נבגדתי, מבקש את עזרתכם בבקשה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדתי, מבקש את עזרתכם בבקשה.
    ג'ון דו
    02/06/2010

היי
    אני יוצא עם מישהי כבר כ שנתיים וחצי, הכול היה מעולה רוב הזמן,מלבד ריבים טיפשים שבאו מצידי וחלק מצדה, במיוחד בתקופה הראשונה (בין חצי שנה לשנה) ,ניהלנו הרבה שיחות סיכמנו דברים תיקנו את הטעויות שלנו ולמדנו להכיר אחד את השנייה יותר טוב כדי לא לחזור על הטעויות הללו.
    עם הזמן הקשר התחזק בניתי קשר מצויין עם המשפחה שלה ,ואני באמת מרגיש חלק מהמשפחה כאילו אני מכיר אותם שנים. עכשיו הבעיות והריבים שהיו הם היו מלווים בתגובות קיצויות מצידי,(כמו לסנן אותה ,ועוד דברים שאני מתבייש בעצמי ומתבייש לספר אותם),אני מבין שאני הרחקתי אותה ממני עם היחס המגעיל שלי,וכן היא התריאה בפניי על ההשלכות. אבל ההיתי עיוור. לאחרונה הרגשתי יחס קר מצדה בכי לא מוסבר ,ותמיד ששאלתי היא אמרה שכלום לא קרה.ולבסוף היא נשברה, היא סיפרה לי שהיא בגדה בי מספר פעמים ,והיא רצת להפרד ממני הרבה זמן אבל לא יכלה לעשות זאת כי היא אוהבת אותי נורא ואני כול מה שהיא רצתה בחיים שלה וחיפשה.היא אמרה לי שהיא מבולבלת כי היא הכירה מישהו בעבודה והוא רוצה אותה אבל היא לא יכולה להיות איתו בקשר,כי היא לא יכולה לוותר עליי, עברו עליי מספר ימים קשים מאוד ,סערת רגשות ,דיכאון עז ואני לא יתבייש לומר גם בכי (במיוחד כשהיא סיפרה לי) אני לא בן אדם עם אגו מנופח אני מוציא הכול ולא מתבייש לבכות.

אני אוהב אותה עד עומק נשמתי ,נותן לה הכול והיא יודעת את זה וגם היא אוהבת,ואחרי שהיא ספרה לי היא אומרת לי שהיא לא נפרדה ממני וסיפרה לי כדי שאני אדע כי מגיע לי,ויש בה תקווה שאני אסלח לה , עוד היא מוסיפה שהיא רוצה להיות נקייה כי בלי שאני אדע היא לא תוכל להתחתן איתי כאשר היא מחזיקה סוד אפל כזה.
    אני אפילו לא יודע איך להתחיל להסביר עד כמה אני אוהב אותה,ורוצה להתחתן איתה ולהקים משפחה,זה מה שהיא תמיד רצתה וגם אני .

ישבנו ודיברנו כול הלילה,ולבסוף אמרתי לה שאני סולח לה ,היא מייד לקחה את הטלפון ליידי וחייגה לאותו בחור מהעבודה וסיימה את זה .
    אבל אני מרגיש מוזר ,פגוע ,מדוכה, אולי כי זה עוד טרי אבל האם עשיתי את המעשה הנכון?
    היא מוכנה להכול לתת לי את כול החיים והנשמה היא רוצה אותי ורק אותי.

בבקשה מכם תביעו את דעתכם עזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צר לי

שימחה
    02/06/2010

חבר יקר

אם בשלב הזה היא ככה מה יהיה בעוד 10 שנים?
    השיעמום השיגרה הילדים ועוד...
    קח את הרגלים וברח מהר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידידי !! אתה אפס !

רון
    02/06/2010

לא בא לי בכלל להגיב למיל ההזוי הזה !!

בת זוגך בגדה בך מס' פעמים ואתה ממשיך לשהות במחיצתה ?!?!

פאקינג איש הזוי שחייב טיפול תרופתי בשילוב פסיכולוגי

איכס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לשפוט מן הצד, אבל

סלעית
    02/06/2010

דווקא העובדה שהיא סיפרה לך על בגידה מיוזמתה, מבלי שחקרת אותה או בלשת אחריה, והסבירה לך את המניעים שהובילו לכך, נראה לי כי אולי מדובר בחרטה אמיתית ורצון לבנות משהו טוב יחד מההתחלה תוך תיקון דרך ההתנהלות שלכם כזוג בעבר. ואם אכן כך, אז כדאי לעשות זאת בתמיכת יועץ זוגי כדי להגדיר שוב את ציפיותיכם מהזוגיות ולבנות בסיס חדש, יציב יותר, עם סיוע מקצועי ברקע. בהצלחה בכל דרך שתבחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפוס את הרגלים וברח

מיכל
    02/06/2010

אתה נשמע בחור מצויין עם רגישות אך יחד עם זה גבר גבר, אני מבטיחה לך שהחיים לא הופכים לנוחים ונעימים יותר עם השנים אלה להפך. אם אתה מתחיל כל כך נמוך אני משוכנעת שתקלל את היום שבו החלטת לשים את חייך בכף ידה. תחשוב כמה קשה לי היום לקום וללכת לאחר שיש ילדים רכוש עבר משותף חברים הרגלים ואין סוף חוטים מקשרים ובעלי הנבלה בוגד בי בגלוי!! באמת באמת, קח את הרגליים וברח. דרך אגב, שים לב להיכן פנית עם השאלה הזאת : הגעת למקום של אנשים פגועים מאותה מחלה וכמעט בטוח שיגידו לך לברוח. אני מבטיחה לך שיש באמת הרבה נשים שימחו לקשר עם בחור אכפתי ונעים כמו שאתה נשמע, תן לזה זמן כי הזמן מרפה הרבה יותר ממה שאנחנו מאמינים בתחילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ג'ון דו
    03/06/2010

תודה רבה לך מיכל ולכולם. מהצד זה נראה פשוט לקום וללכת,אבל זה מש לא ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גון דו-

בני
    02/06/2010

היי

בוקר טוב ~

קום עכשיו, אתה כן אתה,
    תעמוד מול המראה ותאמר את המשפטים הללו,

אני יוצא עם מישהי כבר כ שנתיים וחצי,
    הכול היה מעולה רוב הזמן, מלבד ריבים טיפשים שבאו מצידי וחלק מצדה,
    במיוחד בתקופה הראשונה (בין חצי שנה לשנה) ,
    ניהלנו הרבה שיחות סיכמנו דברים תיקנו את הטעויות שלנו ולמדנו להכיר אחד את השנייה יותר טוב כדי לא לחזור על הטעויות הללו,
    אני מבין שאני הרחקתי אותה ממני עם היחס המגעיל שלי,
    וכן היא התריעה בפניי על ההשלכות. אבל הייתי עיוור.
    עוד היא מוסיפה שהיא רוצה להיות נקייה כי בלי שאני אדע,,, היא לא תוכל להתחתן איתי כאשר היא מחזיקה סוד אפל כזה.
    אני אפילו לא יודע איך להתחיל להסביר עד כמה אני אוהב אותה, ורוצה להתחתן איתה ולהקים משפחה, זה מה שהיא תמיד רצתה וגם אני .

ישבנו ודיברנו כול הלילה, ולבסוף אמרתי לה שאני סולח לה , היא מייד לקחה את הטלפון ליידי וחייגה לאותו בחור מהעבודה וסיימה את זה ,

חזור שנית עוד פעם,

אתה יודע מי אמר את המשפטים הנ"ל ???

ניחוש 1 צ'רציל,
    ניחוש 2 מרתין לותר קניג,
    ניחוש 3 קוזו אקומוטו,,,
    ניחוש 4 א---ת---ה !!!!!!!!!!!!!

ואז אתה שואל ? אבל אני מרגיש מוזר ,פגוע ,מדוכה,
    ואתה גם עונה >>> אולי כי זה עוד טרי ---
    ושוב אתה שואל ? אבל האם עשיתי את המעשה הנכון ?

>>>> היא מוכנה ל הכול
    לתת לי את כול החיים והנשמה
    היא רוצה אותי
    ורק אותי.

מה אתה אומר עשית טוב או לא ?
    ---
    ניתן להבין את תחושת הזעם והתסכול הנורא שפורץ מנבגדים, אבל זוהי רק אחת מהדרכים להתמודד עם זה, (הלא טובה ולא מועילה בגרוש,)

אני הייתי הולך לתקופת צינון שבו קודם כל אתה מחזק את עצמך, מטפח את כל הדברים היפים שבוודאי קיימים בך, ומפנה את כל ראשך לאתגר חדש, אתגר שיעסיק אותך לגמרי, וישכיח ממך את העבר לאט לאט,
    אצל אחד זה יכול להיות לימוד מקצוע חדש,
    אצל השני ללכת ללמוד אומנות / פיסול / ציור / וכו'
    ויש כאלו שספורט שיש לו ערך מוסף כמו רכיבה על אופניים, שנותנת סיפוק אדיר, גם ירידה במשקל, גם חיזוק השרירים הנכונים, גם סיבולת לב ריאות, נופים משגעים, תחרותיות,
    חיזוק האגו הגברי, חיזוק האגן וכל ה-מסביב אצל נשים, ועוד ,
    ---
    אם תלך לזוגיות חדשה מבלי לתקן את הדברים שבגללן קרה מה שקרה, אתה עלול לרשום פה בעוד חודש את אותם דברים בדיוק,
    אבל אם תלך על חישוב מסלול מחדש ותיקון הליקויים הקודמים, יש לך סיכוי גדול לקבל את מה שטוב לך באמת, וזה יכול להיות עם אותה בחורה שאוהבת אותך ובחרה בך פעם שנייה,
    או שאולי תעדיף להשקיע בזוגיות חדשה,

בהצלחה בכל דרך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מורן
    03/06/2010

אני מתחילה לחשוב שמי שלא חווה בגידה מהצד השני לא מבין..
    אני לא יודעת לשפוט כי אני טריה בעניין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מורן
    03/06/2010

אני מתחילה לחשוב שמי שלא חווה בגידה מהצד השני לא מבין..
    אני לא יודעת לשפוט כי אני טריה בעניין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

סלעית
    03/06/2010

ומה עם הבחורה הבאה ש"תטמטם אותו?", הרי הוא כבר הוכיח את חולשתו פעם אחת, ואפילו לא טרח להתוודות בעצמו על המעשה. היי סמוכה ובטוחה שהיה ממשיך לבגוד בך כל עוד לא נתפס. עצתי לך- ברחי! נוסי על נפשך! את עוד צעירה, ללא מחויבות וילדים. לא כדאי להתחיל את חיי הנישואין על בסיס כה רעוע!!! את תמצאי בן זוג אחר, טוב יותר. אין לך מה להפסיד. לנו, הנשואים+ ילדים יש המון מה להפסיד ולכן מערכת השיקולים שלנו יותר מורכבת ושונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו