מה עושים עם זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים עם זה
    אביבית
    31/05/2010

מה אני עושה עכשיו? כבר 13 שנים אני נשואה, בת 41, 4 ילדים וכבר 6 שנים אני חיה בתוך סיוט רגשי. לפני 6 שנים, במהלך הריון עם ילדי השלישי , גיליתי שבעלי מנהל קשר וירטואלי עם האקסית המיתולוגית שלו. תוכן ההתכתובות לא השאיר מקום לדמיון (זה לא היה שייקספיר....). התעמתנו. הוא כמובן טען שלא היה כלום, הכל על הנייר (או המחשב), הוא אוהב, הוא מצטער ואני נשארתי. אבל עם צלקת. ומאז כל כמה זמן צצה לה איזו פרשייה וירטואלית אחרת... כל פעם הוא מרוחק, לא נוגע בי, בקושי שוכבים ואז כשאני בודקת אני מגלה.
    למה עמיתה לעבודה צריכה לשלוח לו אס אמ אס בו היא מודיעה לו שהיום יש "דגל אדום"?
    ואני כל פעם מבליגה. הרי בכל זאת יש לי 4 ילדים ואולי באמת הכל בראש שלי? ועל מה בעצם מפרקים ביית?
    ילדתי לפני חודש. לפני שבוע הוא חוזר מאוחר בלילה ואני מגלה בטלפון שלו שיחה למכון ליווי. נפלתי לתהום. והוא בסרט הרגיל של לא היה כלום, חרטה ואהבה. אבל איפה האהבה? ומה אני עושה עכשיו?
    התחושה שלי שתמיד יש משהו, לפעמים אני מגלה ולפעמים לא. כל פעם שאני בודקת, אני מוצאת.. ומה כאשר אני לא בודקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים עם זה

הוספת תגובה

• אביבית-

בני
    31/05/2010

ברגע שיש חוסר אימון, גם אם זה רק בראש שלך, ועושה רושם שלא,,,
    לא ניתן למחוק את המחשבות בלי עזרה מצד ג',
    תפני ליעוץ,
    אין טעם לחיות באי וודאות כל החיים, זה מתיש ומעכיר את האווירה בבית,
    ויפה שעה אחת קודם,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכנה שלי...

ליאת
    01/06/2010

אני בדיוק חוויתי שבעלי היה בקשר עם האקסית אחרי שילדתי הקשר שלהם היה יותר חזק.אני מבינה לליבך בעלך גם מחפש אחרות לשכב איתן וזה גרוע יותר באמת תפני לייעוץ ואם בכל מקרה לא טוב לך איתו ואין לך משענת טובה תחזירי לו באותה מטבע ותתני לו הרגשה שגם את לא שמה עליו תנסי נראה איך הוא יגיב.זה לא פייר שרק אנחנו נהיה מסכנות ונטפל בילדים והם יחגגו.תעשי מה שטוב לך...אני מבינה כמה קשה עם ילדים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים עם זה

מיכל פאטל
    01/06/2010

שלום לך אביבית,

אני מבינה את המצוקה בה את נמצאת.מתוך התיאור התמציתי שנתת אפשר להבחין כי ישנה החמרה ב'פרשיות' השונות על ציר הזמן, קרי :מסיפור וירטואלי של האקסית ועד הודעה ממכון לווי....
    אין ספק שהזוגיות שלכם במשבר,ושיש לעשות בדק בית פנימי. עם זאת, זה לא אומר שיש להגיע למסקנות חפוזות על פרידה.
    יש לבדוק את האינטימיות ביניכם, כיצד מתקיימת? האם מספקת ? וכו'נראה שיש שם קושי כלשהו שלא הצלחתם להתמודד עימו כראוי, ויתכן כיהוא משליך על הצורך של בעלך לריגושים מחוץ לתא
    המשפחתי.כמו כן, לא אחת הדלות האינטימית היא סימפטום, ומתחת לפני השטח ישנם עוד סוגיות לא פתורות ביניכם, שיתכן שיוצרות מתחים, כעסים ותיסכולים.יתכן שקיימת מן הסתם גם שחיקה
    במערכת הזוגית לאחר 13 שנים של זוגיות.מכל מקום, עצתי לך לפנות ליועצת זוגית מיקצועית, אשר תאפשר לכם בתהליך הדרגתי, לחשוף את הקשיים והכשלים בזוגיות שלכם, ותתן לכם כלים להתמודד ןלהתגבר על המשבר.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו