מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליאתשירי13/06/2010
ליאת יקירתי,
אני מסכימה איתך - צריך לצאת לבלות להשקיע בעצמנו יותר (אני תמיד הייתי טוטאלית לילדים ולבעל. לא השקעתי בעצמי - למרות שאני נראית לא רע בכלל-מותר לי להחמיא לעצמי אם אני לי מי לי ) . שמתי לב בתקופה הזאת - שיצאתי (עכשיו קצת פחות) בעלי היה מתקשר אליי מתי את באה ? זה עשה לו טוב .הייתי חוזרת עם אנרגיות ושחרור כזה שמזמן לא חוויתי.
גם אני יותר משקיעה בעצמי .קונה לי בגדים .רזיתי מאוד ('תודות לו'- וליסורים שעברתי)
לא תמיד יש לנו את הכוחות. אבל אנחנו חייבות להכריח את עצמנו גם אני כמוך הייתי לפעמים אומרת לו שאני יוצאת לכל מיני מקומות והייתי עוצרת בצד ופשוט מדברת בטלפון ....
לגבי האישה האחרת - אני רוצה להגיע לזה (אולי אני תמימה) שבעוד חצי שנה או כמה חודשים היא תפנה אליו הוא יהיה חייב להפנות לה עורף. לכן אני רוצה להוכיח ולהראות לו שטוב לו בבית עם האישה והילדים . שיש לו אישה טובה ולא אגואיסטית ורעה כמו אותה גברת. שיש בנינו דבר מרגש ומיוחד (לא פחות מהזבל).להשקיע בנו (אבל כמובן - שהוא זה שלא פחות משקיע ואפילו יותר שהוא מפרגן , שהוא משתדל,שהוא רוצה..)
אם זאת אני לא תמימה - אם זה קרה .זה יכול לקרות עוד פעם(למרות שהוא טוען שהוא יותר מחוסן עכשיו , שהוא כועס על עצמו...) אבל אני לא רוצה להאמין בזה (אם כל הזמן נחכה לנפילה שלו איך נוכל לבנות?)
אכן צריך להתחזק ולא להיות תמימות. העין שלי תמיד תהיה פקוחה לצדדים (במיוחד מול האישה הזאת...)
כלכלית - הייתי רוצה להפריד את חשבונות הבנק שלנו (כדי להגן על עצמי מפני הבאות אם יבואו שעות קשות- יש לי עבודה יותר טובה)- אבל גם פה. אם אני רוצה לבנות ואני נשארת אישתו. אסור לעשות הפרדה . האם אני בונה או הורסת?
ובקשר לגברים אחרים לצערי הרב הבגידה הזאת גרמה לי למחשבות שלא חשבתי מעולם
וחבל שהם נמצאים אצלי -
שאני אוספת את הילד ה מהגן ואני רואה את אחד האקסים שיצא איתי מוציא גם הוא ת בנו ( אני חושבת לעצמי למה לא רציתי אותו- בחור טוב מאוד.. אבל אני לא מפלרטטת איתו .להפך, אני אומרת שלום שלום והולכת(כי זה בדיוק מה שהאישה האחרת התחילה לעשות עם בעלי...וכמובן אני גם חושבת על אישתו) ויש גם עוד אבא גרוש שנראה חמוד שמיד עולה לי המחשבה -אולי הוא מתאים לי (אבל מיד אני מורידה את המחשבה הזאת מהראש .)
ברור לי שזה היה עושה לי טוב לאגו - אם היתי יודעת שגברים אחרים מעוננים בי, וברור שיש בי את הרצון להראות לו שגם אני יולכה ליצור לי משהו מיוחד (אני כותבת בציניות
מישהו אחר שלמעשה אנחנו רק מדברים רק נפגשים רק מפרגנים רק אוהבים. אבל לא חיים ביחד. איה כיף זה? למה שלי לא ייה דבר כזה מיוחד - שאני יוכל לבכות לו על ההתנהגות של בעלי....
אבל לא. אנ החלטתי שאני נשארת ולכן אני מחוייבת לבעלי מחוייבת לנשואים שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון אבל תיקון קטן
ליאת13/06/2010לא התכוונתי להתחיל ליצור קשרים אינטימיים עם בלחורים.אם בא אלי בחור בבר ומזמין אותי לרקוד??למה לא??וגם להנות ולא להרגיש אשמה כל הזמן בגלל שגברים אחרים מסתכלים עלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת-
בני14/06/2010קשה לי לא להגיב,
אם בא לי להזמין מישהו לרקוד בבר ????
זה לא מוביל לגן עדן השער הזה, התבלבלת ,
אפשר לעשות כיף בלי לשבור מוסכמות,
להינות בלי להתחרט לאחר מעשה,
זהו נגמרו הבילויים הנורמלים ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?