מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמוןמיכל01/06/2010
אני עוברת תהליך של משבר אמון נוראי בבני אדם. אני כמובן נבגדת ע"י הנבלה באופן קבוע, חיכיתי טיפה יותר מידי ועכשיו הוא עוזב. הוא לשם הבנה לא מעניין, מעניין אותי, איך מצליחים לא ללכת לאיבוד אחרי המשבר ? אני מאמינה שאהבת הזולת הטבעית שלי עדיין שם מתחת לפני השטח אבל... האם בכלל יש סיכוי לפרק ב' ? האם גירושין לא מפשיטים את האדם מכל ההגנות הריגשיות והזוגיות שאליה התכוון בניעוריו ? האם יש לי סיכוי להיות אני עצמי שוב ? וסתם הערה : כרגיל החיים ממש ממש לא פאריים : הוא הבוגד הנבלה הלא בסדר, ותראו פלא פלאים, מי משלם את המחיר ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפס מאופס !!!
רון02/06/2010יש ילדים המעורבים ? בת כמה את ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
מיכל02/06/2010יש לי בנים תאומים בני 12 ואני בת 45
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
שירי02/06/2010מיכל ,
אני כל כך מצטערת בשבילך.
אולי שהוא ייצא מהבית הוא יבין כמה את (ואם יש ילדים) חשובים לו והוא לא יכול בלעדיכם.
אבל אל תשבי ותחכי לו כי יכול להיות שהוא באמת לא יחזור .
את צריכה עכשיו להתחזק להתחזק ולעשות בשביל עצמך (אם את יכולה לבד תעשי את זה ואם לא אז עם תעזרי במישהו מקצועי)
פרק ב' הוא אפשרי ולפעמים גם רצוי. ואני מדברת מנסיונן של 2 חברות שלי.
אני לא אומרת שהיה להן קל ועדיין יש רגעים קשים,אבל הן מעידות על עצמן שהן התחזקו מאוד הפכו להיות נשים עצמאיות נשים חזקות,גם הקשר עם הילדים שלהם השתנה נהיה יותר חזק ומשמעותי.
הן הבינו שטוב להן בלי הבן זוג הראשון , משהו במערכת היחסים שלהן היה מקולקל.
לכל אחת מהן יש בן זוג. הן לא איבדו את האמון בבני אדם. הן נכנסו למערכת הזאת יותר מחושלות
יותר עמידות ופחות תמימות.
באחת משיחותיי עם יועץ זוגי הוא דיבר על האפשרות של פרק ב' והוא אמר שלפני שנכנסים למערכת יחסים חדשה חשוב לברר עם עצמך - לגבי המערכת היחסים הקודמת איפה טעית ואיך את יכול להשתפר על מנת שהטעויות האלה לא יחזרו על עצמן. (ואני לא מדברת על הבגידה -כי שום דבר בעולם לא יצדיק את זה). מאוד חשוב ללמוד מטעויות.
בהצלחה .
תאמיני בעצמך יש בך כוח
ותמשיכי להאמין בזולת (יש הרבה אנשים טובים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה כולכן חיות בסרט
רואי02/06/2010אני במיוחד סולד מהתגובה של "כשהוא ילך הוא יבין כמה קשה לו בלעדיך ובלעדי הילדים"
צאי המסרט הרומנטי הזה, הוא בגד והוא הולך כי אין לו שום חשק לראות אותה יותר, אז פתאום יהיה לו קשה. גברת.... את בסרט... והוא נגמר ואת לבד באולם, לכי הביתה לישון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרואי
סלעית02/06/2010יש כאלה שרוצים להינות משני העולמות- מצד אחד בית יציב ותומך, מקום חם ונעים, אליו כיף לשוב מיום העבודה (ולפעמים גם רק מתוך הרגל). ומצד שני- עולם מלא ריגושים מיניים, סטוצים או סתם זריקות עידוד לאגו, שמגיעות מבנות המין היפה. מה רע?! אז בהחלט יכול להיות שבכ"ז יחוש סוג של אבדן. אל תשכח שיש גם ילדים, אותם רגיל לראות מידי יום ביומו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי כמה שאני מזדהה איתך
שחף03/06/2010תהיי חזקה זה לא פשוט,התגרשתי לפני פחות מחודש,נבגדתי בכל המובנים,אני בת 40 (ניראית בת 20),עם שני ילדים שחיו במציאות של בית חם הורים תומכים ואוהבים אותם ואחד את השני ,עד שפתאום לפני שנתיים בעלי הודיע את ההודעה שרוצה להתגרש וכבר עשה את כל המהלכים הנדרשים (עו"ד ומי יודע מה עוד) בשקט בשקט,למזלי הצלחתי להביא את שנינו למצב שזה יגמר בשלום למרות שלאורך כל הדרך הוא גובה ע"י עו"ד ואני לא,אבל לרוב נשים רואות בפריזמה יותר רחבה וחושבות על כל ההיבטים ותודה לא-ל נמנעו מילדיי גירושין מכוערים,אני מנסה להביט קדימה וב"ה לרוב מצליחה ,יש ימים טובים יותר ויש פחות אבל זה חלק מהעניין ,עם הזמן יהיו יותר ימים טובים והמשברים יחלפו יותר מהר,מחזיקה לכולנו אצבעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירתי עזרת לי מאד
מיכל04/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרת רבים חצי נחמה...
שחף06/06/2010מאחלת לך שתמצאי בתוכך את הכוחות הנדרשים (ויש לך אותם ללא ספק) לעמוד בנסיון ,כי אין אדם מקבל נסיון שאינו יכול לעמוד בו,בהצלחה יקירתי,שנבשר תמיד רק בשורות טובות,אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?