מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבדן אמוןטל27/05/2010
הי לכולכם,
בקרוב אני מתחיל תקופה חדשה בחיי: עובר דירה לעיר אחרת, רחוקה מאוד מהיכן שאני נמא כעת, ומתחיל עבודה חדשה. אני מניח, שעם הזמן אתחיל גם מערכת יחסים חדשה.
הבעיה שלי, אם ניתן לקרוא כך למשהו שהוא עדיין תיאורטי, היא שאני חושש שהתנסותי כנבגד תקלקל את מערכות היחסים העתידיות שלי, עקב אבדן אמון באנשים ובבנות זוג בפרט.
על מנת לשרוד את המשבר שפקד אותי, נאלצתי להתחשל מאוד. אך אני חושש שגם התקשחתי, ואף במידה רבה יותר מכפי שהייתי טרם המשבר (וגם אז כבר הייתי די מנותק רגשית).
האם ישנו כאן מישהו שחווה בגידה וגילה שהדבר רודף אותו גם לאחר מכן? ואם כן, כיצד ניתן לשבור את המעגל ולהותיר את חוסר האמון מאחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
שמחה01/06/2010טל שלום
האמת מצב לא פשוט אומנם אני נשארתי בבית אך חוסר האמון קיים גם אצלי
ברור שאתה איש נבון שמבין איפה הבעיה שלך כרגע אבל כמו תמיד ניראה לי שהזמן צריך לעשות את שלו.
יחד עם זה זכור תמיד כל פעם שתעמוד מול אישה אחרת שהיא לא אשמה במה שעברת ומגיע לה הזדמנות משלה.
לצערי אתה כמוני גילית את העולם האמיתי והבנת שאין לך להאמין באף אחד מלבד בעצמך
תנסה טיפול אולי אפילו אימון אצל מאמן אישי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבדן אמון
מיכל פאטל01/06/2010שלום לך טל,
על אף שהחשש שלך ברור, חשוב טל שלא ליפול למלכודת הזו.נכון, עברת טלטלה לא פשוטה כנראה
והדיה עדיין נשמעים, אך זהי חוויה ממערכת יחסים שהסתיימה!!!
חשוב שלא תיתן למחשבות מכלילות אלו מקום . יש משמעות עצומה למחשבות שלנו, עד כדי כך שהן משפיעות על הרגשות שלנן ובסופו של דבר על התנהגותינו.אם ברצונך באמת לפתח מערכת יחסים חדשה רצוי לעשות בירור לגבי הלך מחשבותיך ולהפכן למציאותיות- ריאליות יותר.יתכן כי תצטרך לשם כך עזרה ממטפל קוגניטיבי -התנהגותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא יכול להיות,
איל02/06/2010שמעז יצא מתוק, ודווקא החוויה הפוגענית שעברת, תעזור לך להתפכח ולא למהר לתת אימון בנשים ובאנשים בכלל, ולדעתי זו ברכה ולא קללה.
אל תתמסר (רגשית) יותר מדי מהר, תתקדם עקב בצד אגודל, הכל לאט לאט, בעיניים פקוחות לרווחה, ועודף חשדנות לא הרגה אף אחד, להיפך, היא יכולה רק לתרום.
בסופו של יום, אנו תוצר של כל ההתנסויות שלנו בחיים, וחשוב להפיק לקחים ולא לחזור על טעויות שכבר עשינו, לסיכום אל תחשוש ,להיפך אתה יותר מנוסה, יותר בוגר, יותר מציאותי וזה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?