סוף הסיפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף הסיפור
    מיכל
    05/06/2010

אני זאת שכתבתי לפני זמן מה שיש לבעלי סיפור בן 8 חודשים עם אפס אחת.לפני שעה הגשתי לו אולטימטום של, אם עד הערב אתה לא גומר את הסיפור אל תחזור הביתה. ליבי עומד להתפקע כי אני מרגישה בעצמות שהוא יבחר בה זה אומר שסבלתי סבל נוראי וכאב עצום 8 חודשים סתם. זה אומר שכל המחשבות שלי על עצמי שאני בעצם האפס והוא החוגג, נכונות. זה אומר שאין לי מי שיציל אותי . זה אומר שאני אוהבת אותו אבל הוא לועג לי כל הזמן הזה, למרות שעד רגע זה אני לא מבינה למה הוא לא לקח את הרגליים שלו ועזב מזמן מצבנו הכלכלי מצויין כך שאין פחדים מסוג זה. זה אומר ילד מיוחד לגדל לגמרי לבד ואני אומרת לכם לגדל בזוג זה קשה עכשיו ללא גיבוי נראה בלתי אפשרי בעיקר לא בדרך המושקעת שאני רוצה לגדל אותו.זה אומר שכל מי שאמר שאני חזקה יצא מטומטם כי עכשיו אני מתמוטטת לחלקים קטנים קטנים ואין לי מוצא. אני זקוקה למשהו ואני אפילו לא יודעת מה זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף הסיפור

הוספת תגובה

• בחירה של הבעל במישהי אחרת

דליה שוורץ
    05/06/2010

מיכל שלום,
    נתת לבעלך לבחור בך או בה, האם בחירה שלו בה אומרת שאת אפס? האם הוא זה שקובע קריטריונים מיהו אפס ומי לא? האדם היחיד שיכול להחליט מי את ומה את זה את בעצמך. אם ההגדרה שלך את עצמך מתבססת על הבחירה שלו אז מציעה בחוף שתפני לתהליך של אימון, שם תלמדי להגדיר את עצמך לעצמך. בכל פעם שאת נותנת למישהו אחר להגדיר אותך את בעצם מתייחסת לעצמך לא מספיק ברצינות ( גם אם הוא אדם מאוד קרוב אלייך).
    אני מבינה את העצב שלך ואת הכאב אבל זה לא אומר שום דבר לגבייך ולגבי כמה את אישה עם עוצמות. יכולה להיות האשה הכי חזקה והכי אסרטיבית והכי לא אפס שאת מכירה ובכל זאת בעלה יבחר לחיות עם מישהי אחרת, מה שעושה את ההבדל זה ההתמודדות עם הבחירה שלו.
    אני רוצה להזכיר לך שאת כל התחושות שלך כתבת עו לפני שהוא אמר במי בחר, אולי הוא יבחר בך, אבל מה שבטוח הוא שאם את מציגה את עצמך כ"כ נמוך כך גם הסביבה רואה אותך.
    אז קחי את עצמך ביידים ותתיחסי לעצמך ברצינות ותגדירי את עצמך כחזקה ותצאי לעולם עם הראש מורם ועם הפנים קדימה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהי חזקה

שמחה
    05/06/2010

את לא אפס בכלל אדם שבוחר בדרך הקשה של להמשיך ולנסות במשך 8 חודשים הוא לא אפס בכלל
    אפס הוא מי שלא מתמודד...
    תהיח חזקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל-

בני
    05/06/2010

אני מצטרף למה שכתבה דליה , את ראויה לכל הטוב שבעולם כי את בת יחידה של הקב"ה, אין שני לך, ובאת לעולם כדי לעשות משהו, עדיף ורצוי לעשות זאת בזוג, אבל כשלא הולך עם מישהו אחד, זה לא אומר שלא יילך עם בן זוג אחר,
    לדעתי האישית את בחורה חזקה מאוד, רק שנקלעת למצב קשה שבו את רואה את בעלך אהובך, הולך להתנחם אצל מישהי אחרת וכאילו בחר אותה על פנייך,
    הניחי להם להתבוסס במיץ של עצמם, הרפי את הרצון שלך להיות בשליטה על החיים שלו, תשחררי אותו ותווכחי בפתגם שאומר , אם אתה אוהב מישהו תן לו ללכת, אם הוא יחזור סימן שהוא היה שלך, ואם לא ! סימן שאף פעם הוא לא היה ראוי לך,
    תעסיקי את עצמך בכל דבר שעולה על דעתך ובלבד שלא לחשוב איפה הוא כרגע ומה הוא עושה,
    אכן זוהי החולשה שלך, ויש לחזק את הצד הזה מהר,
    אנו מתחננים אלייך, עשי משהו בשביל שלמות הנפש והגוף שלך,
    מעודדים ומחזקים את ידייך עד עולם
    שבוע טוב
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו