מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושדת בבעלימיכל23/05/2010
שלום
אני נשואה 4 שנים ולפני שלושה חודשים ילדתי ילד שני שלנו ומאז הלידה בעלי מתעלם ממני בדרכים אלגנטיות. הוא בקושי נוגע בי ולא לדבר על קיום יחסים, בכל פעם שאני רומזת או מנסה לגרות אותו הוא מנשק אותי או מחבק וממשיך בדרכו הוא טוען שאנחנו לא מקיימים יחסים בגלל שהילדים מפריעים לנו במהלך היום ובערב הוא כבר ממש עייף והוא רוצה לישון ואין לו כוח. יש לציין שבעלי מאוד אוהב סקס ולפני ההריון היינו מבלים ביחד די הרבה ולפעמים אני גם מוצאת אותו יושב באמצע הלילה מול המחשב בכל מיני צטים ואתרים מפוקפקים (מה שמעצבן שבישביל זה ישלו כוח) הוא כבר די הרבה זמן מדבר על זה שפעם היו חיים טוב יותר ולכל גבר היו כמה נשים ושהוא גם רוצה כמה נשים ואני חוששת הוא בוגד בי או בדרך לבגוד בי אפילו שהוא מאוד אוהב אותי. אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לפרק את הנישואים האלו אבך אני עצובה ועצבנית בכל פעם שאני רואה אותו.
הוא לא יודע שאני יודעת על הלילות שלו במחשב (הוא ממציא בכל פעם תרוץ חדש) אני לא רוצה להמשיך לחיות בעצבים
מה לעשות?
נ.ב.
פעם הוא אמר לי שאין מה לעשות ושכל הגברים בוגדים כי גבר לא נועד להיות רק עם אישה אחת. האים זה אמור לעודד??? והאים זה נכון?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את רצינית ?
רון23/05/2010אישה נועדה להיות ולחוות את בעלה בלבד !! על מה הוא מזיין את השכל ?!?! זה כל כך שקוך שהוא בדרך/בוגד בךף רק מה אינני מבין מה קרה לו אחרי ההריון
אדיוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
רואי24/05/2010בעלך מתבעס מאיך שאת נראית ולא בא לו עליך אבל לא מתאים לו להעליב אותך? חשבת על זה?
לא נעים אבל זה קורה במשפחות הכי טובות, את מתחתנת עם גבר נחמד וחתיך ואחרי 4 5 שנים יש לך מוטציה נחרנית במיטה, ואותו דבר לגבי נשים, בעסה אבל אולי זה המצב.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את
אב24/05/2010לא מדברת איתו על מה שמעצבן אותך, את חייבת לדבר על מה שמפריע לך, וגם להבין ממנו מה הוא רוצה מעצמו, תבררי איתו חד משמעית איך הוא רואה את העתיד שלכם... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?