סיפור קטן ומאד מצחיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפור קטן ומאד מצחיק
    מיכל
    12/06/2010

אני איתכן חברות שלי, בוגדים בנו, רע לנו, הוא מנובל ועוד ועוד. שוטטתי בפורומים ופתאום מצאתי סיפור שמאד מאד הצחיק אותי, מקווה שגם אותכם, העתקתי אותו כלשונו אחד לאחד, תהנו...

נושא : זקוק לעצה
    מחבר/ת : גף444

אני יוצא כבר חודשיים עם בחורה, בגלל הנסיבות לא יוצא לנו להפגש הרבה, אבל במספר הפעמים שנפגשנו היה ממש כיף. היא נאה, חמודה, אינטיליגנטית וגם הסקס טוב. הבעיה היא שבשבוע האחרון מישהי חמודה בעבודה רומזת לי שהיא נדלקה עלי ומתענינת בי ואף הציעה בתירוץ כלשהו שנפגש בערב מחוץ לשעות העבודה. עכשיו הענין הוא כזה שגיליתי ענין בבחורה מהעבודה כבר הרבה זמן אבל היא לא רצתה אותי, אז עזבתי את זה.

מה לעשות עכשיו ? להפרד מהחברה של החודשיים כי מישהי שרציתי הרבה זמן פתאום רוצה אותי ואני מפנטז עליה כבר הרבה זמן, להיות נאמן למישהי שאני בכל זאת כבר יוצא איתה חודשיים בשם העיקרון שלא נפרדים רק כי מופיעה הזדמנות שבתיאוריה יותר טובה או למקבל ולראות מה יקרה, את מי אני מעדיף.

עוד נושא שמטריד אותי זה מה להגיד לאשתי אם היא תעלה על אחת מהבחורות האלו או על שתיהן כי היא רגישה במיוחד עכשיו, בכל זאת הריון בחודש שביעי זה עושה את הנשים לרגישות.

ועכשיו לחייך לצחוק ולקחת בקלות......אוהבת אותכם...........מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפור קטן ומאד מצחיק

הוספת תגובה

• אויש

רון
    12/06/2010

אחד מהסיפורים הפחות משעשעים שאני רגיל אליהם.....

נסיון נחמד אישה יפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצחיק כמה שזה עצוב : )

יובל
    15/06/2010

תודה על רגעי הצחוק הבלתי פוסקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצחיק

אביבית
    15/06/2010

מקווה שלאחת יש זיבה ולשנייה עגבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו