מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי נרשם למפגשי סקס באינטרנט.אורלי13/06/2010
אני נשואה עם 5 ילדים בעלי עצמאי. רוב חיינו היו בעליות ומורדות. לא אחת תפשתי שהוא בוגד בי ואף יצא מהבית למשך שבוע כדי לחיות עם "קוגרית" (כלומר עם גרושה בת 52 כשהוא היה בן 45). בעלי הוא נכה צה"ל, ובנוסף יש לו "פוסט טראומה". עליי לציין שבמשך כל הימים תמכתי בו ועודדתי אותו. במקרה היום, נכנסתי לאתר ההודעות שקיבל למחשב , ולתדהמתי ראיתי 4 פניות מנשים צעירות יחסית, ברובן בתנוחות שלא משתמעות ל-2 פנים. בעלי הציג עצמו כגרוש +2 כליברלי ושומר מסורת (אנו דתיים). למותר לציין את גודל אכזבתי למראה הגועל נפש הזה. סלחתי לו בעבר בשל טובת הילדים (הבכור בן 24 והקטן בן 6) ,וכעת אני אובדת עצות. הרושם הוא שאין הוא מתכוון לוותר על הריגושים בדיוק כפי שציין זאת באינטרנט. הוא מחפש אישה ליברלית לריגושים. השאלה היא מה לעשות?... האם להעיף אותו לכל הרוחות ולהתמודד עם עול הפרנסה של 5 ילדים (אני עוסקת בהוראה)? או שמא להתעמת איתו ולראות לאן זה יוביל? אנו נמצאים בטיפול זוגי ומשפחתי מזה כשנתיים. אנא, אימרו לי מהי דעתכם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתחילי אחרת
מיכל13/06/2010כל מה שיש לי להגיד לך :
1. הוא בוגד, תמיד בגד, ותמיד יבגוד.
2. תרפדי את עצמך כלכלית, תתיעצי עם נעמ"ת הם מאד עוזרים.
3. תתחילי לחשוב "לבד". יוצאת לבד, מבלה לבד, נהנת לבד, כשזה יגיע תהיי יותר מחוסנת.
4. גם אם תביאי לבית משפט את כל ההוכחות בעולם אני לא חושבת שיקרה לו משהו, גם זה שאלה לנעמ"ת.
צר לי יקירתי את בדרך לגירושין בטוחים, נסי לעמוד על רגלייך כמה שניתן ויפה שעה אחת קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה מתוקה.....
מלי14/06/2010אתם בטיפול כבר שנתיים והוא עדיין מחפש ריגושים????
מה הוא עוד רוצה שתתני לו????
לצערי הכל חד צדדי, אז קדימה, תתפסי גם את הצד שלך ובלי כאסח ובלאגן גדול, סיימי את ה"סרט אימה" הזה....זה לא מגיע לך, מגיע לך יותר
תעמדי איתנה ותלחמי על שלך, הכל יהיה בסדר, הוא גם צריך לתמוך בילדים שלו
כמו שהוא לא מוותר על הריגושים שלא יוותר על גידול ילדיו למופת
הוא צריך לשמש להם דוגמא איך לא להיות!!!!!
אני בטוחה שתצליחי!!!!!
את חזקה והוא חלש תחת הגחמות שלו....
תצליחי נשמה!!!!!!
הכל יהיה בסדר בע"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקבל החלטה
דליה שוורץ19/06/2010אורלי שלום,
קודם כל אני רוצה להבין מה דעתך בנושא ומה את חושבת שצריך לעשות לפני שאני אשמע את דעותיהם של האחרים. האם את מוכנה להמשיך לחיות עם בעל שמחפש נשים ליברליות לצורכי סקס? אם כן אז יש לך את זה. אם את לא מוכנה ואת נמצאת בטיפול של שנתיים אז או שאין לו שום כוונה להפסיק או שהטיפול שאליו אתם הולכים אינו מתאים לכם.
אני מציעה לך לקבל החלטה עקרונית עם עצמך האם את מוכנה להמשיך לחיות איתו או לא. אחרי שתקבלי את ההחלטה תתחילי לבדוק איך את ממשת אותה.
אם את רוצה להפרד - אז תבדקי את כל הסוגיות המשפטיות הרלונטיות. הרי גם הוא יצטרך לשאת בעול הכלכלי. אם את מעוניינת להשאר אז תצטרכי ללמוד לחיות עם הדרישה שלך בעלך לסקס ליברלי עם נשים אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?