בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    mbam
    27/05/2010

אני בת 41 נשואה +3 נשואה 15
    תפסתי את בעלי , ניהל רומן במשך שנה.
    אני מושפתל הרוסה שבורה...
    המערכת יחסים בינונו במשך 3 שנים האחרונות היו גרועות מכל הבחינות, וחמתי תרמה גם היא את חלקה לצורך העניין. בעלי מספר ומשתף אותה בהכל.
    פתחתי בהליכם משפטיים.
    בעלי היום שינה פאזה ומוכן לעשות הכל ע"מ לחזור לדרך חדשה עם הבטחות....

מה הלאה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• מה הלאה ?!?!

רון
    27/05/2010

זרקי את הטינופת ותתחילי חיים חדשים !!!
    האמיני לי שתפרחי לאחר הגירושין

בעל אפס מאופס

אגב.....אל תשפילי את עצמך ותחזרי אליו לאחר ההבטחות שלו (ההבטחות לא יקויימו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנימה רגועה משהו

נויה
    27/05/2010

לא רוצה להיות קיצונית ולומר לך "תזרקי אותו לכלבים" ואל תאמיני לו, אבל יש כאן משהו בעייתי משהו- ההתערבות (ויותר מכך- בעלך שמאפשר את ההתערבות) של חמותך- תאמיני לי, אני יודעת טוב מאוד מה זה.... גם אני התחלתי בהליכים בעקבות פיצוץ שדאגה לו חמותי המופלאה... מבחינתי היא תקעה את המסמר האחרון בארון הנישואין שלנו.
    נחזור אלייך- אולי תנסו יעוץ זוגי ותראו אם אפשר לטפל ולברר מדוע בעלך בגד וללמד אותו לחנך את אמו שלא להתערב בחייכם.
    מאחלת לך המון הצלחה באשר תבחרי וחזקי ואמצי!!! פשוט תהיי חזקה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כמה חשוב לך

שימחה
    30/05/2010

השאלה הראשונה היא עד כמה חשוב לך הקשר שכן מהמקום בו אתם נימצאים אפשר או לרסק או לצמוח.
    בידקי עם עצמך מה את רוצה עד כמה את מוכנה לעבוד על הדברים ובמידה שתחליטי לנסות ולתקן
    קחי את בעלך יד ביד ותפתחו את הדברים חפשו יחד את הגורמים למה שקרה ותעבדו עליהם.
    זיכרו פתיחות ורצון הן מילות המפתח.
    כמובן רצוי גם לקבל עזרה מבעל מקצוע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו