מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהמורן03/06/2010
היי,
אני לא יודעת אם זה המקום למקרה של בגידה במערכת יחסים שעדיין לא עברה לשלב הנישואין אבל אני אשתף בכל זאת כי אני מרגישה רע.
לפני שבוע, התגלה לי כי חבר שלי מזה שנה וחצי בוגד בי.
הגרוע בזה שלא הוא בא וסיפר אלא המישהי שאיתה הוא בגד בי שלחה לי מייל ומכאן כבר הדרך מוכרת.
מסתבר שהם מכירים הרבה לפני שאנחנו הכרנו, הם היו ידידים ולא היה בינהם כלום.
הם היו בקשר והוא התנתק לפרקי זמן ממושכים אך כל פעם הקשר בינהם עלה על הפרק.
מדובר במישהי שלא חוותה מעולם מערכת יחסים רצינית והיו בינהם התכתבויות במיילים וטלפונים.
בהתחלה הם נפגשו מספר פעמים אבל לא קרה בינהם כלום.
בחג שבועות האחרון היא החליטה לשלוח לי מייל אחרי שהיא ראתה בפייסבוק את השם שלי.
התגלה כי הם נפגשו פעמיים בתקופה האחרונה, במהלך אותן פעמים היא טוענת שהם שכבו (הוא אומר שלא בדיוק) ואחרי הפעם הראשונה הוא פגע בה מאוד והיא החליטה להרוס לו את החיים.
בקיצור, הבחורה מאוהבת בו אבל התחילה לשגע אותו בטלפונים, קללות, הודעות נאצה ממש.
(יש לציין שאני לא ידעתי מזה כלום! מה שמכאיב לי עוד יותר).
לאחר מכן הוא נפגש איתה שוב במטרה להוריד אותה ממנו והתנהג בצורה ממש מגעילה.
אני רוצה לציין שאני בת 23, הוא בן 27 זה הקשר שהיה בעיניי כל החיים שלי.
הוא לא מפסיק לרגע להצטער ולטעון שהוא עשה את טעות חייו והכל בגלל שהיא טימטמה לו את המוח, כמה שהוא אוהב אותי ושהוא לא יוותר בחיים.
אה, והיינו קרובים מתמיד להצעת נישואין, כבר תיכננו הכל.
לדעתי, העניין די סגור.
אני פגועה עד עמקי נשמתי.
השכל אומר לי להתרחק ולשכוח מהכל, שמי שבגד יחזור על זה שוב ואין מחילה.
אני גם יודעת שאני אחיה בפחד כל החיים שלי.
אבל הלב לא נותן לי ללכת כל כך מהר.
אני מרגישה שהייתי מאוהבת במישהו שחשבתי שאני מכירה אבל מסתבר שלא.
הוא שיקר לי כל הזמן ולא גילה את הדבר הזה.
בחיים לא האמנתי שהוא יעשה כזה דבר.
בבקשה אני רוצה לשמוע את דעתכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינב יקירתי
סלעית03/06/2010ומה עם הבחורה הבאה ש"תטמטם אותו?", הרי הוא כבר הוכיח את חולשתו פעם אחת, ואפילו לא טרח להתוודות בעצמו על המעשה. היי סמוכה ובטוחה שהיה ממשיך לבגוד בך כל עוד לא נתפס. עצתי לך- ברחי! נוסי על נפשך! את עוד צעירה, ללא מחויבות וילדים. לא כדאי להתחיל את חיי הנישואין על בסיס כה רעוע!!! את תמצאי בן זוג אחר, טוב יותר. אין לך מה להפסיד. לנו, הנשואים+ ילדים יש המון מה להפסיד ולכן מערכת השיקולים שלנו יותר מורכבת ושונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב יקירתי
ג'ון דו03/06/2010אם תשימי לב אני באותו מצב , אשמח לדבר איתך טלפפונית. 0548016106
פשוט ישל י כול כך הרבה דברים להגיד לך ,אין לי פה מספיק מקום לרשום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב יקירתי
ג'ון דו03/06/2010אם תשימי לב אני באותו מצב , אשמח לדבר איתך טלפפונית. 0548016106
פשוט ישל י כול כך הרבה דברים להגיד לך ,אין לי פה מספיק מקום לרשום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגון דו
מורן03/06/2010תרשום לי את המייל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגון דו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגון דו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוישששששששש
רון03/06/2010את מתנהגת כמו ערסית מצוייה !!
זרקי אותו לאלף עזעאזל
ממה את חוששת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון, מה שלומך?
סלעית03/06/2010לפני מספר ימים עלתה הודעה של רון אחר, ועניתי לו במחשבה שחשפת אתה את סיפורך, וטעיתי. בכל מקרה, לא מצאתי את הסיפור שלך, בעקבותיו (כנראה) אתה מייעץ כמעט תמיד "לזרוק אותו/ה", כפי שורדה רזיאל ז'קונט היתה ידועה במשפט מחץ זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון שלום ולא להתראות
מיכל03/06/2010אני חושבת שחסר לך בורג דחוף או אתה ילד בן 15 שסתם נהנה לקרוא את הסיפורים בלי טיפת חוש אחריות שאכן אנחנו אנשים שממש כואב לנו. אתה ילד קטן וטיפש, די עם היציאות האלה כי מה שאתה אומר ניתן לוותר דיי בקלות. אתה כנראה טיפוס של בעד הנגד ונגד הבעד, שלום לך צא לנו מהאתר, תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב
שירי03/06/2010עינב היקרה,
את נמצאת במצב מאוד קשה. אף אחד\ת לא חולק על זה.
אבל את נמצאת במצב שאת לא נשואה ואין לך ילדים לכן הפירוק הוא יותר קל. את לא מפרקת משפחה. את לא מפרקת בית ונכסים משותפים.
אני חושבת (אני לא יודעת את זה בוודאות) שאם לא הייתי מתחתנת או שכן הייתי נשואה אבל בלי ילדים הייתי מפרקת את החבילה ולא נלחמת על בעלי ועל המשפחה.
אם תישארי איתו - את חושבת שיהיה לך יותר קל - מה עם כל החששות,האמון שנהרס .. רק זה יכול להוציא את הבן אדם מדעתו....
תעשי חושבים עם עצמך - מה את רוצה ,למרות שהיו לך חלומות וציפיות ותקוות ואת אוהבת אותו .
האם היייתה לכם מערכת זוגית טובה ומצויינת (לפני הבגידה) ,האם הוא שיתף אותך ...
ואם החלטת להשאר - תלכו ליעוץ זוגי לפני החתונה. זה וודאי יעזור לכם
אני מאחלת לך שתחליטי את מה שיהיה הכי נכון וטוב בשבילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
ג'ון דו03/06/2010רון אני מבין את הדחף שלך לזרוק ישר ולא להסתכל לאחור,גם אני הייתי כזה במשך השנים ועם בנות זוג שהיו לי (מכול סיבה שהיא) אבל אולי ובלי חלילה לזלזל בך או לשפוט לרעה,ואני בטוח שאתה בן אדם טוב ומדהים אבל אולי זה נובע מאשיות חלשה מצדך? אי יכולת להתמודד עם כול סוג שהוא של משבר? ואתה מוצא לנכון שלחתוך ולא לנסות לפתור זה הדרך האידיאלית בשבילך? ושוב מבלי קמצוץ של חוסר הערכה וזלזול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון
שימחה03/06/2010חתיכת סמרטוט נשבר הזין ממך אפס מאופס לך תחפש לך חיים
צא מהסרט תפסיק להיות כזה רשע
תמצא לך עניין בחיים ושחרר אותנו תן גז...
ולך הנבגדת המסכנה דברי לבן זוגך באותה הצורה פעם בוגד תמיד בוגד
הסיפור שלך לא דומה לשום סיפור אחר אין כאן נישואים אין מילדים וגם אין עשרות שנים
תעשי לעצמך טובה ותביני מגיע לך טוב יותר ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיים אאוט-
בני03/06/2010Kitaro - The Silk Road
הכינורות עושות לי צמרמורת,
אני מרגיש כאילו הכאב יוצא מהגוף, ונעלם,
ויאלה בלגן-------* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הזמן ללכת
אביבית03/06/2010הי עינב,
כואב ככל שיהיה עדיף לחתוך עכשיו.
אני נשואה כבר 13 שנים לגבר שאני מכנה אותו בוגדני.
הרמזים היו עוד לפני הנישואין אבל לא ייחסתי לכך חשיבות.
היום אני מצטערת.
זה קשה, אני בטוחה, אבל תחשבי רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הזמן ללכת
אביבית03/06/2010הי עינב,
כואב ככל שיהיה עדיף לחתוך עכשיו.
אני נשואה כבר 13 שנים לגבר שאני מכנה אותו בוגדני.
הרמזים היו עוד לפני הנישואין אבל לא ייחסתי לכך חשיבות.
היום אני מצטערת.
זה קשה, אני בטוחה, אבל תחשבי רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת היקרה
מיכל03/06/2010אני מ-ב-טי-ח-ה לך מכל ליבי שעוד שנתיים שלוש, זאת תהיה מישהיא ש"התלבשה" עליו בעבודה או בוסית שהוא "פחד" לסרב לה או או או כלומר לאדם בוגדן יש תמיד תרוצים הגיוניים ותמיד תמיד את יוצאת קטנה כמו סמרטוט שחור רטוב ליד צפרדע עזובה ונואשת. אין לכם רכוש ילדים או חברים המשלבים את החייכם בצורה שקשה לעזוב. האמיני לי אני אומרת לך מכל ליבי קחי את עצמך סעי לדרום אמריקה ל - 3 חודשים חזרי לחייך חדשה נקיה חזקה וחפסי אחד שעומד מול החיים מסתכל עליהם בעיניים ובוחר בך כל פעם מחדש. דרך צלחה, אנחנו איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
מיכל פאטל03/06/2010שלום לך עינב,
אכן המצב בו את נמצאת מתסכל עד מאוד וכאב.מתוך התאור שלך אני מתרשמת שהבחור שלך מעד, אך הוסיף חטא על פשע ולא סיפר, לא שיתף גם לאחר שהאירוע הסתבך בינו לבין אותה בחורה, על אף שאתם מצןיים הייתם במערכת יחסים מחייבת ואף תכננתם את חתונתכם העתידית.
אף שהוא מצטער מאוד על מעשיו, אני בהחלט יכולה להבין את הקושי שלך לסמוך עליו בעתיד.
עם כל הכאב -ויש כאב- את צעירה, החיים לפנייך, ואת ראוייה לבן זוג אמין אשר התייחסותו לזוגיות
ולמערכת יחסים הינה יותר בוגרת ואחראית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?