זקוקה לקצת תמיכה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לקצת תמיכה...
    נגה
    13/06/2010

אני בת 32 נשואה עם 2 ילדים בת 5 ובת שנה וחצי. בתקופה האחרונה בעלי החליט שאינו יודע אם הוא רוצה להשאר בנישואים.פתאום יוצאים ממנו כעסים על כך שהזוגיות לא הייתה כזו נהדרת,שלא ראיתי אותו שאין ביננו חברות וכו.העניין הוא שהוא אדם סגור רגשית וכל השנים ניסיתי לדבר איתו שיחות נפש אבל לא היה לי עם מי.נכון שמאז הפכנו להורים יש שחיקה אבל הוא כל כך קיצוני ומתחפר בתוך הכעס והאכזבה שלו.אני מנסה להושיט לו יד ולבקש שננסה להתגבר על הקשיים שהם לא כאלה גדולים כל זוג עובר עליות וירידות בחייו אבל הוא לא מוכן לטיפול זוגי וטוען שלא בטוח שיש בשביל מה. בנוסף הוא בכלל בתקופה קשה עם עצמו ועורך חשבון נפש על הקריירה וכו.
    הוא לא מסוגל לראות את האמצע וכלום לא עוזר.אני מנסה להיות טובה אליו אבל שום דבר לא בסדר לו. בנוסף,תכננו לקנות בית במושב ומבחינתו זו הזדמנות שלא מוכן לפספס,אני לא ממש מוכנה שיקנה כי הוא רוצה משמורת משותפת והמושב במרחק שעה ומשהו מהעיר שאנו גרים בה וזה פשוט לא פייר לבנות להטלטל 3 פעמים בשבוע לשם,הוא כועס והלך לישון מחוץ לבית.אני רוצה שיהיה לו טוב ולא רוצה להגדיל את הפער ביננו אך חייבת לחשוב על טובת הבנות,הוא אבא נפלא אך שקוע בעצמו כרגע ורואה במעבר הזדמנות כלכלית שלא תחזור וגם נמאס לו מהעיר. הסברתי לו שאם נפרדים והולכים למשמורת משותפת הוא חייב להתגמש ולהתחשב גם באנשים אחרים.
    מה דעתכם? בנוסף,איך מתגברים על פרידה כזו הוא האבא של הבנות שלי זה כואב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לקצת תמיכה...

הוספת תגובה

• קבלי חיבוק מילולי חם.......

מלי
    14/06/2010

בתור תמיכה, אני לא מקצועית ואין לי הרבה הברקות וקסמים באמתחתי.........אבל אני מבינה את הכאב שלך ושל הבנות, רק שתדעי שילדים מסתגלים מהר יחסית למצבים משתנים, במיוחד אם תעבירו להם את המסר כל הזמן שהן אהובות ושאתם הכי שמחים בעולם להיות ההורים שלהן ופשוט יהיו להן שני בתים, שני חדרים, כמו שיש שני הורים
    זה שאבא ואמא לא מסתדרים לחיות יחד זה לא אשמתם, זה עניין של מבוגרים בלבד והן ילדות שצריכות את תקופת הילדות שמגיעה להן ואתם תתנו להם הכל ותקלו בהכל
    כל מה שתשקיעי בהן עכשיו ולא תפילי עליהן את העול שלכם, את תראי תוצאות בעתיד ותדעי שעשית הכל נכון ולא טעית איתן
    הוא תמיד ישאר אבא שלהן ולא משנה מה, יכול להיות שאם תשחררי קצת עכשיו תרויחי יותר אח"כ
    אולי הוא במשבר אולי הוא כרוך במשהו אחר ,אני לא יודעת, אבל לדעתי האישית, אם תרפי קצת ותתני לו קצת אוויר אולי תגלו שאתם יכולים להיות כן חברים הכי טובים
    אולי תקופת צינון קלה תעשה אצלו גם שינוי לטובה אצלכם
    תבדקי טוב טוב מה קורה, מה הוא רוצה ומה את רוצה ותראי איך הדברים משתלבים יחד או לא
    סוף העולם זה לא וקבלי חיזוקים כאן מתי שרק תרצי
    תזכרי אנחנו לא אומללות אנחנו העם הנבחר (הנשים כמובן!) אין עלינו!!!
    תצליחי ותשמחי,
    מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נגה
    14/06/2010

תודה רבה לך! אני באמת יודעת שאני אהיה בסדר,מאמינה בכוחות שלי ובתמיכה הרבה שאקבל אבל כנראה שאי אפשר בלי כאב לב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לקצת תמיכה...

מיכל פאטל
    14/06/2010

שלום לך נגה,

ימים לא קלים עוברים עלייך,ואת וגם בעלך בסערת רגשות לא קטנה.עם זאת, אני מתרשמת ממה שאת כותבת כי אצה לכם הדרך, קחו קצת אוויר ותחשבו בשיקול דעת .אם את מציינת שבעלך 'לא יודע אם הוא רוצה להשאר' כלומר מתלבט , מדוע את חושבת כבר על משמורת משותפת כאילו מחר אתם כבר נפרדים.
    בכל זוגיות- וכאי לעדכן בזאת את בעלך- ואפילו המדהימה ביותר, יש אכזבות הדדיות, ישנם כעסים וישנם אי הסכמות, אז מה?! אז זו סיבה כבר לקום וללכת?! על קשר זוגי צריך לעבוד, ומה לעשות לרובינו אין את הכלים, לא לימדו אותנו בשום בית -ספר, יש להשקיע בלמידה הדדית.אתם זוג צעיר יחסית, אם לא הצלחת לבד להתמודד בניסיון להביא את בן זוגך לביטוי רגשי, הדגישי בשיחתך עימו כי בטיפול זוגי תוכלי ללמוד 'לראות אותו' טוב יותר,תוכלו לדבר על הציפיות שלו מחברות וללמוד להיות כאלו אחד עבור השני.אין ספק,שיש לו כעסים (אולי גם לך...) אשר נובעים מצרכים שאינם מקבלים מענה, אך יש לדעת כיצד לבטא אותם באופן קונסטרוקטיבי, ולא לרוץ להתגרש כל כך מהר.
    במידה והוא יתמיד בסרובו, אני ממליצה לך ללכת באופן פרטני לייעוץ,וכשאת תעשי שינוי הוא יגיב אליו.
    בהצלחה רבה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל פטאל-

בני
    14/06/2010

את כותבת כ"כ יפה וברור, חבל שאת לא נכנסת לכאן יותר, אני מבין שיש לך גם עבודה מעשית והתחייבויות שונות, אבל לפעמים אנשים מחפשים כאן רק אוזן קשבת,
    אני מעריך אותך על עבודתך הנאמנה,
    מקווים לראות אותך יותר,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו