דעה שלכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דעה שלכם
    יובל
    09/06/2010

לפני שנה פגשתי מישהו, הוא טען שהוא פרוד וכבר בסוף תהליכי גירושים.
    נתתי לזה צאנס .אבל היו כמה דברים שלא היו ברורים , הייתה לי הרגשה שהוא משקר .
    נתקתי איתו כל קשר.והוא עדיין מתקשר (משאיר הודעות)ומתבכיין שאוהב אותי ושזה נכון..
    יש לי רגשות אשם נוראיות .. בהצדקה ??? (הייתי נורא צעירה בת 18 שפגשתי אותו ).. תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דעה שלכם

הוספת תגובה

• יובל

אסף
    09/06/2010

היי
    תראי אם פגשת אותו לפני שנה אז את צריכה להיות בת 19. לדעתי עדיין נורא צעירה אבל זה לא משנה. אני לא מבין למה צריכות להיות לך רגשות אשם. מה? הבטחת לו אהבה נצחית וחתונה?
    אני באמת לא יודע מה למה ואיך עזבת אותו. יכול להיות שהוא התאהב בך מעל הראש ואז נעלמת לו והוא קצת בדיכאון אבל בכל מקרה את צריכה לדאוג קודם כל לעצמך. אל תדאגי לו יותר מדי. הוא יתגבר.
    סתם מתוך סקרנות איך את יודעת שהוא שיקר לך? ומה זה כמה דברים לא ברורים שאת מדברת עליהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוד=

סלעית
    10/06/2010

פרוד= עדיין נשוי!!! אין אדם חצי נשוי- כפי שאין חצי הריון!!! כשתינוק נולד- רק אז נגמר ההריון. וכנ"ל לגבי נישואין: רק כשיציג בפנייך מסמך המעיד על גירושין רשמיים, תתחילי להתייחס אליו כאל אדם גרוש, לא דקה ולא שניה לפני. ובכלל, הייתי מייעצת לך להתרחק כמה שניתן ממקור האש. את צעירה, מצאי לך בן זוג מתאים, רווק, והתחילי חיי אהבה חדשים ללא משקעים. דעי גם כי כל עוד לא הוכרז רשמית כגרוש, תמיד יש סיכוי מצוין כי ינסה לשקם את מערכת היחסים עם רעייתו, ולכן אין לך מה לחפש שם. חסכי צער וכאב לב לכל הנוגעים בדבר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ==

יובל
    10/06/2010

אז אני אמורה להרגיש רע עם עצמי.?? הוא אמר לי שאין לו שום קשר איתה רק עינייני ממון .
    ואני לא רוצה שום קשר איתו בכול מצב.. עשיתי משהו לא טוב ?? (אני מרגישה רע ואני לא יודעת למה )..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובל-

בני
    11/06/2010

אם את מרגישה שעשית משהו רע, אז כנראה זה נכון, תמיד הנשים משוויצות שיש להן אינטואיציות והן מרגישות ויודעות ו,,, אז למה כאן את מתכחשת לההרגשות שלך,
    את אוהבת שרע לך ?
    למה את מאשימה את עצמך ? רמז,,,הוא נשוי,,, !?
    את בקשר עם אנשים בגלל שלא נעים לך להגיד לא ?
    הטיפוס שאוהב לרצות לצאת בסדר עם כולם ?

אז קחי מה שאסף כתב לך בטוב טעם, הוסיפי את ה - מילים כדורבנות שרשמה לך סלעית היקרה ערבבי כ- 2 דקות, מה יצא ?

אוי זה כואב,,,
    לילה טוב וסליחה שהצקתי,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגשה רעה - בצדק?

דליה שוורץ
    11/06/2010

יובל שלום,
    נתת כאן מעט מאוד פרטים לגבי התחושות שלך ולגבי הדברים שלא היו ברורים בקשר ולכן קצת קשה להתייחס לגופו של עניין, אבל לגבי ההרגשה הרעה שלך אפשר להתייחס.
    כשאדם מרגיש רע לא ניתן להגיד לו אם זה בצדק או לא בצדק כי אם את מרגישה רע צריך לפתור את זה ולמצוא את הסיבה להרגשה הזו.
    אם את חושבת שסיימת את הקשר הזה בלי לתת מספיק הסברים או אם את מרגישה שעשית משהו לא הגון כלפיו, או שאולי עזבת את הקשר לפני שבררת עם עצמך מהם באמת הסיבות שאת עוזבת.... את בחורה צעירה - לפי מה שכתבת את בת 19 ונראה לי שמערכת יחסים עם גבר נשוי/ פרוד עלולה להיות מעט מורכבת לבחורה צעירה כ"כ ולכן אני מציעה לך לנסות להבין מה גורם לך להרגיש רע, עם איזה חלק של הסיפור את מרגישה לא בנוח ורק אחר כך אפשר יהיה להתקדם.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו