מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברים יקריםשמחה07/06/2010
מה דעתכם?
אולי הגיע הזמן לעשות רשימה שחורה בה נפרסם פרטים מזהים על כל המנובלים והמנובלות
שהורסים לנו את המשפחות ופוגעים לנו בחיים.
אני יודע בברור שהנבל שהתעסק עם אשתי ממשיך להתעסק עם נשים אחרות ויש לי הוכחות על כך
אולי אשתו ועוד נשים נשואות אחרות שעלולות ליפול ברישתו צריכות לדעת?
אשמח לקבל תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה. אתה ראשון.
אסף07/06/2010רק מה? יהיה קצת קשה להחליט מי המנוול/מנווולת. בן/בת הזוג או המאהב/ת. אני בהחלט בעד שהצד הבוגד צריך להיענש אבל צערי אין חוק נגד בגידות ולא מענין אף מחוקק שזה הרס לבני הזוג את החיים. מה כן יש? פגיעה בפרטיות. לשון הרע. הוצאת דיבה . והכל לטובת המנוולים/ות.
יש לך אומץ לפרסם את הפרטים של המאהב של אישתך? הרי לא בעיה להגיע אליך דרך כתובת ה IP של המחשב שלך.כל מה שצריך זה תלונה במשטרה,צו בית משפט ותוך 5 דקות יודעים בדיוק מי אתה והניידת בדרך אליך. מה שכן נראה לי שאתה יכול לגשת לאיזה קפה-אינטרנט ומשם לפרסם כל מה שבא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שמחה07/06/2010אכן דבריך נכונים וטוב ששאלתי את דעתכם
תודה
אגב אין ספק שכולם מנובלים וגם לאשתי יש צד בעניין ואולי אשתו אף תשמח לפרסם את שמה של אשתי מי יודע ( יכול להיות מעניין ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים לא הוגנים
אסף07/06/2010אישתו יודעת מכל הסיפור?
אני מבין שאתם די בסדר והתגברתם על זה. אשריך אחי שמצאת את הכוחות להמשיך לאהוב אותה.. הלואי והייתי סלחן כמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע
שמחה07/06/2010האמת לא ברור לי אם היא יודעת או לא בכל מקרה אני לא דיברתי איתה אבל איתו כן
הסליחה היא לא עניין פשוט בכלל אבל לפחות במקרה שלי אני די מאמין שמדובר במעידה חד פעמית שבאה לא מרשעות או אמונה שזו הדרך אלה מהרבה סיבות אחרות שאולי כאשר אני בודק עם עצמי היו יכולות להביא גם אותי ליפול.
ובכל זאת הרצון לנקמה חי וקיים אבל כניראה שאני צריך לחפש דרך אחרת ולא לפרסם שם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אמר החולירה?
אסף07/06/2010שהוא מאוהב בה מעל הראש? שהוא מוכן לעזוב את אישתו והילדים למענה? כל הסיפורים של בני הזונות של בגלל שהם לא אוהבים את בת הזוג הם רצים לחפש בחוץ ובדרך כלל זו אישה נשואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורסמה דרישה למשרה
רואי07/06/2010שמחה קראתי שאחמדיניג'אד פרסם שהוא מחפש אדם כמוך שיתעסק עם שחיטת בוגדים, הלקאתם ותלייתם בכיכר העיר.
אני מבין למה אתה כועס אבל אולי תפנה את הכעס לאשתך שהזדיינה עם מיש בא לה ואת האחריות לעניין תפיל עליה, מה אתה רוצה מהגבר איתו היא הייתה. תתבגר ותצא מהשטויות האלו, תפסיק להאשים את כל העולם בצרותיך ותיקח אחריות על מה שקורה לך.
אני מבין שהכי קל זה לכעוס על המאהב של השרלילה שלך (כן זה מה שהיא) אחרת איך היית נשאר איתה? אבל זאת התנהגות ילדותית ולא רצינית, תבין שיש לך בבית אישה שלא אהבה אותך מספיק כדי להישאר נאמנה לך ולכן היא פסקה רגליים לאחר. הבעיה היא שלך ושלה לא של אף אחד אחר והעובדה שהחלטת להישאר איתה, היא בעיה שתאלץ לחיות איתה כל החיים, אלתחפש אשמים אחרים, הביט פנימה... אני מקווה שאתם מבוגרים מידי "לילד פיצוי",* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר פשוט לך...
ליאת07/06/2010לכתוב את הטלפון שלו בשירותים של איזה תחנה מרכזית....{זה גם יעזור לו למצוא אהבה}לבוגדים אין תקנה נבלות.לא יעזור כלום.אני מחפשת גם נקמה....יש לי משהו קטן ונחמד שיכול להוציא את הנבלה מדעתה....אני רק יהנה קצת.מה לי אסור?ולהם מותר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
אסף07/06/2010ואלה סיקרנת אותי.חחחח .... בחיאת ספרי מה את הולכת לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מוציא את המאהב צח כשלג?
אסף07/06/2010הוא ידע שהוא הורס בית לא? הוא ידע שהיא נשואה.לא? אז למה רק היא אשמה? מסכן שכמותו. היא פתחה רגליים והוא בלי כוונה רעה נכנס. הוא לא התכוון .זה החליק לו. נו באמת...ששמחה יקח אחריות על הפרשה? ואלה מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר באנשים בוגרים
רואי08/06/2010אני רוצה להזכיר לך שמדובר באנשים בוגרים אשר לקחו החלטה והבינו את כל המשמעויות, שלה.
לכן כצד נבגד, אין להאשים אלא את בן/בת הזוג שבגד/ה ואת עצמך שלא עשית מספיק או שלא היית ערני מספיק...כן זה חלק מהעניין ואני לא מדבר על אנשים שיש להם פתולוגיה. כך שלחפש את המנוול שזיין את בת זוגי, לחפש את הנקמה בו, זה התנהלות ילדותית, טפשית, שלא מועילה לשום דבר ולאף אחד. מי שהחליט להישאר במערכת כל כך רקובה מסיבותיו, שיחפש את הפתרונות וישקיע את המאמצים פנימה ולא החוצה. הדבר הקל ביותר הוא לחפש את האשם אצל הנעלם הלא ידוע הצד הנגדי, אבל מי שבגד היא בת הזוג המופלאה, אם הילדים שלך, שותפתך לבעיות ולשמחות, הכעס צריך להיות מופנה לשם. אבל אני מכיר את נפש האדם ויודע שכמו מיים, הזרימה תמיד תהיה לאן שקל יותר ובעיית ההתמודדות קלה יותר, אז המאהב או המאהבת הם הקרבן הנוח. קח בחשבון שסביר להניח שאשתך היקרה לא בדיוק נאנסה, היא פתחה רגליים בשמחה ובששון, היום היא מצטערת? מעניין למה.. אתה יפה יותר, נחמד יותר, חכם יותר, מה אתה יותר שגורם לה להצטער על מה שעשתה? את הכעס... אליה... המאהב כבר במקום אחר....הבוגדת אצלך בבית. או כמו שנאמר.."לישון עם האויב"
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא אמר שהבוגדים הם צדיקים
אסף23/06/2010אבל אל תמהר לפטור את המאהב. בעיקר אם זה מאהב סדרתי שקופץ מאחת לשניה. יש המון סיבות לבגידה ולפעמים בוגדים כשהאהבה נגמרת ויש יותר מדי שיקולים שלא להתגרש. יש מקרים שהמאהב והאישה באמת מתאהבים נואשות זה בזו. אני לא כאן כדי לשפוט אבל הזבל שהתעסק עם אישתו של שמחה הוא לא בא לאהוב. לא ממש מענין אותו מה האישה מרגישה. הוא בא לזיין. אז כשאתה מגיב לדברי שמחה אז אתה מוציא זכאי את הזבל. אני לא יודע מה הסיפור אצל שמחה בבית אבל בכל מקרה המאהב בסיפור הזה הוא חתיכת חרא מהסוג המסריח ביותר.
תהנה גם אתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשים וי ליידי
רון07/06/2010אני בעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם המנוול נשוי?
אביבית07/06/2010אני הצטערתי שלא סיפרתי לבעלה של ה"נחמדה" שהתעסקה עם בעלי על הקשר ביניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית
שירי08/06/2010שלום לך,
מעניין אותי למה לא סיפרת לבעלה. ולמה את מחרטת שלא עשית זאת?
גם אני (עדיין) לא סיפרתי ואני כנראה גם לא אספר.
אבל משהו בתוכי לפעמים בוער לעשות את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספר או לא לספר
אביבית08/06/2010הי,
לא סיפרתי לבעלה כי כנראה המצפון שלי יותר חזק משלה. פחדתי לקחת על עצמי את האשמה של אולי לפרק ביית ופחדתי שזה יוציא הרבה שדים מהבקבוק או שאני אפגוש אותה עם סכין שלופה באיזו סימטה אפלולית.
בפועל מה שקרה הוא שאני מתייסרת עם הסיפור כבר 6 שנים והיא, במקרה הטוב, נזכרת בו עם חיוך.
המצב בו את נבגדת (ולא משנה באיזה אופן) ואת נשארת לבד להתמודד עם הכאב והשאלות וכל נטל שלמות המשפחה מוטל על כתפייך הוא בלתי נסבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית-
בני08/06/2010במחילה מכבודך, בשביל מה את מתייסרת כבר 6 שנים ?
מה את מרוויחה מזה,
הרי ברור לך שהחיים חייבים להמשיך, אין טעם לסחוב על הגב מטען ללא צורך,
החיים יפים, את יכולה ליטול חלק מכל הטוב שמצפה לך מששת ימי בראשית,
אל תאפשרי למה שאת לא יכולה,
להפריע למה שאת כן יכולה,,,---
---
תשחררי את הכאב שיש לך בידיים, ותראי שהשמש ממשיכה לזרוח,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה
שירי08/06/2010שמחה ,
אני חושבת שלכל אלה שנבגדו יש את יצר הנקמה במאהב או מאהבת של בן\ת זוגן.
להחזיר להם על כל הסבל שהם גרמו לנו ועדיין סבל שאנחנו מתמודדים איתוי יום ביומו.
ויש לי יש כמה רעיונות נחמדים ונבזיים במיוחד.
אבל הכל בגדר מחשבה בלבד. כי הנקמה אולי יש בה אזשהוא הנאה רגעית ,אבל היא לא תביא לנו את השלווה ואת הנחמה שאנחנו מייחלים לה כל כך .
תאמין לי את העונש שלהם - הם יקבלו מלמעלה.....יש מי שדואג לנו. וידאג להם...
אין מחילה לדבר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרודף העפיפונים
ריM'ארד08/06/2010היום לבגוד זה טרנד - וזו מגיפה שמפילה המון חללים עם חורים בלב -
וכן , יש מקום לדעתי לפרסם - אבל זה ריק מתוכן מפני שבוגד הוא בוגד הוא בוגד .
ומטבע הדברים הם יחשפו ליותר אנשים שיהוו מטרה עבורם .
תיראו את לריסה התחתנה עם יגאל אמיר - מישהו היה מאמין !.
לכן בגידה היא כמו תאונה - זה כואב ולפעמים נישארת נכות לצמיתות , שלא נדבר על הרכוש .
בקיצור כוווווווולם מפסידים ובגדול .
גיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?