מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהאילנה08/06/2010
שלום לכולם
אני פונה אליכם מתוך מצוקה גדולה ואיני יודעת מהיכן להתחיל
אני בת 33 חד הורית ל2 ילדים , ויוצאת עם גבר נשוי מזה כחמש שנים ,(עוד בהיותי פרודה) אנו אוהבים מאוד ואף דיברנו על חיים משותפים , אך ישנה בעיה המונעת מאיתנו לממש את אהבתינו ,
חברי הוא אדם ישר ורודף אמת מושבע., חוינו בתחילת הקשר פרידות לא מעטות מסיבות של חוסר רצינות מצידו , ופחד מהעתיד מצידי , לכן כל פרידה שלנו הייתי מוצאת את עצמי נפגשת עם גברים מתוך צורך או פחד לא להיות לבד . אחרי תקופה קצרה היינו חוזרים והוא היה שואל אותי אם הייתי בקשר עם גברים אחרים ואני הייתי עונה לו לא באותו אופן של יושר כפי שהוא ציפה ממני "תגידי לי את האמת ותני לי להחליט אם זה מתאים לי" , אני מהחשש שיעזוב לא סיפרתי את האמת אלא רק נגיעות קטנות , אך הוא כמובן היה מגלה ששיקרתי ואז היה פיצוץ בינינו ו.....פרידה. היו בערך 10 מקרים דומים.
כך נהגתי איתו במשך ארבע וחצי שנים כשכל פעם הוא היה נותן לי טיפים לחיים איך לחיות עם היושר והכנות.
אך מה שאותי הוביל כל הזמן זה הפחד שיעזוב, אני אוהבת אותו מאוד. היום לאחר חצי שנה של זוגיות די יציבה אפשר לומר והחלטתי עם עצמי שגם אם נפרד אתמודד ולא אחפש להתנחם בשדות זרים. המשקעים כנראה חזקים ממנו והוא עזב בטענה שאני שקרנית ולא אמינה, הוא לא מבין שהכל היה מתוך מצקה גדולה, אני עצובה מאוד ולא מפסיקה לבכות, אני רוצה שיחזור ויישכח מהעבר ונתחיל דף חדש . בלי העבר.
בבקשה עזרו לי , אני שבורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל השדים והרוחות
רון08/06/2010באת לפורום הזה לעצבן אותי ?
לא בא לי לעזור לך ולא בא לי לשמוע ממך
חתיכת גרועה אחת בא לי להקיא עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איתך בתוכן של תגובתך
קים09/06/2010בעיני את חייבת להתבייש במה שאת כותבת, ודעי לך שרוב הבנות שיוצאות עם גברים לא פנויים גורמות אבל כפול , לעצמם ולאישה השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע דווקא גבר נשוי?
סלעית09/06/2010כפי שאמרו קודמיי, את פוגעת לא רק בעצמך, אלא גם בילדייך, ובראש ובראשונה בגבר הנשוי וכל בני ביתו. אני לא מבינה איך אשה, שמאמינה בעצמה, בנתונים שלה וביכולות שלה מעוניינת לקבל רק "פירורים" ושיירים של זוגיות מגבר לא פנוי. כיצד אשה מסוגלת להרוס בית אחר בישראל. תנסי פעם לחשוב איך היית חשה לו היתה אורבת לבעלך "ציידת גברים נשואים" כמוך ולקחת ממך בכוח כל מה שבנית ועמלת עליו שנים רבות. יש מספיק גברים פנויים בשוק, שיכולים להתאים לסטטוס שלך- רווקים, גרושים, אלמנים, עם או בלי ילדים. תתחילי לשחק במגרש שלך עם שחקנים דומים לך וכך לא תפגעי בעצמך ובסביבתך. מה גם שאת מנסה לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלימה? גם לבגוד בבוגד וגם לבקש מחילה? נסי לברר עם עצמך מה לא בסדר בתמונה הזו?! אני מאמינה שאני מדברת בשם כל הנשואים/ות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן, ציטוט שלך:
סלעית09/06/2010"חברי הוא אדם ישר ורודף אמת מושבע..." איך ישר ורודף אמת בעודו נשוי ובוגד באשתו ללא ידיעתה? עשי שוב בדק בית עם עצמך ותגלי כי את מתכחשת למציאות וצובעת אותו בצבעים ורודים כדי להצדיק את הקשר שלך עמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל מילה בסלע---
בני09/06/2010סלעית
כל הכבוד,
מה לעשות ואנשים עיוורים,
מה איתך?
