מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה...ע23/05/2010
אני לא יודעת אם זה המקום..אבל אנסה.
לפני קצת פחות משנה היינו בעלי ואני במשבר מאוד גדול שגרר יציאה שלי מהבית עם 2 הילדים והתחלת הליך משפטי אצל עורך דין. (אגיד בקצרה שהמשבר נגרם מלחץ ההורים לעזוב..לא מסתדרים,לא מספיק טוב בשבילי,וכו'). לעורך דין שולם סך של 20 אלף שקלים(שזה חצי מהעלות) כדי לפתוח תיק,לכתוב כתב תביעה וכו'.
בינתיים הבנתי שאני עושה טעות וחזרתי אל בעלי..לאחר כמה חודשים שהסתדרנו והלכנו לייעוץ סגרתי את התיק. ביקשתי מעורך דיני שיחזיר לי חלק מהסכום ששילמתי מכיוון שלא נעשה שום דיון בבית משפט,שום פגישה, רק נכתב כתב התביעה.
האם הוא צריך להחזיר או שלא נהוג כך?
(הכסף של הוריי שהיו לחוצים שאתגרש ודורשים שאחזיר להם אותו מכיוון שלא התגרשתי בסוף)
אשמח לתגובה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע
שימחה23/05/2010ניראה לי שזו שאלה לעו"ד ולא לפורום בכל מקרה תזכרי שאם עלה לך שלום בית רק 20000 ש"ח
היה שווה וההורים ההורים כבר עשו את הנזק שלהם עכשיו שיבינו שזה המחיר.
בכל מקרה ברצינות זה תלוי בהסכם שעשית עם עורך הדין ולכן כדי להתיעץ עם גורם מתאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
ע23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?