מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסור לך להתמודד עם זה לבדשירי30/05/2010
סלעית היקרה,
ליבי ליבי איתך.
אני מאוד מקווה בשבילך (בשביל ילדייך) שהחשדות שלך יתבררו כלא נכונים.
אני מסכימה עם רון - את חייבת לטפל בנושא עכשיו ולא לדחות את זה לשלב יותר מאוחר. כי ככל שתדחי את זה (גם אם קרה - את יכולה לעצור את זה בשלבים הראשוניים ואם לא קרה - לעצור שזה לא יקרה בכלל).
אני מבינה אותך מאוד -את אחרי לידה את במצב רגיש . נמצאת כל היום בבית ומשתגעת.
וזה נראה כאילו זה מעבר לכוחות שלך (את זה גם אני יודעת על עצמי -כאשר לא הייתי בשלה או שלא היו לי את הכוחות עשות מהלך או אפילו לשוחח עם בעלי - הייתי בורחת מהסטואציה ליום יומיים) אבל את חייבת להתחזק - ולעשות בשביל עצמך. לכי למישהי\ו מקצועי שיוכל ללות אותך ולחזק אותך
זה קשה מאוד לעשות את הצעד הזה (לפחות מבחינתי),אבל ברגע שתכנסי לרוטינה - את תראי שזה יעשה לך טוב וגם זה ישפיע על בעלך. ברגע שבן זוג עובר תהליך זה חייב להשפיע על בן הזוג השני.
שאלה לי אלייך - האם הכלבה - נשואה ?. האם יש דרך להגיע אליה האם יש לה מה להפסיד (כמובן צריך לעשות את זה בצורה חכמה... ) ברגע שהם נשארים בעולם שלהם (בלי שאף אחד יפריע להם. למעט השאלות והחקירות שלך) ..אז מה אכפת להם להמשיך בפלרטוט או... אבל ברגע שהוא יידע ואולי גם היא שיש מה להפסיד - והם יקבלו איזה סטירה לחי והוא יבין שאת נחושה - אז הוא יפסיק את זה. אבל קודם לפני שאת פועלת תנסי לברר באמת מה טיב היחסים בניהם. אם זה ע"י בלש
או שיש לך מישהו בעבודה של בעלך שאת יכולה לסמוך עליו במאת האחוזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
סלעית30/05/2010ראשית, תודה על התגובות ועל המילים המחזקות. לגבי שאלתך האם היא נשואה, אז משיחת חולין עם בעלי, בד"א, אמר שהיא נשואה+ ילד, אבל כמו שאת יודעת זה ממש לא מפריע לבגוד, ההיפך, קל יותר כשהשניים נמצאים בסטטוס דומה. איני יודעת עליה שום פרטים כמו מקום מגורים, שם הבעל וכדומה. ניסיתי לעשות בירור לא מקצועי, בעצמי , לפי שם ומספר פלאפון, אך לא נחלתי הצלחה מרובה. לגבי שירותי בלש, יש בעיה אמיתית, מכיוון שבעלי אכן יוצא לעבודה וחוזר הביתה מבלי לצאת ממקום העבודה. המקום מאובטח 24 שעות ביממה ע"י שומר ואין אישור להיכנס ללא תג עובד (אפילו לא לבני משפחה), כך שספק אם בלש אפילו יוכל להיכנס לשם. כפי שאני יודעת גם אין הרבה פרטיות במקום העבודה כי כולם עובדים במין "תאים" סגורים בקירות אך ללא תקרה, כך שניתן לשמוע מסביב מה קורה, אך לא לראות (מה שמאפשר למשל מגע עיניים, ידיים וכו'- בפגישות היומיומיות שלהם, וכמובן התכתבויות במיילים ובפלאפונים). כמובן, שבלש לא יוכל לתעד רגשות או תחושות, וזה מה שבאמת מטריד את מנוחתי, האם הכלבה הצליחה לגעת בנפש שלו. בעלי הוא אדם טוב לב במהותו ויכול ממש בקלות להתאהב ולעזור ל"עלמה במצוקה", ובמקרה שלה- עלמה שתביים מצוקה ותלותיות דביקה, רק כדי להשיג את מטרתה. אני חוששת לפנות ישירות אליה, כי אז אוכל להחריף את הבעיה אם אין דברים בגו. איני רוצה לשתול להם רעיונות במוחם, אך תחושות הבטן שלי לא מבשרות לי טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?