אבדן אמון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבדן אמון
    טל
    27/05/2010

הי לכולכם,
    בקרוב אני מתחיל תקופה חדשה בחיי: עובר דירה לעיר אחרת, רחוקה מאוד מהיכן שאני נמא כעת, ומתחיל עבודה חדשה. אני מניח, שעם הזמן אתחיל גם מערכת יחסים חדשה.
    הבעיה שלי, אם ניתן לקרוא כך למשהו שהוא עדיין תיאורטי, היא שאני חושש שהתנסותי כנבגד תקלקל את מערכות היחסים העתידיות שלי, עקב אבדן אמון באנשים ובבנות זוג בפרט.
    על מנת לשרוד את המשבר שפקד אותי, נאלצתי להתחשל מאוד. אך אני חושש שגם התקשחתי, ואף במידה רבה יותר מכפי שהייתי טרם המשבר (וגם אז כבר הייתי די מנותק רגשית).

האם ישנו כאן מישהו שחווה בגידה וגילה שהדבר רודף אותו גם לאחר מכן? ואם כן, כיצד ניתן לשבור את המעגל ולהותיר את חוסר האמון מאחור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבדן אמון

הוספת תגובה

• טל

שמחה
    01/06/2010

טל שלום

האמת מצב לא פשוט אומנם אני נשארתי בבית אך חוסר האמון קיים גם אצלי
    ברור שאתה איש נבון שמבין איפה הבעיה שלך כרגע אבל כמו תמיד ניראה לי שהזמן צריך לעשות את שלו.
    יחד עם זה זכור תמיד כל פעם שתעמוד מול אישה אחרת שהיא לא אשמה במה שעברת ומגיע לה הזדמנות משלה.
    לצערי אתה כמוני גילית את העולם האמיתי והבנת שאין לך להאמין באף אחד מלבד בעצמך
    תנסה טיפול אולי אפילו אימון אצל מאמן אישי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבדן אמון

מיכל פאטל
    01/06/2010

שלום לך טל,

על אף שהחשש שלך ברור, חשוב טל שלא ליפול למלכודת הזו.נכון, עברת טלטלה לא פשוטה כנראה
    והדיה עדיין נשמעים, אך זהי חוויה ממערכת יחסים שהסתיימה!!!
    חשוב שלא תיתן למחשבות מכלילות אלו מקום . יש משמעות עצומה למחשבות שלנו, עד כדי כך שהן משפיעות על הרגשות שלנן ובסופו של דבר על התנהגותינו.אם ברצונך באמת לפתח מערכת יחסים חדשה רצוי לעשות בירור לגבי הלך מחשבותיך ולהפכן למציאותיות- ריאליות יותר.יתכן כי תצטרך לשם כך עזרה ממטפל קוגניטיבי -התנהגותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דווקא יכול להיות,

איל
    02/06/2010

שמעז יצא מתוק, ודווקא החוויה הפוגענית שעברת, תעזור לך להתפכח ולא למהר לתת אימון בנשים ובאנשים בכלל, ולדעתי זו ברכה ולא קללה.
    אל תתמסר (רגשית) יותר מדי מהר, תתקדם עקב בצד אגודל, הכל לאט לאט, בעיניים פקוחות לרווחה, ועודף חשדנות לא הרגה אף אחד, להיפך, היא יכולה רק לתרום.
    בסופו של יום, אנו תוצר של כל ההתנסויות שלנו בחיים, וחשוב להפיק לקחים ולא לחזור על טעויות שכבר עשינו, לסיכום אל תחשוש ,להיפך אתה יותר מנוסה, יותר בוגר, יותר מציאותי וזה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו