מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור קטן ומאד מצחיקמיכל12/06/2010
אני איתכן חברות שלי, בוגדים בנו, רע לנו, הוא מנובל ועוד ועוד. שוטטתי בפורומים ופתאום מצאתי סיפור שמאד מאד הצחיק אותי, מקווה שגם אותכם, העתקתי אותו כלשונו אחד לאחד, תהנו...
נושא : זקוק לעצה
מחבר/ת : גף444
אני יוצא כבר חודשיים עם בחורה, בגלל הנסיבות לא יוצא לנו להפגש הרבה, אבל במספר הפעמים שנפגשנו היה ממש כיף. היא נאה, חמודה, אינטיליגנטית וגם הסקס טוב. הבעיה היא שבשבוע האחרון מישהי חמודה בעבודה רומזת לי שהיא נדלקה עלי ומתענינת בי ואף הציעה בתירוץ כלשהו שנפגש בערב מחוץ לשעות העבודה. עכשיו הענין הוא כזה שגיליתי ענין בבחורה מהעבודה כבר הרבה זמן אבל היא לא רצתה אותי, אז עזבתי את זה.
מה לעשות עכשיו ? להפרד מהחברה של החודשיים כי מישהי שרציתי הרבה זמן פתאום רוצה אותי ואני מפנטז עליה כבר הרבה זמן, להיות נאמן למישהי שאני בכל זאת כבר יוצא איתה חודשיים בשם העיקרון שלא נפרדים רק כי מופיעה הזדמנות שבתיאוריה יותר טובה או למקבל ולראות מה יקרה, את מי אני מעדיף.
עוד נושא שמטריד אותי זה מה להגיד לאשתי אם היא תעלה על אחת מהבחורות האלו או על שתיהן כי היא רגישה במיוחד עכשיו, בכל זאת הריון בחודש שביעי זה עושה את הנשים לרגישות.
נסיון נחמד אישה יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק כמה שזה עצוב : )
יובל15/06/2010תודה על רגעי הצחוק הבלתי פוסקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצחיק
אביבית15/06/2010מקווה שלאחת יש זיבה ולשנייה עגבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?