מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעיון לנבגדים שאין להם אמוןליאת13/06/2010
אחרי שהלב שלי נשבר לחלקים מאד מאד קטנים ואחרי שהגעתי למסקנה שלי אין אמונה בגבר עד הקבר..החלטתי:{שלא תבינו לא נכון..כרגע אנחנו חיים בשלום..זוג יונים..}
1.כמו שכתבתי בהרחבה למטה-להוציא לבעל את העניים{בחכמה-לא בהגזמה}
2.לדאוג לעתיד הכלכלי שלי.כי עם כל ההבטחות אני לא בטוחה שיום אחד תבוא הזבל הזאת ותסתכל לו על הז... והוא לא ילך איתה..{או עם מישהי אחרת..}אוטו-לרשום על שתינו.בית-לברר היטב ולרשום על שתינו..וחלילה לא להיות מחוץ לעסקים..בחברה חצי חצי{אני עובדת על זה..}וככו וכו
3.שהכל יהיה בידיים שלי{כמובן מה שאפשרי..במיוחד שיש עסק משותף..}קודים של כל דבר, חתימות,בנקים...
4.להכין את עצמי נפשית שזה פשוט יכול לקרות שוב.
5.להכין כל אשה תמימה באשר היא.
6.להנות מהרגע לבלות.לצאת לבזבז ובחיים אל תרחמו על הגבר שלכם שהוא בוכה שאין לו כסף.תקנו מה שבא לכם
7.להפסיק לרחם עליו ועל עצמי.
8.גם לי מותר לפלרטט עם בחורים ולהנות מזה שמסתכלים ומחזרים אחרי{עם גבול}....
יש לכם מה להוסיף??נבגדות מסכנות שלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת-
בני13/06/2010כל הכבוד על התעוזה, הכדור בידיים שלך, תשתמשי בו בתבונה !@
---
סעיף 8 מסוכן, את יכולה להסתדר גם בלעדיו,
---
אני מציע לך לפתוח סדנאות לימוד למימוש עצמי אחרי בגידה,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ולמי שתזדקק..
ליאת13/06/2010רצית פרוט שיחות??
יש אפשרות לשתול קובץ בטלפון של הבוגד {הטכנאי צריך את הטלפון ל20 דקות}
ואז...מגיע לך למייל און ליין כל תמלילי השיחות מוקלטים,אסמסים בזמן אמת!
ועוד את יכולה להתקשר למספר ולשמוע איפה נמצא האובייקט..מה הוא עושה?שומעים את כל הקולות רקע.
גם בחו"ל..אחלה רעיון רק שהתענוג עולה 8500 חד פעמי.
האמת??אני שוקלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שנכון נכון
מלי14/06/2010צריך לאגור כל מה שאפשר ליום גשום.......
את ככ צודקת, כל אישה שבחרה להישאר אחרי בגידה צריכה תמיד לתת סיבה לדאגה...לא להיות מובן מאליו, כי אנחנו לא!!!
תהיו מסתוריות, מושכות, מעניינות, פיקנטיות, משעשעות, רציניות
והכי חשוב תשמחו כמה שיותר
ולכל הנבגדים/ות,
היום נראה אולי גשום ואפור אבל השמים מתבהרים בסופו של דבר......
פשוט צריך קצת סבלנות.....
ושהכל מתבהר, הכל ברור יותר ונקי יותר.....!!!!!!
חיים טובים ומאושרים לכולם!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?