את היחידה שלא מאיימת לעזוב את הפורום,
אכן סלע איתן,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
סלעית09/06/2010תודה. אני מזכירה לך שב-06.03.10 אף אני כמו רבים וטובים כמעט נשברתי והחלטתי לפרוש. ציטוט מעצמי אליך: "אי-הודאות והחשדות מכרסמים במוח והורסים כל חלקה טובה. אולי כדאי לי גם להתרחק קצת מהפורום הזה, שמזין ומטפח את נושא הבגידה והופך אותה לנושא מרכזי בחיי". ואתה המלצת לי להיכנס בשם אחר. אז אמנם מעט התרחקתי, אבל שבתי חזרה, לא בשם אחר, אלא בשם הבמה המקורי שלי: "סלעית", שמחזק אותי במחשבה. ואולי אני עדיין כאן מתוך תחושת התמכרות, אולי גם כסוג של שליחות, אינני יודעת. אני מרגישה שכמה מ"ותיקי הפורום" הפכו למעין קבוצת תמיכה חיה ונושמת, וקשה לוותר על הפגישה היומית/שבועית הזו, כך שמדובר פה גם בתחושת שייכות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון-
בני09/06/2010את צודקת, בכל הפרטים, כולל ההתמכרות,
המשך יום נפלא,
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזהרי.העולם כמו גלגל..
ליאת11/06/2010בסוף הכל חוזר אליך.מסכנה אשתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה-
בני09/06/2010הסתכלתי על ההודעה שלך כמו הסתכלות במראה, כאילו זה אני עצמי, ומה שראיתי, הספיק לי להבין,
ש,
תגידי תודה לבחור שעשה לך קאוציניג חינם,
תודה לה' שעזב אותך,
תודה לה' שיצאת מזה לפניי שהרסת לו את חיי הנישואים,
תודה על כל מה שהושג עד עתה, הרכבת נסעה, מחר תבוא רכבת אחרת, יותר גדולה יותר יפה,
תודה לה' שיש כאן אנשים שמשקפים לך איך מדבר מלאך מהגיהנם,( באמת לא יפה מצידו,,,),
שיהיה לך בהצלחה בהמשך
עם בחורים ראויים ופנויים שיכלית פיזית וריגשית,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה
מיכל פאטל09/06/2010שלום לך אילנה,
מתוך דברייך אני בהחלט מתרשמת שאת מגיבה בעת פרידה מתוך מצוקה גדולה.המיפגשים עם גברים אחרים מתוך "צורך או פחד לא להיות לבד" מעידים על כך.התלות שלך בבן זוג קשורה לאופן בו את חושבת. האירועים אתם את חווה (כגון אירועי פרידה) מעוררים בך מחשבות לא חיוביות (ולא אחת לקויות), ואלה יוצרים כתוצאה מכך מערך רגשי לקוי אשר מובילות בסופו של דבר להתנהגות תלותית. אפשר לטפל בכך, יש לזה פיתרון.אני ממליצה לך לפנות לטיפול קוגניטיבי- התנהגותי ממוקד אשר יסייע לך בשינוי ההרגלים ודפוסי ההתנהגות והחשיבה הלא אפקטיביים, לא רק במערכת יחסים זו (וכדאי לבדוק בטיפול מדוע את מצויה במערכת יחסים נוכחית) אלה בכלל בחייך ובעתיד.
בהצלחה!
מיכל פאטל- 050-5475155* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלעית !
רון09/06/2010היחידה שמרגשת אותי !!
שאפו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המחמאות
סלעית09/06/2010כפי שאמרתי, נעים לי להיכנס לפורום הזה, ולו רק בשל תחושת השייכות והחברותא שנוצרה פה, אני מקווה שאתם, בני ורון לא תיעלמו מכאן גם אתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלעית-
בני09/06/2010אלא אם תראי זאת כבגידה , ואז ---
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק אתה...
סלעית09/06/2010לפחות אתם הצלחתם להעלות חיוך על שפתיי בתקופה די אומללה. יש לציין כי אני מנסה לשמוח גם כשאיני מרגישה בשיאי, וזה עוזר (בעצתך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?