מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עם זהאביבית02/06/2010
כשהוא מדבר זה מרגיע אותי. המילים שלו מחליקות עלי כמו מיים ונכנסות ישר ללב. אבל אז הוא בא ושותק ובלילה ישן כמו קיר לידי. ואני נקרעת בין המילים לבינו בין הרצון לברוח לבין הצורך לבדוק. איפה האמת? ביקשתי ממנו תשובות לכל השאלות כשברור לי שהוא לא יגיד את כל האמת ואני לא אוכל לעמוד באמת. ואם זה ככה אז למה להישאר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת למה להישאר?
איל02/06/2010למה בעצם את צריכה אותו?
כלכלית הוא מחוייב לפרנס את ארבעת ילדיו, גם אם תתגרשו, נפשית רגשית הוא בין כה וכה כבר מזמן התגרש ממך, למרות שלא פורמלית אולי, את בעצמך כותבת שכל פעם שאת בודקת את מוצאת אלף ואחת סיבות לחוסר נאמנות, אשה אחרת הייתה חותכת אותן לפני שש שנים, עם הגילוי הראשון, ובטח לא מביאה ילד רביעי בנישואים רעועים וריקים מתוכן, אבל את חלשה, מחכה לשמוע כמה הוא מצטער ומתחרט, בקיצור מורח אותך שוב ושוב במילים יפות וממשיך בדרכו הרעה, ולמה לא? לך אין שום כוונה להיפרד, והוא כבר הבין את זה לפני שש שנים, בקיצור את מסתובבת סביב הזנב, בסרט שחוזר על עצמו שוב ושוב, והוא לא יגמר אף פעם, אלא אם את תקבלי החלטה, שאלה לא החיים שאת מוכנה לחיות, כשתקבלי החלטה כזאת, ותהיי רצינית ונחושה, למשל תודיעי לו שהחלטת לפתוח תיק גירושים, ולפנות לעו"ד, אז או שהוא באמת ישנה את דרכו, או שתיפרדו לשלום, כרגע אין מצב לשינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית
שירי03/06/2010אביבית שלום,
6 שנים שאת סוחבת את הדבר הנורא הזה איתך. איך עמדת בזה אין לי מושג.
את חייבת פשוט חייבת להחליט מה את רוצה.
אםהשאיפה שלך זה להמשיך איתו ( ממה שאני מבינה אז כן) אז תבקשי ממנו שתלכו ליעוץ זוגי.
שיעזור לכם ...
אבל הייתי גם מציעה (בין אם תלכו יחד ליעוץ זוגי ובין אם לא)
ללכת ליעוץ פרטני בשבילך .
כדי שתוכלי להתחזק ,שתוכלי לעמוד מולו איתנה ,יעוץ שיעזור לך לנתב את חייך למקום שאת רוצה להגיע (תאמיני לי זה מאוד עוזר).
עד עכשיו לא עזרת לעצמך ולמשפחתך בכלל (אני מצטערת שאני כותבת כך - גם אני הייתי חלשה אני לא רוצה לדון אותך .אני פשוט רוצה לנער אותך)
צאי מהפחדים שלך, מהפסיביות ומהחולשה ותתחילי לעבוד.
אין ברירה (אנחנו חייבות את זה לעצמנו ולמשפחתנו) את כרגע נמצאת במקום שאת לא יכולה לעזור לעצמך (או שאני טועה) אז לכי מייד למישהו\י שיעזור לך.
אל תחכי עם זה אפילו לא עוד שבוע. הצעד הראשון הוא הכי קשה. תעשי את זה.
בהצלחה הכי גדולה שיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלימות בשתיקה
גלית05/06/2010למדתי על זה שזה נקרא אלימות בשתיקה... מן פאסיב אגרסיב. לא נשמע טוב ועברתי ת זה עדיף לשמוע את האמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?