מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זו אהבה???...מרין28/05/2010
היי
אני בתקופה מאוד מבולבלת לא ממש מבינה מה קורה איתי...אשמח אם תהיה לכם תשובה בשבילי:)
אני נשואה באושר לבעל נפלא ושנינו הורים לילדה מקסימה. אנחנו חברים של 6 זוגות שאיתם יוצאים די קבוע - הילדים חברים ומאותו הגן. ואנחנו גם גרים בנין מול בנין.
לפני שלושה חודשים בעל של אחד הזוגות שלח לי הודעה בצט בפייסבור והתוודה על אהבתו הגדולה והמטורפת כפי שתאר אותה...השתמש במשפטים כמו: הלוואי ויכולתי להיות איתך 24 שעות ביממה...אני חושב עליך המון כל היום...אני אוהב אותך מאוד מאוד...את הדבר הכי יפה שהכרתי אי פעם...הלוואי ויכולתי להרגיש ולגעת בך, את גורמת לי לכאבי בטן ופרפרים, לא יאמן כמה שאהבה הזאת כואבת לי כי אני יודע שלא אוכל להיות איתך...אני מודה לאלוהים שנתן לי את הזכות להכיר אותך...הדבר ההזוי בכל הסיפור הזה שמעולם לא הייתי שמה לב לכך אם לא היה אומר לי - אמנם קלטתי מבטים שלו במפגשים שהיו לנו עם החברים אבל לא תארתי לעצמי שזה מגיע לרמות כאלה...גם בגלל שהם הזוג המדובר בשכונה כלומר הזוג המושלם של השכונה - אנשים נדהמים מהזוגיות המדהימה שיש לו ולאשתו...
התגובה שלי בהתחלה היתה די שוק ממש לא ציפיתי ועוד ממנו מהאדם שיש לו זוגיות כל כך מושלמת..מהאדם שכל כך מסור לבית ולאשתו, עוזר, מבשל, מטפל בילדים ממש בעל אידיאלי!
הגבתי מאוד בקיצוניות וביקשתי שיפסיק כי זה מטריד אותי!
הוא באמת כיבד את הבקשה. לפני שבוע הוא שוב צץ בפייסבוק וזה לאחר שנפגשנו יומיים קודם לכן במסיבת יום הולדת של אחד החברים אבל היה דיסטנס ולא משהו מיוחד רק שלום מנומס.
בפייסבוק שוב הוא התחיל שהוא לא מסוגל יותר שהוא אוהב אותי מאוד מאוד...שהוא שמח שניתנה לו הזכות להכיר אותי - וכל מה שאני כותבת זה מעט ממה שהוא אמר פשוט השריץ על המחשב אוטוסטרדה של רגשות, לא יכולתי לעצור אותו היה נראה שהוא ממש מתפרק, מספר כל מה שמעיק עליו - הוא התוודה על אהבתו שלטענתו נמשכת מעל 5 שנים מהיום הראשון שראה אותי עוד לפני הכיר אותי בכלל...סוג של התאהבות ממבט ראשון.
אני חייבת לציין שהוא אמר שהוא רק מספר על רגשותיו ושלא אבהל כי הוא לעולם לא יעשה משהו שיפגע במשפחה שלי או שלו אבל היה חייב לומר מה שמעיק עליו. הוא פשוט מרגיש מאוד משוחרר אחרי שאמר את דבריו והתחנן של אספר דבר לאשתו וגם שלא אתעלם ממנו בעקבות הצהרותיו אלו.
השאלה שלי...אני מכירה את בעלי מגיל 18 הוא החבר הראשון אהבה ראשונה די נעצרתי בתקופה ההיא של פעם של הבחורה הטובה שלא היה לה נסיון...נראה לי הזוי שיכול להיות דבר כזה גבר שמאוהב גם באשתו וגם באחרת! הוא טען שהגיע למסקנה שהחיים האלה לא פאריים שהוא לא יכול להיות עם מי שהוא אוהב באמת ואני מציינת שוב יש לו זוגיות מעולה...!
היתכן שהוא מאוהב בי? היתכן שהחליט לעשות עליי לינץ של צחוקים? מה עליי לעשות?...הוא לא מפריע לי..לא מנסה ליזום פגישות או רומן...הוא מאוד נאמן לבית שלו כפי שתארתי...נישואים בשבילו זה דבר קדוש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חד וחלק !
רון28/05/2010שורה תחתונה הוא מנסה להשכיב אותך ואני קונקרטי מתמיד !
אל תפלי לפח הזה זה כ"כ שקוף מצידו !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את רוצה לאיתנו ???????????
מיכל29/05/2010אני לא מבינה מה הבעיה ? את שומרת על הרגשות שלו ? מה אכפת לך מה הוא מרגיש ? תשאלי מה יקרה אם בעלך יראה את ההתכתבויות האלה ואת תצטרכי לשכנע אותו שזה רק עשן ? לא חבל ? היחידה בכל הפורום הזה שיש לה בעל ששווה משהו, תעיפי לעזאזל את השרץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
מרין30/05/2010תקשיבו חברים!....
קודם כל תודה רבה על התגובה....
הוא יודע חד משמעי שאין מצב שישכיב אותי חד משמעי!!!! הבהרתי לו שאין סיכוי לקשר...והוא גם חזר ואמר שהוא יודע ומודע לזה...זו הסיבה שהוא צץ כל תקופה כשהוא רואה אותי...מספר על רגשותיו הוא נרגע ואז חוזר....הוא יודע שאין לו שום סיכוי איתי - זו הסיבה שאני לא ממש מבינה למה הוא צץ כל תקופה.
דבר שני בעלי יודע מכל הסיפור - הכל!!!! ...לא הסתרתי ממנו דבר!!!.....כמובן שלא אהב את זה אבל אמר לי כל עוד זה לא יוצא מכלל שליטה והוא לא מנסה לבוא בשום מגע פיזי זה בסדר...הוא סומך עליי...סיפרתי לו הכל כך שכאן אין סיבה לחשוש.
תקשיבו בעלי הוא הראשון שלי לכל דבר והבחור ההוא יודע את זה...הוא מודע לכך שאין סיכוי שאהיהי איתו או אזרום הוא יודע עם מי יש לו עסק!....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרין
שימחה30/05/2010כל הכבוד על ההתנהגות שלך ועל הפתיחות עם בעלך אבל תשמרי על זה והזהרי מהשכן הוא לא חבר וכניראה גם לא נורמאלי הוא ממתין בסובלנות לנפילה שלך.
תבהירי לו חד משמעית שבעלך כבר יודע וגם אישתו תדע במידה וימשיך אל תשתפי פעולה ותפסי מרחק.
את נימצאת במצב מסוכן ביותר עוד יבוא היום שבעלך יתחיל לחשוד ולחשוש וזה עלול לעלות לך ביוקר שמרי על משפחתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אהבה?
דליה שוורץ30/05/2010מרין שלום,
אם את לא מתכוונת לקחת את זה לשום מקום ובעלך יודע וחי עם זה בשלום אז מה בדיוק את רוצה? הוא רוצה לצוץ מדי פעם, שיצוץ. אל תשתפי פעולה. נראה לי שמרוב שאת מתעסקת עם זה את גם קצת מתלהבת מזה. שימי לב שלא תעשי שום דבר שתצטערי עליו בשלב מאוחר יותר.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?