעלי ואני במשבר מאוד גדול שגרר יציאה שלי מהבית עם 2 הילדים והתחלת הליך משפטי אצל עורך דין. (אגיד בקצרה שהמשבר נגרם מלחץ ההורים לעזוב..לא מסתדרים,לא מספיק טוב בשבילי,וכו'). לעורך דין שולם סך של 20 אלף שקלים(שזה חצי מהעלות) כדי לפתוח תיק,לכתוב כתב תביעה וכו'.
    בינתיים הבנתי שאני עושה טעות וחזרתי אל בעלי..לאחר כמה חודשים שהסתדרנו והלכנו לייעוץ סגרתי את התיק. ביקשתי מעורך דיני שיחזיר לי חלק מהסכום ששילמתי מכיוון שלא נעשה שום דיון בבית משפט,שום פגישה, רק נכתב כתב התביעה.
    האם הוא צריך להחזיר או שלא נהוג כך?

(הכסף של הוריי שהיו לחוצים שאתגרש ודורשים שאחזיר להם אותו מכיוון שלא התגרשתי בסוף)

אשמח לתגובה
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

• ע

שימחה
    23/05/2010

ניראה לי שזו שאלה לעו"ד ולא לפורום בכל מקרה תזכרי שאם עלה לך שלום בית רק 20000 ש"ח
    היה שווה וההורים ההורים כבר עשו את הנזק שלהם עכשיו שיבינו שזה המחיר.
    בכל מקרה ברצינות זה תלוי בהסכם שעשית עם עורך הדין ולכן כדי להתיעץ עם גורם מתאים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

ע
    23/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו