מה עושים ,איך מחליטים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים ,איך מחליטים ?
    יובל
    07/06/2010

שלום רב לאנשי הפורום
    יש לי חברה ואנו יוצאים מזה כשנה וחצי היחסים הם בצורה של עליות וירידות רבות במהלך השנה וחצי הללו היה ניסיון אחד של פרידה מוחלטת שיהיה יזום ממני היא כמובן לא רצתה ואף טענה שאני מהיר מדי בהחלטה לגמור את העניין וביקשה ממני בצורה קצת מניפולטיבית רגשית לחושב שוב על ההחלטה ובאמת שינית את דעתי ומאז מאותה נקודה אנו מנסים באמת לייצב את הקשר אבל משהו מפנים עמוק אומר לי שזה לא זה היא לעומת זאת אוהבת אותי בצורה מוחלטת שלמה עם הקשר בצורה אבסולוטית ואני כמו השיר "אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך אז לך איתה " אני בן 25 והיא בת 22 אני די חושש שאני מעבד הזדמנות של בחורה טובה שיכול להביא עתיד טוב אך מצד שני אני מרגיש שבנינו יש המון שוני מנטלי דעות פולטיות שונות בצורה קיצונית קרע שונה ודבר נוסף היא לעיתים קרובות ורבות מאוד לא משקיעה במראה דבר שאותי מחרפן והיא מבחינתה סבבה לה מאוד ועכשיו אחרי כל החפירה הזו שאלתי היא , היא אני יזום פרדיה שהיא בא ממקום טוב מקום בוגר שזה לא הדבר האמתי ? איך עושים זאת פעם אחרונה שניסיתי להפרד היה מאוד לא קל הרגשתי שאני מתאמץ רגשית בקיצור חוויה לא נעימה ....

דרך אגב אני שומע פה על זוגות נישואים שבוגדים אחד בשני ואני לא הייתי רוצה להגיע למצב כזה לעולם ( בטח כל אחד אומר את זה )

תודה
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים ,איך מחליטים ?

הוספת תגובה

• שיעור

מיכל
    07/06/2010

אם יש משהו אחד שלמדתי מהפורום הזה הוא שאין חוקים, הרבה זוגות מגיעים לתחתית גם אם ההתחלה היתה מבטיחה ומצויינת. מה שבטוח שאנו יודעים בליבנו את האמת והיא לא ממש נעימה. לא נעים לנו להיות לבד לא נעים לנו לאבד משהו בטוח משהו שעושה לנו טוב. אבל.... האמן לי שכשיש ילדים רכוש היסטוריה ההורים שלך ההורים שלה חברים ועוד ועוד המצב מסתבך מאד מאד. ספרו לי פעם תשפט חכם לדעתי : משפט סיני עתיק מדבר על 3 לבבות : לב אחד שמראים לכולם, לב אחד שמראים לקרובים לנו ביותר ולב אחד שלא מראים לאף אחד. בלב האחרון אתה מספר לנו שאתה מרגיש שזה לא זה, אני מבטיחה לך שאם תתחתן איתה אתה בדרך מאד ברורה להגיע לכאן שוב גרוש או בוגד. יש לנו כל מיני דרכים לבחור בן/בת זוג לא כדאי להתחיל על רגל שמאל. אני בטוחה שהיא גם מתוקה ונחמדה ולא מגיעה לה שתתחתן עם משהו שעושה טובה לעולם, לא מגיעה לה שכל תסכול על העולם עבודה או כל דבר אחר תאשים אותה כי זה בדרך כלל מה שקורה עם השנים. החיים באמת קשים ואם מתחילים אותם בזוגיות נמוכה אין לה הרבה סיכוי להצליח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו